Λίστα προϊόντων ανά επωνυμία Μάκβελ
Στον MrPanda θα βρείς χιλιάδες προϊόντα σε μοναδικές τιμές. Εάν χρειάζεσαι βοήθεια κάλεσε στο 2311 822 500
Στον MrPanda θα βρείς χιλιάδες προϊόντα σε μοναδικές τιμές. Εάν χρειάζεσαι βοήθεια κάλεσε στο 2311 822 500
Η αγαπημένη μανέστρα των παιδικών μας χρόνων. Το κυριακάτικο γιουβέτσι στο ταψί, που σαν της γιαγιάς δεν έχει. Δοκιμάστε μία εναλλακτική του προσέγγιση με κατσίκι στο φούρνο, αλλά και με σουπιά και το μελάνι της, για τους λάτρεις των θαλασσινών.
Αποτελούν τη βάση γι’ αυτό το μοναδικό σε γεύση φαγητό. Συνθέτουν μια γεμάτη απολαυστική εμπειρία όταν συναντιούνται με τον κιμά και την κρέμα μπεσαμέλ. Ελληνικό προϊόν.
Κριθαράκι από 100% σιμιγδάλι σκληρού σίτου από την εταιρεία Μακβελ.
Κριθαράκι μέτριο από 100% σιμιγδάλι σκληρού σίτου.
Προϊόν ελληνικότατο αφού το σχήμα τους σημαίνει γιουβέτσι, θυμίζοντας σε όλους κυριακάτικα οικογενειακά τραπεζώματα. Μόλις τα τελευταία χρόνια, άρχισαν να το δοκιμάζουν στο εξωτερικό και να τους αρέσει. Αγαπάει τις κόκκινες σάλτσες κι οι γιαγιάδες που μεγαλώνουν εγγόνια το ξέρουν καλά.
Έτοιμα σε 9-11 λεπτά
Ελληνικό προϊόν
Το απολαμβάνουν ιδιαίτερα τα παιδιά, περισσότερο όμως οι μαμάδες γιατί είναι εύκολο και χορταστικό. Γίνεται ακόμη νοστιμότερο, όταν του προσθέτεις ελαιόλαδο και τριμμένη φέτα. Οι μεγαλύτεροι το απολαμβάνουν στο φούρνο με χταπόδι και λιαστή τομάτα ή σε μια χειμωνιάτικη σούπα μινεστρόνε με διάφορα λαχανικά εποχής.
Νέα ζυμαρικά πολυδημητριακά για μια πιο ολοκληρωμένη και ισορροπημένη διατροφή. Δοκιμάστε τα με κάθε είδους σάλτσα ή και σκέτα.
Φιδές της εταιρίας Μακβελ, για να φτιάξετε ένα γρήγορο γεύμα ή ένα έδεσμα γαστρονομίας!
Έχει σχήμα πολύ παρόμοιο με τα μακριά μακαρόνια, αλλά μπορεί να είναι παχύτερο ή λεπτότερο ανάλογα με το πού παράγεται. Όπως και με άλλους τύπους ζυμαρικών, σερβίρεται συνήθως με μεγάλη ποικιλία από σάλτσες, τόσο παχιές όσο και λεπτές.
Συσκευασία 500 γραμμαρίων.
Βίδες της εταιρίας Μακβελ, για να φτιάξετε ένα γρήγορο γεύμα ή ένα έδεσμα γαστρονομίας!
Τα fusilli μπορεί στην Ελλάδα να τα ξέρουμε ως βίδες, όμως αυτά τα ζυμαρικά, με ρίζες από την κεντρική και βόρεια Ιταλία, χρωστούν το όνομά τους στην ανέμη όπου τα παλιά χρόνια τυλιγόταν το μαλλί. Στο χαρακτηριστικό σπιράλ σχήμα τους, ωστόσο, δεν οφείλουν μόνο την ονομασία τους, αλλά και την ευελιξία τους στους συνδυασμούς. Κι αυτό γιατί παγιδεύουν στο εσωτερικό τους ακόμα και την πιο ανάλαφρη σάλτσα, με αποτέλεσμα να δένουν εξίσου επιτυχημένα με σπιτικές πέστο αλλά και με πλούσιες σως από ντομάτα ή τυρί.
Πειραματιστείτε με ό,τι μπορείτε να φαντασείτε με το υλικό αυτό. Από δροσερές σαλάτες ζυμαρικών μέχρι ογκραντέν και παστίτσιο. Θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους!
Απολαύστε τα με οποιαδήποτε ευφάνταστη δημιουργία σας, γιατί δεν θα σας προδώσουν ποτέ. Με λευκές ή κόκκινες καυτερές σάλτσες. Με κρέας ή θαλασσινά, αλλά και μόνο με φρέσκο ελαιόλαδο, τριμμένη ξηρή μηζύθρα και δυο φυλαράκια μαιντανού. Όπως και να τα σερβίρετε το σίγουρο είναι οτι θα τα απολαύσετε!
Απολαύστε τα με οποιαδήποτε ευφάνταστη δημιουργία σας, γιατί δεν θα σας προδώσουν ποτέ. Με λευκές ή κόκκινες καυτερές σάλτσες. Με κρέας ή θαλασσινά, αλλά και μόνο με φρέσκο ελαιόλαδο, τριμμένη ξηρή μηζύθρα και δυο φυλαράκια μαιντανού. Όπως και να τα σερβίρετε το σίγουρο είναι οτι θα τα απολαύσετε!