0
Αγαπημένα
Καλάθι
×

Λίστα προϊόντων ανά επωνυμία Άλφα

Διαθεσιμότητα: 100 Σε απόθεμα

Η παράδοση που αρχίζει και τελειώνει με το τυρί που όλοι αγαπάμε, Φέτα ΠΟΠ. Ήπια πικάντικη γεύση που μπορεί να συνοδεύσει κάθε επιλογή μας σε φαγητό. Η συνταγή της “γιαγιάς” στο πιάτο σας. Το όνομα “Άλφα Γεύση” έγινε συνώνυμο της κορυφαίας σαλάτας στην Ελλάδα και αποτελεί εγγύηση σε ότι έχει να κάνει με ποιότητα και αυθεντική ελληνική γεύση.

Διαθεσιμότητα: 71 Σε απόθεμα

Η "Άλφα μουστάρδα πικάντικη 1kg" είναι μια πικάντικη παραλλαγή της μουστάρδας που προσφέρει μια πιο έντονη και πικάντικη γεύση σε σύγκριση με την απαλή μουστάρδα. Κατασκευάζεται από τον έλαιο του μουσταρδόφυτου, ξίδι, αλάτι και πικάντικα μπαχαρικά, όπως πιπέρι.

Διαθεσιμότητα: 170 Σε απόθεμα

Η μουστάρδα αποτελεί ένα μοναδικό συνοδευτικό με την ξεχωριστή ιδιότητα να μετατρέπει κάθε φαγητό σε γαστρονομική απόλαυση. Η μουστάρδα παράγεται από τους σπόρους σιναπιού, οι οποίοι, όταν κοπανιστούν, μετατρέπονται σε μία βαθυκίτρινη σκόνη που σε συνδυασμό με νερό ή ξίδι, μας δίνει τη μουστάρδα.

Άλφα ketchup 1kg

2,14 €
Διαθεσιμότητα: 271 Σε απόθεμα

Κέτσαπ της εταιρίας Άλφα, που θα δώσει έξτρα γεύση και νοστιμιά σε κάθε φαγητό. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως συνοδευτική σάλτσα σε κρεατικά και λαχανικά. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως συστατικό σε ντρέσινγκ.

Διαθεσιμότητα: 2854 Σε απόθεμα

Οινόπνευμα φωτιστικό μπλε 93 βαθμών κατάλληλο για φωτιστικές λάμπες.Το προϊόν είναι ένα ισχυρό καθαριστικό για πάγκους, ντουλάπια, ντουλάπες , τοίχους , εστίες μόλυνσης και γενικά για δύσκολους λεκέδες.

Φιλτράρισμα κατά

Κατηγορίες

Κατηγορίες

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας