0
Αγαπημένα
Καλάθι
×

Λίστα προϊόντων ανά επωνυμία Κτήμα Άλφα

Διαθεσιμότητα: 27 Σε απόθεμα

Ξηρό κρασί με χρώμα έντονο ροζέ και ανταύγειες saumon. Μύτη φρουτώδης με πλούσια αρωματική έκφραση και ιδιαίτερα ισορροπημένο στόμα γεμάτο και λιπαρό, με εκφραστική επίγευση. Συνδυάζεται αρμονικά με Ελληνικές γεύσεις, σαλάτες, ζυμαρικά σε ελαφρές κόκκινες σάλτσες, πίτσες, αλλά και με εξωτικές κουζίνες και κρύες σούπες.

Διαθεσιμότητα: 12 Σε απόθεμα

Ο Κτήμα Άλφα λευκός ξηρός οίνος σε φιάλη 750ml είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν ένα δροσερό και ευχάριστο λευκό κρασί. Προέρχεται από τον σεβασμό του Κτήματος Άλφα για την ποιότητα και την καινοτομία στον χώρο της οινοποίησης.

Διαθεσιμότητα: 28 Σε απόθεμα

Ο Κτήμα Άλφα Ξινόμαυρος ερυθρός ξηρός οίνος σε φιάλη 750ml αντιπροσωπεύει την αριστοκρατία και την ποικιλία του κρασιού. Ο Ξινόμαυρος είναι μια ελληνική ποικιλία που ξεχωρίζει για τα πλούσια αρώματα και την ευχάριστη γεύση της.

Διαθεσιμότητα: 18 Σε απόθεμα

Ο Κτήμα Άλφα ερυθρός ξηρός οίνος σε φιάλη 750ml αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για τους λάτρεις των ποιοτικών ερυθρών οίνων. Προέρχεται από το Κτήμα Άλφα, μια αναγνωρισμένη οινοποιητική μονάδα που ξεχωρίζει για την ποιότητα των προϊόντων της.

Φιλτράρισμα κατά

Κατηγορίες

Κατηγορίες

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας