Ταινίες, κόλλες & λαστιχάκια

Ενεργά φίλτρα

Cover βενζινόκολλα 30gr

Η Cover βενζινόκολλα 30gr είναι το ιδανικό προϊόν για κάθε επαγγελματία ή ερασιτέχνη που ψάχνει για αξιόπιστη και αποτελεσματική βενζινόκολλα. Με εξαιρετική ποιότητα και αντοχή, η Cover βενζινόκολλα 30gr είναι η ιδανική επιλογή για κάθε εργασία. Αποκτήστε την τώρα και κάντε τη ζωή σας ευκολότερη και πιο αποτελεσματική.
Τιμή 1,60 €

Cover κόλλα στιγμής 2x3gr

Η Cover κόλλα στιγμής 2x3gr είναι το ιδανικό εργαλείο για κάθε επισκευή και κατασκευή. Με την ασφάλεια και την αξιοπιστία που προσφέρει, δεν θα χρειαστείτε ποτέ ξανά άλλο κόλλα. Αποκτήστε την τώρα και ανακαλύψτε την ευκολία και την αποτελεσματικότητα που προσφέρει. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν που θα σας διευκολύνει στην καθημερινότητά σας.
Τιμή 2,17 €

Logo alu tape ταινία συσκευασίας silver 50x5m 6τεμ

Η Logo alu tape ταινία συσκευασίας silver 50x5m 6τεμ είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σας συσκευασία. Με την υψηλής ποιότητας κατασκευή της και την αντοχή στις υψηλές θερμοκρασίες, εξασφαλίζει την ασφαλή μεταφορά των εμπορευμάτων σας. Μη διστάσετε να την αποκτήσετε σήμερα και να απολαύσετε την ασφάλεια και την πρακτικότητα που προσφέρει η Logo alu tape ταινία συσκευασίας.
Τιμή 7,71 €

Logo foam tape αφρώδης ταινία διπλής όψεως 19x5m

Η αφρώδης ταινία διπλής όψεως 19x5m της εταιρίας Logo είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε επαγγελματία. Με την υψηλή ποιότητα και αντοχή της, δεν θα υπάρχει πια ανάγκη για αντικατάσταση ή επισκευή. Το εύκαμπτο υλικό της ταινίας εξασφαλίζει τέλεια πρόσφυση σε κάθε επιφάνεια, ενώ η διπλή όψη της εξασφαλίζει μεγαλύτερη ασφάλεια και σταθερότητα. Αποκτήστε τώρα την ταινία Logo foam tape και αναβαθμίστε τον επαγγελματικό σας χώρο!
Τιμή 1,25 €

Logo plus κόλλα στιγμής 2x2gr

Η Logo plus κόλλα στιγμής 2x2gr είναι το ιδανικό προϊόν για κάθε σας ανάγκη επιδιόρθωσης και συγκόλλησης. Με την υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία της εταιρίας Logo, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι το προϊόν αυτό θα καλύψει κάθε σας ανάγκη. Μην αφήνετε κανένα πρόβλημα να μείνει ανεπίλυτο, αποκτήστε τώρα τη Logo plus κόλλα στιγμής 2x2gr και λύστε τα πάντα με ένα απλό και γρήγορο τρόπο.
Τιμή 3,17 €

Logo tape eco μονωτική ταινία γκρι 19mm x 18,3m

Η Logo tape eco μονωτική ταινία γκρι 19mm x 18,3m είναι η ιδανική επιλογή για τις ανάγκες σας. Με υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία, αυτή η ταινία θα σας βοηθήσει να επιτύχετε τα αποτελέσματα που επιθυμείτε. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει - αποκτήστε τη Logo tape eco μονωτική ταινία σήμερα και ανακαλύψτε τη διαφορά!
Τιμή 0,79 €

Logo tape eco μονωτική ταινία κίτρινη 19mm x 18,3m

Η Logo tape eco μονωτική ταινία κίτρινη 19mm x 18,3m είναι η ιδανική επιλογή για κάθε επαγγελματία που ψάχνει για υψηλής ποιότητας προϊόντα. Η αξιοπιστία και η αντοχή της είναι αδιαμφισβήτητη, ενώ η εύκολη χρήση της την καθιστά τον ιδανικό σύντροφο σε κάθε εργασία. Μην αφήσετε τίποτα να σας εμποδίσει - αποκτήστε τη Logo tape eco τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο χώρο του εμπορίου.

Τιμή 0,79 €

Logo tape eco μονωτική ταινία κόκκινη 19mm x 18,3m

Η Logo tape eco μονωτική ταινία κόκκινη 19mm x 18,3m είναι η ιδανική λύση για όλες τις μονωτικές ανάγκες σας. Με την υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία της εταιρίας Logo, αυτή η ταινία θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε αδιαβροχοποιημένες και ανθεκτικές επιφάνειες με ευκολία και γρήγορα. Μην αφήσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εκπληκτικό προϊόν που θα κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη και αποτελεσματική.
Τιμή 0,79 €

Logo tape eco μονωτική ταινία λευκή 19mm x 18,3m

Η Logo tape eco μονωτική ταινία λευκή 19mm x 18,3m είναι η ιδανική επιλογή για κάθε εργασία μόνωσης. Με υψηλή ποιότητα κατασκευής και αξιόπιστη απόδοση, αυτή η ταινία θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε το έργο σας με επιτυχία. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει - αποκτήστε τη Logo tape eco τώρα και απολαύστε μια ασφαλή και αποτελεσματική μόνωση!
Τιμή 0,79 €

Logo tape eco μονωτική ταινία μαύρη 19mm x 18,3m

Η μονωτική ταινία Logo tape eco είναι η ιδανική λύση για κάθε εργασία! Η μαύρη απόχρωση της δίνει μια στυλάτη εμφάνιση, ενώ οι διαστάσεις της την καθιστούν πρακτική για κάθε χρήση. Αποκτήστε την τώρα και δώστε λύση σε κάθε κατάσταση!
Τιμή 0,79 €

Logo tape eco μονωτική ταινία μπλε 19mm x 18,3m

Η Logo tape eco μονωτική ταινία μπλε 19mm x 18,3m είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε επισκευή ή εργασία που χρειάζεται μόνωση. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής της εταιρίας Logo, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα κάνει τη δουλειά της με απόλυτη ακρίβεια και αξιοπιστία. Μην αφήνετε καμία επιφάνεια απροστάτευτη - επιλέξτε τη Logo tape eco μονωτική ταινία για εξαιρετικά αποτελέσματα κάθε φορά.
Τιμή 0,79 €

Logo tape διαφανής ταινία ζελοτέιπ 12mm x 33m

Η διαφανής ταινία ζελοτέιπ Logo tape 12mm x 33m είναι η ιδανική λύση για κάθε σας ανάγκη συσκευασίας. Με την υψηλή ποιότητα και αντοχή της, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι τα προϊόντα σας θα παραμείνουν ασφαλή και καλά προστατευμένα. Αποκτήστε τη Logo tape τώρα και δώστε στη συσκευασία σας το επαγγελματικό και προσεγμένο αποτέλεσμα που αξίζει.
Τιμή 0,53 €

Logo tape ταινία σημάνσεως χωρίς κόλλα κόκκινη-λευκή 50x200m

Η Logo tape ταινία σημάνσεως χωρίς κόλλα κόκκινη-λευκή 50x200m της εταιρίας Logo είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας προϊόντα για τις ανάγκες τους. Με τις διαστάσεις 50x200m και το χρώμα κόκκινο-λευκό, αυτή η ταινία σημάνσεως θα σας βοηθήσει να οργανώσετε τον χώρο σας με έναν εύκολο και αποτελεσματικό τρόπο. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τόσο πρακτικό και λειτουργικό προϊόν από τη Logo - αγοράστε το τώρα!
Τιμή 4,11 €

Logo tape ταινία συσκευασίας διαφανής 48x100m

Η διαφανής ταινία συσκευασίας Logo tape διασφαλίζει ότι τα προϊόντα σας παραμένουν ασφαλή και προστατευμένα κατά τη μεταφορά τους. Με διαστάσεις 48x100m, αυτή η υψηλής ποιότητας ταινία είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε συσκευασία. Αποκτήστε την τώρα και εξασφαλίστε την ασφάλεια των προϊόντων σας με τη Logo tape!
Τιμή 2,04 €

Logo αυτοκόλλητη ταινία σήμανσης pvc κίτρινη-μαύρη 50mm x 33m

Η Logo αυτοκόλλητη ταινία σήμανσης PVC κίτρινη-μαύρη 50mm x 33m είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας προϊόντα για τις ανάγκες τους. Με ανθεκτικότητα και ευκολία στη χρήση, αυτή η ταινία θα σας βοηθήσει να επισημάνετε με ακρίβεια και αξιοπιστία. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν που θα σας διευκολύνει στην καθημερινότητά σας.
Τιμή 5,16 €

Logo Ταινία Συσκευασίας Διάφανη Αθόρυβη 48mm x 66m

Διάφανη ταινία συσκευασίας αθόρυβη της εταιρείας Logo, με πλάτος 48 χιλιοστά και μήκος 66 μέτρα. Ιδανική για διάφορες χρήσεις, προσφέρει ασφάλεια στην μεταφορά των αντικειμένων σας και είναι κατάλληλη για μετακομίσεις, μεταφορικές εταιρίες, συσκευαστήρια, κατασκευές και άλλου είδους εργασίες. Διατίθεται ανά τεμάχιο.

Βασικά χαρακτηριστικά

Τύπος: Αθόρυβη

Πλάτος: 48mm

Μήκος: 66m

Τιμή 1,77 €

Logo χαρτοταινία λεκή 30x40cm

Η Logo χαρτοταινία λεκή 30x40cm είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας προϊόντα. Με τη λεκή υφή της και τις διαστάσεις 30x40cm, αυτή η ταινία θα σας βοηθήσει να κάνετε τις συσκευασίες σας πιο εντυπωσιακές από ποτέ. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο προϊόν που θα κάνει τη διαφορά στον τρόπο που παρουσιάζετε τα προϊόντα σας.
Τιμή 1,00 €

Logo χαρτοταινία λευκή eco 50x40cm

Η λευκή Eco χαρτοταινία Logo δημιουργεί το τέλειο φινιρίσμα σε κάθε σας συσκευασία. Με διαστάσεις 50x40cm, είναι η ιδανική επιλογή για κάθε επαγγελματική ή προσωπική σας ανάγκη. Αποκτήστε την τώρα και δώστε έναν ξεχωριστό χαρακτήρα σε κάθε συσκευασία σας!
Τιμή 1,74 €

Nast αλουμινοταινία 50mm x 5m

Η Nast αλουμινοταινία 50mm x 5m είναι το ιδανικό προϊόν για κάθε εργασία σας! Με υψηλή ποιότητα και αντοχή, αυτή η ταινία θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε κάθε εργασία με επιτυχία. Μην χάσετε την ευκαιρία να την αποκτήσετε και να απολαύσετε τα απίστευτα αποτελέσματα που προσφέρει!
Τιμή 0,67 €

Nast ταινία διαφανής 12mmx33m

Η Nast ταινία διαφανής 12mmx33m είναι το ιδανικό εργαλείο για τις καθημερινές σας ανάγκες συσκευασίας. Με ανθεκτικότητα στο ξεπάτωμα και εύκολη χρήση, αυτή η ταινία θα σας βοηθήσει να σφραγίσετε τα πακέτα σας με ασφάλεια και ευκολία. Μην αφήνετε καμία αμφιβολία, επενδύστε στην ποιότητα και την αξιοπιστία της Nast ταινίας διαφανής για άριστα αποτελέσματα κάθε φορά.
Τιμή 0,39 €

Nast ταινία διαφανής 12x66mm

Η Nast ταινία διαφανής 12x66mm της εταιρίας Nast είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας προϊόντα για τις ανάγκες τους. Με την εγγύηση της εταιρίας Nast, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι αγοράζετε ένα προϊόν που θα σας διαρκέσει και θα σας εντυπωσιάσει με την απόδοσή του. Μην χάνετε χρόνο και αποκτήστε τώρα την Nast ταινία διαφανής 12x66mm για να απολαύσετε μια απροσδόκητη εμπειρία χρήσης!
Τιμή 0,62 €

Nast ταινία διπλής όψεως 38mm x 10m

Η Nast ταινία διπλής όψεως 38mm x 10m είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε επαγγελματία. Με την υψηλή ποιότητα και την αξιοπιστία της εταιρίας Nast, αυτή η ταινία θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε κάθε εργασία με άνεση και ακρίβεια. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει - αποκτήστε τώρα την Nast ταινία διπλής όψεως 38mm x 10m και ενισχύστε την παραγωγικότητά σας!
Τιμή 1,02 €

Nast χαρτοταινία λευκή 19mm x 40m

Η Nast χαρτοταινία λευκή 19mm x 40m είναι το ιδανικό αξεσουάρ για κάθε σας εργασία. Με ανθεκτικότητα και αξιοπιστία, αυτή η ταινία θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε τις εργασίες σας με ακρίβεια και ευκολία. Μην αφήσετε τίποτα να σας εμποδίσει - αποκτήστε την Nast χαρτοταινία σήμερα και αναβαθμίστε τον εξοπλισμό σας!
Τιμή 0,53 €

Nast χαρτοταινία λευκή 30mm x 40m

Η Nast χαρτοταινία λευκή 30mm x 40m είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σας δημιουργικό έργο. Με υψηλή ποιότητα και αντοχή, αυτή η ταινία θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε τις εργασίες σας με άνεση και ακρίβεια. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εξαιρετικό προϊόν και να δώσετε νέα διάσταση στη δημιουργικότητά σας!
Τιμή 0,84 €

Nast χαρτοταινία λευκή 50mm x 40m

Η λευκή χαρτοταινία Nast διαστάσεων 50mm x 40m είναι η ιδανική επιλογή για κάθε εργασία συσκευασίας. Με την αξιοπιστία και ποιότητα που προσφέρει η εταιρία Nast, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι το προϊόν αυτό θα καλύψει κάθε σας ανάγκη. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει - αποκτήστε τώρα τη χαρτοταινία Nast και εξασφαλίστε την τέλεια συσκευασία για τα προϊόντα σας!
Τιμή 1,39 €

Primo αλουμινοταινία 48mm x 10m

Η Primo αλουμινοταινία 48mm x 10m είναι το ιδανικό προϊόν για κάθε σας ανάγκη. Με την υψηλή ποιότητα και αντοχή της, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι το προϊόν αυτό θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε κάθε εργασία με επιτυχία. Μην χάνετε άλλο χρόνο και αποκτήστε την Primo αλουμινοταινία 48mm x 10m τώρα!
Τιμή 1,69 €

Primo ταινία διπλής όψης 38mm x 5m

Η Primo ταινία διπλής όψης 38mm x 5m είναι ο τέλειος τρόπος για να κρατήσετε τα πάντα στη θέση τους. Με την αξιοπιστία και την αντοχή της Primo, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα αντικείμενά σας θα παραμείνουν σταθερά στη θέση τους. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει - επενδύστε στην ποιότητα της Primo ταινίας διπλής όψης και απολαύστε την ασφάλεια και την ευκολία που προσφέρει.
Τιμή 0,62 €

Primo ταινία υφασμάτινη γκρι 48mm x 10mt

Η Primo ταινία υφασμάτινη γκρι 48mm x 10mt είναι η ιδανική επιλογή για κάθε επαγγελματία. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής της και την αξιοπιστία της εταιρίας Primo, αυτή η ταινία θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε τις εργασίες σας με ακρίβεια και ασφάλεια. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τόσο χρήσιμο προϊόν για την καθημερινή σας εργασία!
Τιμή 1,05 €

Primo ταινία υφασμάτινη λευκή 48mm x 10mt

Η λευκή ταινία υφασμάτινη Primo διαστάσεων 48mm x 10μέτρων είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σας ανάγκη. Με υψηλή ποιότητα κατασκευής και αντοχή στη χρήση, αυτή η ταινία θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε εύκολα και γρήγορα κάθε εργασία. Αποκτήστε την Primo ταινία υφασμάτινη τώρα και κάντε τη ζωή σας πιο εύκολη!
Τιμή 1,05 €

Primo ταινία υφασμάτινη μαύρη 48mm x 10mt

Η Primo ταινία υφασμάτινη μαύρη 48mm x 10mt είναι το απόλυτο απαραίτητο εργαλείο για κάθε επαγγελματία. Με την απίστευτη αντοχή και ποιότητα της, δεν θα βρείτε καλύτερη λύση για τις καθημερινές σας ανάγκες. Αποκτήστε την τώρα και δείτε τη διαφορά στην ποιότητα της εργασίας σας!
Τιμή 1,05 €

Stretch film διαφανές 50cm 1,7kg

Το Stretch film διαφανές 50cm 1,7kg της εταιρίας Stretch Film είναι η ιδανική επιλογή για τη συσκευασία των προϊόντων σας. Με την υψηλή ποιότητα και αντοχή του, εξασφαλίζετε την ασφάλεια και την προστασία των εμπορευμάτων σας κατά τη μεταφορά και αποθήκευση τους. Μην αφήνετε τίποτα στην τύχη - επενδύστε στην ποιότητα και την αξιοπιστία του Stretch film της εταιρίας Stretch Film σήμερα!
Τιμή 4,36 €

Stretch film διαφανές 50cm 3kg

Το διαφανές Stretch film 50cm 3kg της εταιρίας Stretch Film είναι η ιδανική επιλογή για να προστατεύσετε τα προϊόντα σας κατά τη μεταφορά και την αποθήκευσή τους. Με την υψηλή του αντοχή και την ευκολία χρήσης, το Stretch film σας εξασφαλίζει ότι τα προϊόντα σας θα παραμείνουν ασφαλή και ακέραια. Αποκτήστε το τώρα και δείτε τη διαφορά στην ποιότητα και την προστασία των προϊόντων σας.
Τιμή 8,53 €

Stretch film μαύρο 50cm 1,6kg

Ανακαλύψτε το μαύρο Stretch film 50cm 1,6kg και δώστε στις συσκευασίες σας έναν επαγγελματικό και κομψό τελείωμα. Με εξαιρετική αντοχή και ευελιξία, αυτό το προϊόν θα κάνει την συσκευασία σας ασφαλή και ανθεκτική. Μην αφήσετε κανένα προϊόν να πάει χαμένο, επενδύστε στο μαύρο Stretch film τώρα!
Τιμή 5,27 €

Uhu patafix αυτοκόλλητα 80τεμ

Τα αυτοκόλλητα Uhu patafix είναι μικρά κομμάτια μαλακής μάζας που χρησιμοποιούνται για το κρέμασμα αντικειμένων στον τοίχο χωρίς τη χρήση καρφιών ή κόλλας. Το πακέτο περιλαμβάνει 80 τεμάχια αυτοκόλλητων, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν ξανά και ξανά. Είναι ιδανικά για την τοποθέτηση αφίσων, καρτελών, φωτογραφιών και άλλων αντικειμένων στον τοίχο με ευκολία και χωρίς να αφήνουν κατάλοιπα.

Τιμή 2,11 €

UHU twist & glue κόλλα 35ml

Η UHU twist & glue κόλλα 35ml είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε εργασία! Με τη δύναμη της UHU, αυτή η κόλλα είναι η τέλεια λύση για κάθε είδους χειροτεχνία και επισκευή. Εύκολη στη χρήση και με μεγάλη αντοχή, η UHU twist & glue κόλλα 35ml θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε τα έργα σας με ακρίβεια και αξιοπιστία. Αποκτήστε την τώρα και ανακαλύψτε την διαφορά που μπορεί να κάνει!
Τιμή 2,15 €

Uhu twist & glue κόλλα γενικής χρήσης 35ml

Η Uhu κόλλα γενικής χρήσης 35ml twist & glue της εταιρίας UHU είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε εργασία κόλλησης. Με την αξιοπιστία και την ποιότητα που προσφέρει η UHU, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι τα αντικείμενα σας θα παραμείνουν σταθερά ενωμένα. Αποκτήστε τώρα τη Uhu κόλλα twist & glue και απολαύστε την ευκολία και την αποτελεσματικότητα σε κάθε σας εργασία!
Τιμή 2,92 €

UHU κόλλα rollafix διαφανή 19mm x 25mm ανταλλακτικό

Η UHU κόλλα rollafix διαφανή 19mm x 25mm είναι το ιδανικό ανταλλακτικό που θα σας βοηθήσει σε κάθε καθημερινή εργασία. Με την υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία της εταιρίας UHU, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι το προϊόν θα σας προσφέρει την απόλυτη ευκολία και αποτελεσματικότητα σε κάθε χρήση. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει - αποκτήστε το UHU κόλλα rollafix διαφανή 19mm x 25mm τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο εργαστήριο ή στο σπίτι!
Τιμή 2,29 €

UHU κόλλα rollafix διαφανή 19mm x 25mm με βάση

Η UHU κόλλα rollafix διαφανή 19mm x 25mm είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε εργασία DIY ή επισκευή στο σπίτι. Με τη δύναμη της UHU τίποτα δεν μένει ανέγγιχτο. Απλά απλώστε μια λεπτή στρώση κόλλας και δείτε τα αποτελέσματα να είναι ανθεκτικά και μακράς διάρκειας. Μην σας απασχολεί η διαφάνεια της κόλλας, αφού θα γίνει αόρατη μετά την στέγνωση. Αποκτήστε τη UHU κόλλα rollafix τώρα και αναβαθμίστε τις εργασίες σας!
Τιμή 3,06 €

Uhu κόλλα stic magic 8,2gr 2τεμ

Η Uhu κόλλα stic magic 8,2gr είναι το ιδανικό εργαλείο για κάθε σας δημιουργική διαδικασία. Με την αξιοπιστία και την ποιότητα που προσφέρει η εταιρία UHU, αυτή η κόλλα θα σας βοηθήσει να επιτύχετε τέλεια αποτελέσματα σε κάθε εργασία σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εξαιρετικό προϊόν, με το οποίο θα κάνετε τις δημιουργίες σας να ξεχωρίζουν!
Τιμή 1,77 €

UHU κόλλα super glue 2x3gr

  • Κατάλληλη για: κεραμικά, πορσελάνη, σίδηρο, πλαστικό και ξύλινες επιφάνειες
  • Συσκευασία: 2 τεμάχια των 3 γραμμαρίων

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί κολλάει αποτελεσματικά και είναι εύχρηστη.

Τιμή 2,92 €

Uhu κόλλα super glue 3gr 2τεμ

Η Uhu κολλα super glue 3gr 1 1 δωρο είναι η ιδανική λύση για κάθε σας ανάγκη κόλλησης. Με την υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία της εταιρίας UHU, αυτή η κόλλα θα σας βοηθήσει να επιδιορθώσετε οτιδήποτε με ακρίβεια και αντοχή. Μην αφήνετε την ευκαιρία να πάει χαμένη - αποκτήστε την τώρα και δείξτε την δύναμη της Uhu κόλλας σε κάθε σας εργασία!
Τιμή 3,38 €

Uhu κόλλα super glue minis blister 4x1gr

Η Uhu super glue minis blister 4x1gr της εταιρίας UHU είναι το ιδανικό προϊόν για κάθε εργασία που χρειάζεται σταθερότητα και αξιοπιστία. Με τη μικρή του συσκευασία, μπορείτε να το έχετε πάντα μαζί σας για άμεση χρήση. Αποτελεί την ιδανική λύση για κάθε επισκευή και εργασία, εξασφαλίζοντας μια μόνιμη συγκόλληση που διαρκεί. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει - επιλέξτε την Uhu super glue minis blister 4x1gr για απόλυτη απόδοση και αξιοπιστία.
Τιμή 3,66 €

UHU κόλλα γενικής χρήσης 20gr

  • Διάφανη
  • Κατάλληλη για ξύλο, υλικά με βάση το ξύλο, πλαστικά (ABS, σκληρό και μαλακό PVC, Plexiglas, πολυστυρένιο, Resopal), μέταλλο, γυαλί, πορσελάνη, κεραμικό, δέρμα, καουτσούκ, τσόχα, φελλό, υφάσματα, χαρτόνι, χαρτί
Τιμή 1,29 €

Uhu κόλλα γενικής χρήσης νo10 10x7ml

Η Uhu κόλλα γενικής χρήσης νο10 10x7ml της εταιρίας UHU είναι η ιδανική λύση για κάθε είδους επισκευές και εργασίες κόλλησης. Με την υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία της UHU, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα αντικείμενα σας θα κολλήσουν με ασφάλεια και διάρκεια. Αποκτήστε τώρα την Uhu κόλλα γενικής χρήσης και απολαύστε τα άριστα αποτελέσματα!
Τιμή 8,40 €

Λαστιχακια 1kg 100/1,5

Τα Λαστιχάκια 1kg 100/1,5 είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας προϊόντα γυμναστικής. Με την εξαιρετική αντοχή και αντοχή στη φθορά, αυτά τα λαστιχάκια θα σας δώσουν την ευελιξία που χρειάζεστε για τις προπονήσεις σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να τα αποκτήσετε τώρα και να βελτιώσετε την γυμναστική σας εμπειρία!
Τιμή 5,01 €

Λαστιχακια 1kg 102/1,5

Τα λαστιχάκια 1kg 102/1,5 της εταιρίας είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας προϊόντα γυμναστικής. Με μοναδικό design και ανθεκτική κατασκευή, αυτά τα λαστιχάκια θα σας βοηθήσουν να εκτελέσετε άψογα τις ασκήσεις σας. Αποκτήστε τα τώρα και αναβαθμίστε την προπόνησή σας!
Τιμή 5,01 €

Λαστιχάκια 1kg 105/1,5

Τα λαστιχάκια 1kg 105/1,5 είναι η ιδανική επιλογή για όλους τους λάτρεις της γυμναστικής και της αντοχής. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής τους και την αντοχή τους στην τάση, αυτά τα λαστιχάκια δεν θα σας απογοητεύσουν. Αποκτήστε τα τώρα και αναβαθμίστε την προπόνησή σας!
Τιμή 5,01 €

Λαστιχακια 1kg 202/1,5

Τα λαστιχάκια 1kg 202/1,5 είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας ελαστικότητα και αντοχή. Με τον μοναδικό σχεδιασμό τους, εξασφαλίζουν την απόλυτη προστασία και ασφάλεια κατά την άσκηση. Αποκτήστε τα τώρα και δώστε στις προπονήσεις σας μια νέα διάσταση!
Τιμή 5,01 €

Λαστιχακια 1kg 204/1,5

Τα λαστιχάκια 1kg 204/1,5 της εταιρίας είναι η ιδανική επιλογή για την ενίσχυση της απόδοσής σας στο γυμναστήριο. Με ανθεκτικό υλικό και εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, αυτά τα λαστιχάκια θα σας βοηθήσουν να προπονηθείτε με άνεση και ασφάλεια. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε τα δικά σας και να αναβαθμίσετε την προπόνησή σας!
Τιμή 5,01 €

Λαστιχακια 1kg 302/5

Τα Λαστιχάκια 1kg 302/5 είναι το απόλυτο αξεσουάρ για την ενίσχυση της απόδοσης σας στη γυμναστική. Με την ποιότητα και την αντοχή τους, θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε τους στόχους σας γρήγορα και αποτελεσματικά. Αποκτήστε τα τώρα και αναβαθμίστε την προπόνησή σας!
Τιμή 5,01 €

Λαστιχακια 1kg 402/5

Τα λαστιχάκια 1kg 402/5 είναι το απόλυτο αξεσουάρ γυμναστικής που χρειάζεσαι! Με εξαιρετική αντοχή και ελαστικότητα, αυτά τα λαστιχάκια θα σου επιτρέψουν να εκτελέσεις αποτελεσματικά κάθε ασκηση. Αναβαθμίστε την προπόνησή σας και αγοράστε τα τώρα!
Τιμή 5,01 €

Ταινία σήμανσης pvc κίτρινη-μαύρη 50x60

Η ταινία σήμανσης pvc κίτρινη-μαύρη 50x60 είναι η ιδανική λύση για κάθε επαγγελματία που αναζητά υψηλής ποιότητας υλικά για τις εργασίες του. Με ανθεκτικότητα στη θερμοκρασία και την υγρασία, αυτή η ταινία θα σας βοηθήσει να οργανώσετε τον χώρο σας με έναν εύκολο και αποτελεσματικό τρόπο. Μην χάνετε άλλο χρόνο και αποκτήστε την τώρα για να διακοσμήσετε τον χώρο σας με στυλ και πρακτικότητα.
Τιμή 6,32 €

Ταινία συσκευασίας διαφανή 50x48cm

Η ταινία συσκευασίας διαφανή 50x48cm είναι ο τέλειος συνεργάτης για κάθε σας ανάγκη συσκευασίας. Με την απίστευτη αντοχή της και τη διαφάνειά της, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα προϊόντα σας θα προστατευθούν από κάθε είδους ζημιά. Μην αφήνετε τίποτα στην τύχη - επενδύστε στην ταινία συσκευασίας διαφανή και απογειώστε τις πωλήσεις σας!
Τιμή 0,47 €

Ταινία συσκευασίας καφέ 50x48cm

Η ταινία συσκευασίας καφέ 50x48cm είναι το ιδανικό εργαλείο για κάθε επιχείρηση που θέλει να προστατεύσει τα προϊόντα της κατά τη μεταφορά και την αποθήκευση. Με υψηλή αντοχή και αξιοπιστία, αυτή η ταινία θα σας εξασφαλίσει ότι τα προϊόντα σας θα φτάσουν ακέραια στον προορισμό τους. Μην αφήνετε τίποτα στην τύχη - επενδύστε στην ταινία συσκευασίας καφέ 50x48cm και κάντε τη διαφορά στην επιχείρησή σας!
Τιμή 0,47 €

Χαρτοταινία λευκή 60 βαθμών 30mm x 45yards

Η λευκή χαρτοταινία 60 βαθμών 30mm x 45yards είναι το ιδανικό εργαλείο για κάθε εργασία. Εύκολη στη χρήση και ανθεκτική, αυτή η ταινία θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε τη δουλειά σας με ακρίβεια και αξιοπιστία. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει - αποκτήστε την λευκή χαρτοταινία 60 βαθμών σήμερα και αναβαθμίστε την επαγγελματική σας εμφάνιση!
Τιμή 0,89 €

Χαρτοταινία λευκή 60 βαθμών 48mm x 45yards

Η λευκή χαρτοταινία 60 βαθμών 48mm x 45yards είναι η ιδανική λύση για κάθε σας ανάγκη συσκευασίας. Με την υψηλή ποιότητα και αντοχή της, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι τα προϊόντα σας θα παραμείνουν ασφαλή και προστατευμένα κατά τη μεταφορά και αποθήκευση τους. Αποκτήστε τη λευκή χαρτοταινία τώρα και διασφαλίστε την απροβλημάτιστη λειτουργία της επιχείρησής σας!
Τιμή 1,41 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού