0
Αγαπημένα
Καλάθι
×

Λίστα προϊόντων ανά επωνυμία Κρασοπατέρας

Διαθεσιμότητα: 35 Σε απόθεμα

Η Κρασοπατέρας ρετσίνα, με ποσοστό αλκοόλ 11% vol και συσκευασία 3lt, είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν έναν παραδοσιακό και αρωματικό λευκό οίνο με την προσθήκη του ρετσίνιου. Ο χαρακτηριστικός αρωματικός χαρακτήρας της ρετσίνας προσδίδει στον οίνο ένα μοναδικό άρωμα που συνδυάζεται ευχάριστα με τις φρέσκες νότες του λευκού οίνου.

Διαθεσιμότητα: 67 Σε απόθεμα

Ο Κρασοπατέρας λευκός ξηρός οίνος σε συσκευασία 3lt είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν έναν ελαφρύ και δροσιστικό λευκό οίνο. Αυτός ο ξηρός οίνος προσφέρει φρέσκες νότες φρούτων και λουλουδιών, με ελαφριά οξύτητα που τον καθιστούν ιδανικό για να απολαμβάνεται ως απεριτίφ ή συνοδευτικό προς ελαφρά φαγητά.

Διαθεσιμότητα: 64 Σε απόθεμα

Ο Κρασοπατέρας ερυθρός ημίγλυκος οίνος σε συσκευασία 3lt είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν έναν πλούσιο σε γεύση και ελαφρώς γλυκό ερυθρό οίνο. Αυτός ο ημίγλυκος οίνος προσφέρει έναν ευχάριστο συνδυασμό φρουτώδους αρώματος και απαλής γλυκύτητας, καθιστώντας τον ιδανικό για όσους προτιμούν τους ερυθρούς οίνους με ελαφρύτερο γλυκό χαρακτήρα.

Διαθεσιμότητα: 242 Σε απόθεμα

Ο Κρασοπατέρας ερυθρός ημίγλυκος οίνος, σε συσκευασία 1,5lt, προσφέρει μια ευχάριστη γαστρονομική εμπειρία με γεμάτο σώμα και ελαφριά γλυκύτητα. Αυτός ο ερυθρός οίνος καταλαμβάνει μια ισορροπημένη θέση μεταξύ της πλούσιας γεύσης και της ελαφριάς γλυκύτητας, προσφέροντας έναν ευχάριστο ποτό για όσους αναζητούν έναν μεσογειακό και κομψό ερυθρό οίνο.

Διαθεσιμότητα: 85 Σε απόθεμα

Ο Κρασοπατέρας ερυθρός ξηρός οίνος 1,5lt αναφέρεται σε μια συσκευασία ερυθρού ξηρού κρασιού, με χωρητικότητα 1,5 λίτρου. Ο ερυθρός ξηρός κρασός είναι δημοφιλής κατηγορία κρασιού που χαρακτηρίζεται από το ότι δεν έχει ϶αχάρωση (στεγνός) και έχει έντονη γεύση και χαρακτήρα.

Διαθεσιμότητα: 182 Σε απόθεμα

Ο Κρασοπατέρας ρετσίνα 11% vol 1,5lt αναφέρεται σε μία συσκευασία κρασιού τύπου ρετσίνας, με αλκοολικό βαθμό 11% κατά όγκο και χωρητικότητα 1,5 λίτρου. Η ρετσίνα είναι ένα ελληνικό κρασί που έχει αρωματιστεί με ρετσίνα, ένα είδος πεύκου. Το αρωματικό αυτό πρόσθετο προσδίδει έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα και γεύση στο κρασί.

Διαθεσιμότητα: 208 Σε απόθεμα

Σημειώσεις γευσιγνωσίας: Αυτό το λευκό ξηρό κρασί έχει ένα ελαφρώς λουλουδάτο μπουκέτο και φρουτώδη αρώματα. Το κρασί έχει έντονο κίτρινο χρώμα.

Σύσταση φαγητού - θερμοκρασία σερβιρίσματος: Ταιριάζει καλά με πιάτα με ψάρι, λευκό κρέας και φέτα. Καλύτερο για σερβίρισμα στους 8-12 ° C.

Περιεκτικότητα σε αλκοόλ: 11,5%

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας