0
Αγαπημένα
Καλάθι
×

Λίστα προϊόντων ανά επωνυμία Ήβη

Διαθεσιμότητα: 97 Σε απόθεμα

Νέκταρ πορτοκάλι, βερίκοκο, μήλο από συμπυκνωμένο χυμό πορτοκα λιού, συμπυκνωμένο πουρέ βερίκο κου και συμπυκνωμένο χυμό μήλου. (50% τουλάχιστον περιεκτικότητα σε χυμό και πουρέ φρούτων).

Διαθεσιμότητα: 943 Σε απόθεμα

Αναψυκτικό με χυμό πορτοκαλιού από συμπυκνωμένο χυμό, με ανθρακικό. Κλασική, αγαπημένη ΗΒΗ σε μεγάλη συσκευασία για όλη την οικογένεια για όλες τις στιγμές της ημέρας.

Διαθεσιμότητα: 1094 Σε απόθεμα

Αναψυκτικό με χυμό λεμονιού από συμπυκνωμένο χυμό, με ανθρακικό. Κλασική, αγαπημένη ΗΒΗ σε μεγάλη συσκευασία για όλη την οικογένεια για όλες τις στιγμές της ημέρας.

Διαθεσιμότητα: 200 Σε απόθεμα

Ένας αιώνας πέρασε σχεδόν από τη στιγμή γέννησης της Ήβη! Το 1926, ο ιδρυτής της Νίκος Παναγόπουλος, αποφάσισε να δημιουργήσει μια μικρή βιομηχανία αναψυκτικών στο Μαρούσι με το όνομα Ήβη, εμπνευσμένο από τη νεαρή χαριτωμένη θεά που δρόσιζε τους θεούς του Ολύμπου με νέκταρ. Από τότε λοιπόν έγινε γνωστή η αγαπημένη σε όλους πλέον ΗΒΗ.

Διαθεσιμότητα: 308 Σε απόθεμα

Νέκταρ πορτοκάλι, βερίκοκο, μήλο από συμπυκνωμένο χυμό πορτοκα λιού, συμπυκνωμένο πουρέ βερίκο κου και συμπυκνωμένο χυμό μήλου. (50% τουλάχιστον περιεκτικότητα σε χυμό και πουρέ φρούτων).

ΗΒΗ χυμός go red 250ml

0,51 €
Διαθεσιμότητα: 5378 Σε απόθεμα

Φρουτοποτό με χυμούς φράουλας, μήλου, σταφυλιού από συμπυκνωμένους χυμούς και βιταμίνες. Γεμάτος θρεπτικά συστατικά, χαρίζει στα παιδιά τη δύναμη που χρειάζονται καθημερινά.

Ιδανικός για κατανάλωση στο σχολείο, στην εκδρομή και στο σπίτι.

Διαθεσιμότητα: 6035 Σε απόθεμα

100% φυσικός χυμός 4 φρούτων με βιταμίνες από εν μέρει συμπυκνωμένους χυμούς. Ο υπέροχος συνδυασμός από χυμούς μήλου, πορτοκαλιού, ροδάκινου και βερύκοκου είναι γεμάτος θρεπτικά συστατικά χαρίζοντας στα παιδιά τη δύναμη που χρειάζονται καθημερινά. Ιδανικός για κατανάλωση στο σχολείο, στην εκδρομή και στο σπίτι.

ΗΒΗGO! και το παιχνίδι δεν σταματάει ποτέ! Η μουσική μπάντα 1,2,3 GO!, η Ντόνα, ο Ρένος, ο Μίμης και ο Φάνης ήρθαν να «στύψουν» κάθε στιγμή της παιδικής καθημερινότητας και να βγάλουν το χυμό της σε τραγούδι! Στην υγιεινή διατροφή που χρειάζεται η κάθε ημέρα, οι 1,2,3 GO! δίνουν τον ρυθμό!

Φιλτράρισμα κατά

Κατηγορίες

Κατηγορίες

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας