Φιαλάκια - Συσκευές υγραερίου

Ενεργά φίλτρα

Argi gas καμινέτο σούπερ γίγας

Το Argi Gas καμινέτο σούπερ γίγας είναι ένας εξαιρετικά ισχυρός και αποτελεσματικός θερμαντήρας που μπορεί να θερμάνει μεγάλους χώρους γρήγορα και αποτελεσματικά. Με την τεχνολογία του Argi Gas, μπορείτε να απολαμβάνετε ζεστό και άνετο περιβάλλον όλη μέρα και όλο το χειμώνα. Επιπλέον, το σούπερ γίγας μέγεθος του καμινέτου το καθιστά ιδανικό για μεγάλους χώρους όπως εργοστάσια ή αποθήκες.

Τιμή 24,01 €

Argi gas σετ πλαστικό καμινέτο & φιαλάκι 190gr

Χρησιμοποιείται μόνο με μεταλλικά φιαλίδια βουτανίου "Argi gas 190gr" & "Αλφα gas 190gr" 

Εσωτερικός περιοριστής διαρροής τύπου 200 (ή με αντίστοιχα φιαλίδια ιδίου τύπου 200) με προδιαγραφές κατά ΕΝ417:2012.

Τιμή 11,91 €

Argi gas φιαλίδιο από υγρό τιτάνιο 500gr

Φαίνεται ότι περιγράφετε ένα φιαλίδιο αερίου ή φιάλη με υγρό τιτάνιο, χωρητικότητας 500 γραμμαρίων. Φυσικά, η τιτανική φιάλη δεν χρησιμοποιείται για οικιακή χρήση ή για μαγειρική. Οι φιάλες τιτανίου συνήθως χρησιμοποιούνται σε ερευνητικά εργαστήρια και βιομηχανικές διεργασίες.

Τιμή 3,27 €

Camper Gas φιαλάκι με βαλβίδα 500gr

Φιαλίδιο βουτανίου ιδάνικο για χρήση σε καμινέτα, λάμπες και φορητές εστίες ψησίματος.

Διαθέτει βιδωτή βαλβίδα ασφαλείας και σπείρωμα

Ασφαλής σύνδεση-αποσύνδεση από το φιαλίδιο ακόμα κι αν δεν είναι τελείως άδειο

500gr

Τιμή 3,92 €

Camper gas φιαλάκι με βαλβίδα χρωματιστό 500gr

Το Camper gas φιαλάκι με βαλβίδα χρωματιστό 500gr της εταιρίας Camper Gas είναι το ιδανικό αξεσουάρ για κάθε λάτρη του camping και των εξορμήσεων στη φύση. Με υψηλή ποιότητα κατασκευής και αξιόπιστη βαλβίδα, αυτό το φιαλάκι θα σας εξασφαλίσει ασφαλή και εύκολη χρήση σε κάθε εξόρμησή σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε τη φύση με ασφάλεια και άνεση, αποκτώντας το Camper gas φιαλάκι με βαλβίδα χρωματιστό 500gr της Camper Gas τώρα!
Τιμή 3,92 €

Camper gas φιαλίδιο βουτανίου 190gr

Το CAMPER GAZ ΦΙΑΛΙΔΙΟ ΒΟΥΤΑΝΙΟΥ 190gr είναι η ιδανική επιλογή για κάθε ταξίδι και κάθε εξόρμηση στη φύση. Ελαφρύ, φορητό και εύκολο στη χρήση, αυτό το φιαλίδιο βουτανίου θα σας εξασφαλίσει γρήγορη και αξιόπιστη πηγή φωτισμού και θέρμανσης. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει να απολαύσετε κάθε στιγμή στη φύση - επιλέξτε CAMPER GAZ και απολαύστε την άνεση και την ασφάλεια που προσφέρει.
Τιμή 1,18 €

Camping gaz φιάλη υγραερίου 3x190gr

Η Camping gaz φιάλη υγραερίου 3x190gr είναι η ιδανική λύση για κάθε ταξίδι στη φύση. Με την αξιοπιστία και την ποιότητα της εταιρίας Camping Gas, μπορείτε να απολαύσετε το μαγείρεμα σας στον ανοιχτό αέρα χωρίς ανησυχίες. Αποκτήστε τη φιάλη υγραερίου 3x190gr τώρα και ετοιμαστείτε για ατελείωτες στιγμές χαλάρωσης και απόλαυσης στη φύση!
Τιμή 6,09 €

Companero σετ καμινέτο μικρό με φιάλη 500ml με βαλβίδα ασφαλείας

Το "Companero σετ καμινέτο μικρό με φιάλη 500ml με βαλβίδα ασφαλείας" φαίνεται να περιγράφει ένα μικρό καμινέτο ή φορητό μαγειρικό σύστημα που περιλαμβάνει μια φιάλη χωρητικότητας 500ml με μια βαλβίδα ασφαλείας.

Τιμή 18,84 €

Coral gas αέριο αναπλήρωσης αναπτήρων 220gr 400ml

Το Coral gas αέριο αναπλήρωσης αναπτήρων 220gr 400ml της εταιρίας Coral gas είναι η ιδανική επιλογή για να διατηρήσετε τους αναπτήρες σας λειτουργικούς και έτοιμους για χρήση. Με την αξιόπιστη ποιότητα της Coral gas, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι το αναπλήρωση αέριο θα σας προσφέρει μακροχρόνια απόδοση και ασφάλεια. Μην αφήνετε τον αναπτήρα σας να μείνει άδειος - αποκτήστε το Coral gas αέριο αναπλήρωσης σήμερα και απολαύστε την άνεση και την ασφάλεια που ?
Τιμή 2,40 €

Coral gas φιαλάκι με βαλβίδα 230gr

Η Coral gas φιάλη με βαλβίδα 230gr είναι το ιδανικό αξεσουάρ για κάθε ερασιτέχνη ή επαγγελματία που χρειάζεται να εργαστεί με αερόμπαλλον ή άλλες συσκευές. Με την αξιόπιστη ποιότητα της Coral gas, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το προϊόν θα καλύψει κάθε ανάγκη σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο προϊόν που θα σας διευκολύνει στην καθημερινή σας εργασία.
Τιμή 1,60 €

Coral gas φιαλάκι με βαλβίδα 500gr

Η Coral gas φιάλη με βαλβίδα 500gr είναι ο καλύτερος τρόπος να έχετε πάντα το φυσικό αέριο που χρειάζεστε στο σπίτι σας. Με την υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία της Coral gas, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το φιάλη θα κρατήσει το φυσικό αέριο ασφαλές και αποτελεσματικό. Μην αφήνετε τίποτα να σταθεί ανάμεσά σας και την άνεση που προσφέρει το Coral gas φιάλη με βαλβίδα 500gr.
Τιμή 3,76 €

EL GRECO ΦΙΑΛΗ 450gr ΛΕΥΚΟ

Η ΦΙΑΛΗ EL GRECO 450gr σε λευκό χρώμα είναι η τέλεια προσθήκη στην κουζίνα σας. Με το μοντέρνο design της και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, αποτελεί ιδανική επιλογή για κάθε σπίτι. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα από τα πιο κομψά και πρακτικά προϊόντα στον χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου.
Τιμή 7,08 €

EL GRECO ΦΙΑΛΗ 450gr ΜΠΕΖ

Η φιάλη EL GRECO 450gr σε μπεζ χρώμα είναι η τέλεια προσθήκη στην κουζίνα σας. Με το μοντέρνο σχεδιασμό της και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, θα δώσει έναν αέρα πολυτέλειας και στυλ στο χώρο σας. Η μπεζ απόχρωση της φιάλης ταιριάζει εύκολα με οποιαδήποτε διακόσμηση και θα κλέψει τις εντυπώσεις των επισκεπτών σας. Αποκτήστε τη φιάλη EL GRECO τώρα και αναβαθμίστε τον χώρο σας με ένα μοναδικό κομμάτι!
Τιμή 7,08 €

P-oxy φλόγιστρο υγραερίου πλαστικό 190gr

Το P-oxy φλόγιστρο υγραερίου πλαστικό 190gr είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε σπίτι και εργαστήριο. Με την αξιοπιστία και την ποιότητα της εταιρίας P-Oxy, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι το προϊόν αυτό θα καλύψει κάθε σας ανάγκη. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει στην επίτευξη των στόχων σας - αγοράστε το P-oxy φλόγιστρο υγραερίου πλαστικό 190gr τώρα και εξασφαλίστε την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα που χρειάζεστε!
Τιμή 17,61 €

Thermogas καμινέτο πλαστικό υγραερίου 190gr

Το Thermogas καμινέτο πλαστικό υγραερίου 190gr της εταιρίας Thermogas είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε λάτρη του camping και των εξοχικών εκδρομών. Με την αξιοπιστία και ποιότητα που προσφέρει η εταιρία Thermogas, μπορείτε να απολαύσετε ζεστό φαγητό και ποτό οπουδήποτε και αν βρίσκεστε. Μην αφήνετε τον κρύο να σας εμποδίσει από την εξερεύνηση και την απόλαυση της φύσης. Αποκτήστε το Thermogas καμινέτο τώρα και ανακαλύψτε τον κόσμο με άνεση και φινέτσα
Τιμή 9,45 €

Ελ Γκρέκο βάση εστίας φιάλη CV300 plus classic μαύρο 240gr

Κορυφαία ποιότητα κατασκευής και ειδική βαλβίδα ασφαλείας για εύκολη τοποθέτηση ή αλλαγή ακόμα και όταν δεν είναι άδεια! Η Βάση Εστίας Ελ Γκρέκο® σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε μέσα από μια καλαίσθητη χρωματική παλέτα, το χρώμα που ταιριάζει περισσότερο στο χώρο σας, στο γούστο σας ή στη διάθεσή σας!

Τιμή 5,46 €

Ελ Γκρέκο βάση εστίας φιάλη CV470 450gr

Κορυφαία ποιότητα κατασκευής και ειδική βαλβίδα ασφαλείας για εύκολη τοποθέτηση ή αλλαγή ακόμα και όταν δεν είναι άδεια! Η Βάση Εστίας Ελ Γκρέκο® σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε μέσα από μια καλαίσθητη χρωματική παλέτα, το χρώμα που ταιριάζει περισσότερο στο χώρο σας, στο γούστο σας ή στη διάθεσή σας!

Τιμή 7,40 €

Ελ Γκρέκο βάση εστίας φιάλη CV470 μαύρη 450gr

Η μαύρη φιάλη CV470 με εστία φιάλης 450gr της εταιρίας El Greco αποτελεί τον ιδανικό σύντροφο για τις εξορμήσεις σας στη φύση. Με την αξιοπιστία και την ποιότητα που προσφέρει η El Greco, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα έχετε την απαραίτητη ενέργεια για κάθε περιπέτεια. Αποκτήστε τη δική σας φιάλη CV470 σήμερα και ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε νέους κόσμους με ασφάλεια και άνεση.
Τιμή 7,08 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού