0
Αγαπημένα
Καλάθι
×

Λίστα προϊόντων ανά επωνυμία Το Μάννα Τσατσαρωνάκη

Διαθεσιμότητα: Εκτός αποθέματος

Το προϊόν BISCOTTI αποτελεί ένα καινοτόμο προϊόν της σειράς προϊόντων «το Μάννα». Πρόκειται για μπισκότα με αξιόλογη περιεκτικότητα σε ελαιόλαδο, τα οποία έχουν δυο πολύ ιδιαίτερα και σημαντικά διατροφικά χαρακτηριστικά. Είναι πλούσια σε ασβέστιο και σε βιταμίνη D. Το ασβέστιο αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά συστατικά στο ανθρώπινο σώμα, απαραίτητο για την ομαλή ανάπτυξη και υγεία του μυοσκελετικού συστήματος. Η βιταμίνη Dείναι μια πολύ σημαντική βιταμίνη. Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται σημαντική έλλειψη σε πολλούς ανθρώπους στην Ελλάδα, για αυτό οι ειδικοί συστήνουν αύξηση της κατανάλωσης τροφίμων που την περιέχουν. Το προϊόν BISCOTTI είναι μια πηγή βιταμίνης D και ασβεστίου. Αποτελεί ένα υγιεινό τρόπο να καλύψουμε την επιθυμία για γλυκιά γεύση, προσφέροντας στον οργανισμό μας σημαντικά συστατικά. 

Διαθεσιμότητα: Εκτός αποθέματος

Το προϊόν BISCOTTIαποτελεί ένα πολύ νόστιμο και θρεπτικό προϊόν της σειράς προϊόντων «το Μάννα». Συνδυάζει τη σοκολάτα με κάποια από τα διατροφικά χαρακτηριστικά του ελαιόλαδου.    Αποτελεί ένα τρόπο να καλύψουμε την επιθυμία για γλυκιά γεύση, προσφέροντας στον οργανισμό μας καλά διατροφικά συστατικά. Παρακάτω παρατίθεται η διατροφική του ανάλυση :

Διαθεσιμότητα: Εκτός αποθέματος

Το προϊόν BISCOTTIαποτελεί ένα καινοτόμο προϊόν της σειράς προϊόντων «το Μάννα». Πρόκειται για μπισκότα με αξιόλογη περιεκτικότητα σε ελαιόλαδο, τα οποία έχουν δυο πολύ ιδιαίτερα και σημαντικά διατροφικά χαρακτηριστικά. Είναι πλούσια σε ασβέστιο και σε βιταμίνη D. Το ασβέστιο αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά συστατικά στο ανθρώπινο σώμα, απαραίτητο για την ομαλή ανάπτυξη και υγεία του μυοσκελετικού συστήματος. Η βιταμίνη Dείναι μια πολύ σημαντική βιταμίνη. Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται σημαντική έλλειψη σε πολλούς ανθρώπους στην Ελλάδα, για αυτό οι ειδικοί συστήνουν αύξηση της κατανάλωσης τροφίμων που την περιέχουν. Το προϊόν BISCOTTIείναι μια πηγή βιταμίνης Dκαι ασβεστίου. Αποτελεί ένα υγιεινό τρόπο να καλύψουμε την επιθυμία για γλυκιά γεύση, προσφέροντας στον οργανισμό μας σημαντικά συστατικά. Παρακάτω παρατίθεται η διατροφική του ανάλυση :

Διαθεσιμότητα: 6 Σε απόθεμα

Θυμίζουν κρουτόν και έχουν γεύση από κριτσίνι. Στην πραγματικότητα είναι και τα δύο! Είναι ιδανικά για γευστικούς συνδυασμούς, αφού δεν λασπώνουν μέσα σε υγρά τρόφιμα αλλά διατηρούνται τραγανά. Αυτό συμβαίνει λόγω των φυτικών ινών που περιέχουν, οι οποίες συγχρόνως ανεβάζουν τη διατροφική αξία, ειδικά για τα κρίθινα.

Το σχήμα και το μέγεθός τους, αλλά και η υψηλή διατροφική άξια λόγω των φυτικών ινών, η απουσία συντηρητικών, πρόσθετων και επιβλαβών λιπαρών υλών, τα καθιστούν ένα ιδανικό και ιδιαίτερα ελκυστικό σνακ ή συνοδευτικό γεύματος για τα παιδιά. Τα Κρητωνάκια είναι έτσι φτιαγμένα ώστε να μπορείτε να τα δοκιμάσετε παντού: στο γιαούρτι, το γάλα, τις σούπες, τις σαλάτες σας, κ.ά.

Διαθεσιμότητα: 104 Σε απόθεμα

Κριθαροκουλούρα χαμηλή σε λιπαρά και πλούσια σε φυτικές ίνες με ιδανικό σχήμα για να τη γαρνίρετε με οποιοδήποτε υλικό της αρεσκείας σας.

Μια μερίδα έχει αναλογικά τη μισή ποσότητα αλατιού από μια μερίδα ψωμί.

Διαθεσιμότητα: 83 Σε απόθεμα

Ένα παξιμάδι με μεγάλη ιστορία… Είναι ένα προϊόν Προστατευμένης Γεωγραφικής Ένδειξης και αυτό που άνοιξε τον δρόμο και καθιέρωσε τη χρήση παξιμαδιού γενικότερα, ως κομμάτι της καθημερινής διατροφής. Από το 1948 μέχρι και σήμερα, η οικογένειά μας συνεχίζει να το παράγει με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Το πλάθουμε και το μορφοποιούμε με τα χέρια και στη συνέχεια το αφήνουμε να αργοψηθεί πάνω σε μια πέτρινη πλάκα ξυλόφουρνου. Αυτή η ξεχωριστή διαδικασία του προσδίδει ιδιαίτερη νοστιμιά και εξαίσια αρώματα.

Διαθεσιμότητα: 103 Σε απόθεμα

Παξιμάδι ολικής άλεσης, με ατόφια και μοναδική γεύση που περιέχει φυσικό καρπό χαρουπιού, αλεσμένο σε πετρόμυλο.

Μπορείτε να το απολαύσετε σκέτο, με τις σαλάτες σας ή το φαγητό σας.

Φιλτράρισμα κατά

Κατηγορίες

Κατηγορίες

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας