Το αλεύρι σιταριού της εταιρείας Κούλα, παράγεται από μαλακό σιτάρι και έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες και γλουτένη, με αποτέλεσμα η ζύμη να μην έχει τόση ελαστικότητα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μεγάλη ποικιλία αρτοσκευασμάτων και συνταγών ζαχαροπλαστικής όπως ψωμί, πίτσα, κουλουράκια, κέικ, τάρτες και οτιδήποτε άλλο επιθυμείτε.
Λίστα προϊόντων ανά επωνυμία Κούλα αλεύρι
Διαθεσιμότητα: 938 Σε απόθεμα
Διαθεσιμότητα: 1530 Σε απόθεμα
Το Αλεύρι Κούλα αποκαλείται «τύπου 55%» γιατί παράγεται από το καλύτερο 55% του σίτου, από την ψίχα του σιταριού δηλαδή. Τα άλευρα του συγκεκριμένου τύπου καλούνται και άλευρα για όλες τις χρήσεις, καθώς είναι ιδανικά για την παρασκευή πλήθους αρτοσκευασμάτων, όπως ψωμί, κέικ αλμυρά ή γλυκά, φρυγανιές, σφολιάτες & πίτες κάθε τύπου.
Είναι ένα φυσικό και υγιεινό προϊόν από μαλακά σιτηρά, χωρίς προσθήκη συντηρητικών.