0
Αγαπημένα
Καλάθι
×

Λίστα προϊόντων ανά επωνυμία Λαζαρίδη

Διαθεσιμότητα: 519 Σε απόθεμα

Ο Λαζαρίδης "Μαύρο Πρόβατο" λευκός ξηρός οίνος 750ml αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή από τον κορυφαίο οίκο Λαζαρίδη. Με την ιδιαίτερη σφραγίδα του "Μαύρου Προβάτου," αυτός ο λευκός οίνος συνδυάζει εκλεκτές ποικιλίες σταφυλιών, δημιουργώντας έναν ξεχωριστό και πρωτότυπο χαρακτήρα.

Διαθεσιμότητα: 523 Σε απόθεμα

Ο Λαζαρίδης "Μαύρο Πρόβατο" ερυθρός ξηρός οίνος 750ml είναι ένα εξαιρετικό κρασί που προσφέρει μια πλούσια και αρμονική εμπειρία γεύσης από τον κορυφαίο οίκο Λαζαρίδη. Αυτός ο οίνος, που ονομάζεται "Μαύρο Πρόβατο", ξεχωρίζει για την εκλεκτή ποικιλία σταφυλιών που χρησιμοποιούνται και την ιδιαίτερη προσέγγιση στην οινοποίηση.

Διαθεσιμότητα: 11 Σε απόθεμα

Ο Λαζαρίδης "Μαγικό Βουνό" λευκός οίνος σε φιάλη 750ml είναι μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία από τον διάσημο οίκο Λαζαρίδη. Αυτός ο λευκός οίνος πιθανώς εκφράζει το χαρακτήρα του κλίματος και του εδάφους της περιοχής, προσφέροντας έναν ξεχωριστό συνδυασμό αρωμάτων και γεύσεων.

Διαθεσιμότητα: 68 Σε απόθεμα

Ο Λαζαρίδης "Μαγικό Βουνό" ερυθρός οίνος σε φιάλη 750ml αποτελεί μια μαγική εμπειρία γευστικών απολαύσεων από τον κορυφαίο οίκο Λαζαρίδη. Αυτός ο οίνος πιθανώς ενσαρκώνει την εξαιρετική τεχνογνωσία και το πάθος του οινοποιού για να προσφέρει μια μοναδική γευστική εμπειρία.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας