0
Αγαπημένα
Καλάθι
×

Λίστα προϊόντων ανά επωνυμία Μεζάπ

Διαθεσιμότητα: 48 Σε απόθεμα

Το ταχίνι της εταιρείας ΜΕΖΑΠ προέρχεται κυρίως από τον θρυμματισμό σουσαμιού, ώστε μέσω της επεξεργασίας να απελευθερωθεί το λάδι του καρπού, και να μας δώσει μια πάστα με βουτυρένια υφή. Έχει υψηλή συγκέντρωση πρωτεϊνών, φυτικών ινών και αμινοξέων. Ιδανικό για επάλειψη σε ψωμί ή μια θρεπτική προσθήκη σε κάθε συνταγή.

Διαθεσιμότητα: 99 Σε απόθεμα

Το ΜΕΖΑΠ παραδοσιακό ταχίνι Θεσσαλονίκης με μέλι 350γρ φαίνεται να είναι ένα προϊόν που συνδυάζει το παραδοσιακό ταχίνι με την προσθήκη μελιού για αυξημένη γευστική ποικιλία και φυσική γλυκύτητα. Το ταχίνι παράγεται από το άλεσμα σησαμιού, ενώ το μέλι είναι φυσικό γλυκαντικό που παράγεται από τις μέλισσες.

Διαθεσιμότητα: 72 Σε απόθεμα

Το ΜΕΖΑΠ παραδοσιακό ταχίνι Θεσσαλονίκης με κακάο 350γρ φαίνεται να είναι ένα προϊόν που συνδυάζει το παραδοσιακό ταχίνι με την προσθήκη κακάο για αυξημένη γευστική ποικιλία. Το ταχίνι είναι προϊόν από το άλεσμα σησαμιού, ενώ το κακάο είναι το βασικό συστατικό της σοκολάτας.

Διαθεσιμότητα: 27 Σε απόθεμα

Το ΜΕΖΑΠ παραδοσιακό ταχίνι Θεσσαλονίκης 900γρ φαίνεται να είναι ένα προϊόν παραδοσιακού ταχινιού από την εταιρεία ΜΕΖΑΠ με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Το ταχίνι είναι ένα προϊόν που παράγεται από τον άλεσμα του σησαμιού και χρησιμοποιείται σε διάφορες παραδοσιακές συνταγές, σε γλυκά και αλμυρά πιάτα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας