Για μαγειρική και ζαχαροπλαστική χρήση.
Λίστα προϊόντων ανά επωνυμία Μάννα αλεύρι
Άχνη ζάχαρη με μοναδική και απαλή γεύση. Ιδανική για γλυκίσματα.
Το σιμιγδάλι της εταιρείας Αφοί Κεραμάρη, παράγεται από την άλεση σκληρού σίτου και συγκεκριμένα του εσωτερικού μέρους του καρπού. Χρησιμοποιείται συνήθως στην παρασκευή ζυμαρικών, λόγω της υψηλής περιεκτικότητας σε γλουτένη, η οποία δίνει στα ζυμαρικά ευχάριστη γεύση και διασφαλίζει ότι διατηρούν το σχήμα τους κατά τη διάρκεια της διαδικασίας μαγειρέματος. Χρησιμοποιείται επίσης και σε διάφορα ελληνικά παραδοσιακά γλυκά.
Το σιμιγδάλι της εταιρείας Αφοί Κεραμάρη, παράγεται από την άλεση σκληρού σίτου και συγκεκριμένα του εσωτερικού μέρους του καρπού. Χρησιμοποιείται συνήθως στην παρασκευή ζυμαρικών, λόγω της υψηλής περιεκτικότητας σε γλουτένη, η οποία δίνει στα ζυμαρικά ευχάριστη γεύση και διασφαλίζει ότι διατηρούν το σχήμα τους κατά τη διάρκεια της διαδικασίας μαγειρέματος. Χρησιμοποιείται επίσης και σε διάφορα ελληνικά παραδοσιακά γλυκά.
Το καλαμποκάλευρο Μάννα είναι φτιαγμένο με μεράκι, γούστο και οικογενειακή φροντίδα από εκλεκτά δημητριακά της ευλογημένης Μακεδονικής γης. Δεν περιέχει συντηρητικά και βελτιωτικά είναι ιδανικό για χωριάτικο ψωμί και καλαμποκόπιτα.
Το αλεύρι Μάννα Χρυσό κατηγορίας Μ' από Ά ποιότητας μαλακό σιτάρι είναι φτιαγμένο με μεράκι, γούστο και οικογενειακή φροντίδα από εκλεκτά δημητριακά της ευλογημένης Μακεδονικής γης. Δεν περιέχει συντηρητικά και βελτιωτικά και είναι ιδανικό για τσουρέκια, φύλλο, πίτες, κέικ, δίπλες, λουκουμάδες, κουλουράκια, τηγανίτες, σφολιάτες, κουραμπιέδες.
Η φαρίνα Μάννα είναι φτιαγμένη με μεράκι, γούστο και οικογενειακή φροντίδα από εκλεκτά δημητριακά της ευλογημένης Μακεδονικής γης. Δεν περιέχει συντηρητικά και βελτιωτικά και είναι ιδανικό για κέικ, μηλόπιτα, παντεσπάνι, πάστα φλώρα, πίτσες, λουκουμάδες.
Αγνό, κίτρινο αλεύρι, χωρίς βελτιωτικά και συντηρητικά, ιδανικό για ζύμωμα, ψωμί, χωριάτικο φύλλο, ζύμες πίτσας, λουκουμάδες, για τηγάνισμα.
Αλεύρι ολικής άλεσης με όλο το πίτουρο για μαύρο ψωμί. Ελληνικό προϊόν.
Αγνό αλεύρι, χωρίς βελτιωτικά και συντηρητικά, ιδανικό για ζύμωμα, ψωμί, χωριάτικο φύλλο, ζύμες πίτσας, λουκουμάδες, για τηγάνισμα.