Λίστα προϊόντων κατά μάρκα Μελετιάδη

Ενεργά φίλτρα

Mellou υποβρύχιο βανίλιας 300gr

Το Mellou υποβρύχιο βανίλιας 300γρ φαίνεται να είναι ένα προϊόν γλυκιάς λιχουδιάς από την εταιρεία Mellou, που περιλαμβάνει τη γεύση της βανίλιας, και μάλλον πρόκειται για ένα είδος γλυκού ή μπισκότου.

Τιμή 1,89 €

Mellou υποβρύχιο βανίλιας 600gr

Το Mellou υποβρύχιο βανίλιας 600γρ φαίνεται να είναι μια μεγαλύτερη ποσότητα του προϊόντος γλυκιάς λιχουδιάς από την εταιρεία Mellou, που περιλαμβάνει τη γεύση της βανίλιας, και πιθανότατα πρόκειται για μπισκότα ή λιχουδιές που προορίζονται για βύθιση σε ροφήματα.

Τιμή 2,88 €

Mellou υποβρύχιο μαστίχας 600gr

Το Mellou υποβρύχιο μαστίχας 600γρ φαίνεται να είναι μια μεγαλύτερη ποσότητα του προϊόντος γλυκιάς λιχουδιάς από την εταιρεία Mellou, που περιλαμβάνει την γεύση της μαστίχας, και πιθανότατα πρόκειται για μπισκότα ή λιχουδιές που προορίζονται για βύθιση σε ροφήματα.

Τιμή 2,88 €

Μελετιαδη λουκουμια 300gr, πορτοκαλι

Τα λουκούμια Μελετιάδη είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε μια γλυκιά απόλαυση με γεύση πορτοκάλι. Με τη μοναδική τους γεύση και ποιότητα, τα λουκούμια αυτά θα σας ταξιδέψουν στον κόσμο των αισθήσεων. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε μια νόστιμη εμπειρία που θα σας κερδίσει.
Τιμή 2,39 €

Μελετιαδη λουκουμια 300gr, φρουτα του δασουσ

Τα λουκούμια Μελετιάδη είναι μια νόστιμη επιλογή για να απολαύσετε τα φρούτα του δάσους σε κάθε δάγκωμα. Με πλούσια γεύση και απαλή υφή, αυτά τα λουκούμια θα σας ταξιδέψουν σε έναν κόσμο γεμάτο γεύσεις και αρώματα. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία που θα σας κάνει να θέλετε να τα ξαναδοκιμάσετε ξανά και ξανά.
Τιμή 2,39 €

Μελετιάδης λουκούμια βανίλιας 300gr

Τα Μελετιάδης λουκούμια βανίλιας 300γρ φαίνεται να είναι ένα προϊόν που προσφέρει λουκούμια με γεύση βανίλιας από την εταιρεία Μελετιάδης. Το λουκούμι είναι ένα παραδοσιακό εδέσμα που παρασκευάζεται από εκχύλισμα ζελέ φρούτων ή φυτικών ριζών, και συνήθως περιέχει ζάχαρη για γλυκύτητα και υφή.

Τιμή 2,31 €

Μελετιάδης λουκούμια μαστίχας 300gr

Τα Μελετιάδης λουκούμια μαστίχας 300γρ φαίνεται να είναι ένα προϊόν που προσφέρει λουκούμια με γεύση μαστίχας από την εταιρεία Μελετιάδης. Η μαστίχα είναι ένα φυτικό προϊόν που προέρχεται από το σμίγμα του δέντρου μαστίχας (Pistacia lentiscus) και έχει ένα μοναδικό αρωματικό προφίλ.

Τιμή 2,30 €

Μελετιάδης λουκούμια μπουκιές 300gr

Τα Μελετιάδης λουκούμια μπουκιές 300γρ φαίνεται να είναι μια ποικιλία λουκουμιών σε μορφή μπουκιών από την εταιρεία Μελετιάδης. Οι λουκούμια είναι παραδοσιακά γλυκά εδέσματα που παρασκευάζονται από εκχύλισμα ζελέ φρούτων ή φυτικών ριζών και συνήθως περιέχουν ζάχαρη για γλυκύτητα και υφή.

Τιμή 2,30 €

Μελετιάδης λουκούμια περγαμόντου 300gr

Τα Μελετιάδης λουκούμια περγαμόντου 300γρ φαίνεται να είναι μια ποικιλία λουκουμιών με γεύση περγαμόντου από την εταιρεία Μελετιάδης. Το περγαμόντο είναι ένα εσπεριδοειδές φρούτο με έντονο αρωματικό προφίλ και φρουτώδη γεύση.

Τιμή 2,30 €

Μελετιάδης λουκούμια τριαντάφυλλο 300gr

Τα Μελετιάδης λουκούμια τριαντάφυλλο 300γρ φαίνεται να είναι μια ποικιλία λουκουμιών με γεύση τριαντάφυλλου από την εταιρεία Μελετιάδης. Το τριαντάφυλλο είναι ένα λουλούδι με έντονο αρωματικό προφίλ και φρουτώδη, λουλουδάτη γεύση.

Τιμή 2,30 €