Χαρτομάντηλα αυτοκινήτου

Ενεργά φίλτρα

Zebra χαρτομάντηλα αυτοκινήτου 100 φύλλα

Τα χαρτομάντηλα προσώπου Zebra White δύο στρώσεων αποτελούνται από 100% ίνες λευκής κυτταρίνης. Με στάνταρ και πιο σφιχτό άνοιγμα στο πίσω μέρος. Ιδανικό για πρόσωπο, το μωράκι και το αυτοκίνητο!

Τιμή 0,73 €

Zewa deluxe χαρτομάντηλα αυτοκινήτου 3φυλλα 90 φύλλα

Οι τρεις στρώσεις των απόλυτα απαλών και ανθεκτικών χαρτομάντιλων κάνουν τα Zewa Deluxe την ιδανική επιλογή δύο σε ένα για καθαρισμό της μύτης και αφαίρεση του μακιγιάζ. Σε συσκευασίες διαφόρων σχεδίων και χρωμάτων.

Τιμή 2,27 €

Zewa softis χαρτομάντηλα αυτοκινήτου 4φυλλα 80 φύλλα

Τα Zewa softis χαρτομάντηλα αυτοκινήτου 4φυλλα 80 φύλλα είναι η ιδανική λύση για κάθε οδηγό που θέλει να διατηρήσει το αυτοκίνητό του καθαρό και φρέσκο κάθε στιγμή. Με τη μοναδική τους μαλακή υφή και την υψηλή απορροφητικότητα, τα Zewa softis χαρτομάντηλα εξασφαλίζουν ότι το αυτοκίνητό σας θα είναι πάντα καθαρό και περιποιημένο. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε μια νέα εμπειρία καθαριότητας στο αυτοκίνητό σας!
Τιμή 2,47 €

Zewa softis χαρτομάντηλα αυτοκινήτου με λεβάντα 4φυλλα 80 φύλλα

Τα Zewa softis χαρτομάντηλα αυτοκινήτου με λεβάντα 4φυλλα 80 φύλλα είναι η ιδανική επιλογή για κάθε οδηγό που θέλει να διατηρεί το αυτοκίνητό του καθαρό και φρέσκο. Με την ποιότητα και την απορροφητικότητα των Zewa softis χαρτομάντηλων, μπορείτε να απολαύσετε την άνεση και την αίσθηση της λεβάντας κάθε φορά που τα χρησιμοποιείτε. Αποκτήστε τα Zewa softis χαρτομάντηλα αυτοκινήτου τώρα και ανανεώστε την εμπειρία οδήγησής σας!
Τιμή 2,43 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού