Τσάντα χάρτινη κραφτ καφέ με χερούλι 32x21x33cm 250τεμ
- -0,85 €
- -0,85 €
Υπάρχουν 16 προϊόντα.
Χρησιμοποιείται κυρίως στο ψήσιμο, σε ζύμες και κουρκούτια ως διογκωτικός παράγοντας. Επίσης ως καθαριστικό και λευκαντικό.
Η σόδα χρησιμοποιείται για να απελευθερώσει τη νοστιμιά των λαχανικών και να διατηρήσει το πράσινο χρώμα των φύλλων κατά το βράσιμο, προσθέτοντας 1 κουταλάκι του καφέ στο νερό που βράζει. Μαλακώνει το κρέας αφήνοντάς το στο ψυγείο για 2-3 ώρες. Μειώνει την οξύτητα της ντομάτας με την προσθήκη μιας πρέζας κατά το μαγείρεμα. Στα γλυκίσματα, όταν αναμιχθεί με αλεύρι, βοηθάει να φουσκώσει το ζυμάρι. Τέλος μπορείτε να παρασκευάσετε τη δική σας σπιτική χωνευτική σόδα, προσθέτοντας 1 κουταλάκι του καφέ σόδα σε 1 ποτήρι νερού.
Συσκευασία των 20 γραμμαρίων.
Η σόδα χρησιμοποιείται για να απελευθερώσει τη νοστιμιά των λαχανικών και να διατηρήσει το πράσινο χρώμα των φύλλων κατά το βράσιμο, προσθέτοντας 1 κουταλάκι του καφέ στο νερό που βράζει. Μαλακώνει το κρέας αφήνοντάς το στο ψυγείο για 2-3 ώρες. Μειώνει την οξύτητα της ντομάτας με την προσθήκη μιας πρέζας κατά το μαγείρεμα. Στα γλυκίσματα, όταν αναμιχθεί με αλεύρι, βοηθάει να φουσκώσει το ζυμάρι. Τέλος μπορείτε να παρασκευάσετε τη δική σας σπιτική χωνευτική σόδα, προσθέτοντας 1 κουταλάκι του καφέ σόδα σε 1 ποτήρι νερού.
Η σόδα χρησιμοποιείται για να απελευθερώσει τη νοστιμιά των λαχανικών και να διατηρήσει το πράσινο χρώμα των φύλλων κατά το βράσιμο, προσθέτοντας 1 κουταλάκι του καφέ στο νερό που βράζει. Μαλακώνει το κρέας αφήνοντάς το στο ψυγείο για 2-3 ώρες. Μειώνει την οξύτητα της ντομάτας με την προσθήκη μιας πρέζας κατά το μαγείρεμα. Στα γλυκίσματα, όταν αναμιχθεί με αλεύρι, βοηθάει να φουσκώσει το ζυμάρι. Τέλος μπορείτε να παρασκευάσετε τη δική σας σπιτική χωνευτική σόδα, προσθέτοντας 1 κουταλάκι του καφέ σόδα σε 1 ποτήρι νερού.
Η σόδα χρησιμοποιείται για να απελευθερώσει τη νοστιμιά των λαχανικών και να διατηρήσει το πράσινο χρώμα των φύλλων κατά το βράσιμο, προσθέτοντας 1 κουταλάκι του καφέ στο νερό που βράζει. Μαλακώνει το κρέας αφήνοντάς το στο ψυγείο για 2-3 ώρες. Μειώνει την οξύτητα της ντομάτας με την προσθήκη μιας πρέζας κατά το μαγείρεμα. Στα γλυκίσματα, όταν αναμιχθεί με αλεύρι, βοηθάει να φουσκώσει το ζυμάρι. Τέλος μπορείτε να παρασκευάσετε τη δική σας σπιτική χωνευτική σόδα, προσθέτοντας 1 κουταλάκι του καφέ σόδα σε 1 ποτήρι νερού.
Η σόδα είναι ένα άλας που χρησιμοποιείται συχνά στη μαγειρική για διάφορους λόγους. Ένα πολύ κοινό χρήση είναι να χρησιμοποιείται ως αρτύματα σε ζύμες και ανακατεύεται με τα υγρά συστατικά για να προκαλέσει ανύψωση του ζυμάριου και να το καθιστά αφράτο. Επίσης, χρησιμοποιείται ως ουδέτερος αφρικτικός παράγοντας για να αυξήσει τον όγκο των ζυμαρικών και των αρτοπροϊόντων.
Στη μαγειρική, η σόδα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως παράγοντας που καταπραΰνει την οξύτητα σε ορισμένα φαγητά. Πρέπει να χρησιμοποιείται με προσοχή, καθώς μπορεί να επηρεάσει τη γεύση του φαγητού.
Σε πολλές συνταγές μαγειρικής, η σόδα χρησιμοποιείται σε πολύ μικρές ποσότητες και πρέπει να ακολουθείτε πιστά τις οδηγίες της συνταγής για να αποφευχθούν άσχημες εκπλήξεις στη γεύση του φαγητού.
Η σόδα χρησιμοποιείται για να απελευθερώσει τη νοστιμιά των λαχανικών και να διατηρήσει το πράσινο χρώμα των φύλλων κατά το βράσιμο, προσθέτοντας 1 κουταλάκι του καφέ στο νερό που βράζει. Μαλακώνει το κρέας αφήνοντάς το στο ψυγείο για 2-3 ώρες. Μειώνει την οξύτητα της ντομάτας με την προσθήκη μιας πρέζας κατά το μαγείρεμα. Στα γλυκίσματα, όταν αναμιχθεί με αλεύρι, βοηθάει να φουσκώσει το ζυμάρι. Τέλος μπορείτε να παρασκευάσετε τη δική σας σπιτική χωνευτική σόδα, προσθέτοντας 1 κουταλάκι του καφέ σόδα σε 1 ποτήρι νερού.
Συσκευασία των 250 γραμμαρίων.
Η σόδα χρησιμοποιείται για να απελευθερώσει τη νοστιμιά των λαχανικών και να διατηρήσει το πράσινο χρώμα των φύλλων κατά το βράσιμο, προσθέτοντας 1 κουταλάκι του καφέ στο νερό που βράζει. Μαλακώνει το κρέας αφήνοντάς το στο ψυγείο για 2-3 ώρες. Μειώνει την οξύτητα της ντομάτας με την προσθήκη μιας πρέζας κατά το μαγείρεμα. Στα γλυκίσματα, όταν αναμιχθεί με αλεύρι, βοηθάει να φουσκώσει το ζυμάρι. Τέλος μπορείτε να παρασκευάσετε τη δική σας σπιτική χωνευτική σόδα, προσθέτοντας 1 κουταλάκι του καφέ σόδα σε 1 ποτήρι νερού.
Συσκευασία των 90 γραμμαρίων.
Φιλικό προς το περιβάλλον
Mη τοξικό
Bιοδιασπώμενο
Κατάλληλο για χορτοφάγους & vegans
Η μαγειρική σόδα αρτοποιίας χρησιμοποιείται στο μαγείρεμα, στα καλλυντικά ή στη καθαριότητα.
Η σόδα χρησιμοποιείται για να απελευθερώσει τη νοστιμιά των λαχανικών και να διατηρήσει το πράσινο χρώμα των φύλλων κατά το βράσιμο, προσθέτοντας 1 κουταλάκι του καφέ στο νερό που βράζει. Μαλακώνει το κρέας αφήνοντάς το στο ψυγείο για 2-3 ώρες. Μειώνει την οξύτητα της ντομάτας με την προσθήκη μιας πρέζας κατά το μαγείρεμα. Στα γλυκίσματα, όταν αναμιχθεί με αλεύρι, βοηθάει να φουσκώσει το ζυμάρι. Τέλος μπορείτε να παρασκευάσετε τη δική σας σπιτική χωνευτική σόδα, προσθέτοντας 1 κουταλάκι του καφέ σόδα σε 1 ποτήρι νερού.
Συσκευασία των 20 γραμμαρίων.
Η σόδα χρησιμοποιείται για να απελευθερώσει τη νοστιμιά των λαχανικών και να διατηρήσει το πράσινο χρώμα των φύλλων κατά το βράσιμο, προσθέτοντας 1 κουταλάκι του καφέ στο νερό που βράζει. Μαλακώνει το κρέας αφήνοντάς το στο ψυγείο για 2-3 ώρες. Μειώνει την οξύτητα της ντομάτας με την προσθήκη μιας πρέζας κατά το μαγείρεμα. Στα γλυκίσματα, όταν αναμιχθεί με αλεύρι, βοηθάει να φουσκώσει το ζυμάρι. Τέλος μπορείτε να παρασκευάσετε τη δική σας σπιτική χωνευτική σόδα, προσθέτοντας 1 κουταλάκι του καφέ σόδα σε 1 ποτήρι νερού.