0
Αγαπημένα
Καλάθι
×

Κύκλωψ μικρή επίπεδη πιατοθήκη

3,74 €
Διαθεσιμότητα: 52 Σε απόθεμα
Η μικρή επίπεδη πιατοθήκη Κύκλωψ είναι ο τέλειος τρόπος για να οργανώσετε τα πιάτα σας με στυλ και λειτουργικότητα. Με το μοντέρνο σχεδιασμό της και την ανθεκτική κατασκευή της, αυτή η πιατοθήκη θα προσφέρει μια κομψή λύση για την αποθήκευση των πιάτων σας. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με στυλ!

Tns κουταλοθήκη συρταριού πλαστική

1,25 €
Διαθεσιμότητα: 303 Σε απόθεμα
Η Tns κουταλοθήκη συρταριού πλαστική είναι η ιδανική λύση για την οργάνωση της κουζίνας σας. Με την πρακτική και λειτουργική σχεδίασή της, μπορείτε να διατηρήσετε τα κουτάλια και τις πιρούνες σας τακτοποιημένα και εύκολα προσβάσιμα. Από ποιοτικά υλικά κατασκευασμένη, η Tns κουταλοθήκη θα διαρκέσει για πολλά χρόνια, προσφέροντας λύση στο πρόβλημα της αποθήκευσης στην κουζίνα σας. Αποκτήστε την τώρα και δώστε μια νέα τάξη στον χώρο σας!

Yonca στεγνωτήρας νεροχύτη μεταλλικός 46x32x10cm

13,25 €
Διαθεσιμότητα: 21 Σε απόθεμα
Ο Yonca στεγνωτήρας νεροχύτη μεταλλικός 46x32x10cm είναι ο απόλυτος σύμμαχος στην κουζίνα σας! Με το μοναδικό του design και τις εξαιρετικές του δυνατότητες, θα κάνει τη ζωή σας ευκολότερη και πιο οργανωμένη. Αποχαιρετήστε το χάος και την ανασφάλεια και αποκτήστε τώρα τον Yonca στεγνωτήρα νεροχύτη για μια κουζίνα που θα ξεχωρίζει!

Κουταλοθήκη πλαστική 6 θέσεων

1,65 €
Διαθεσιμότητα: 26 Σε απόθεμα
Μια πρακτική κουταλοθήκη 6 θέσεων που θα σας βοηθήσει να οργανώσετε τα μαχαιροπίρουνα σας με στυλ και λειτουργικότητα. Κατασκευασμένη από ανθεκτικό πλαστικό υλικό, αυτή η κουταλοθήκη είναι η ιδανική λύση για την κουζίνα σας. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε την τάξη και την ευκολία στον χώρο σας!

Κύκλωψ πιατοθήκη πλαστική νεροχύτη γκρι

2,50 €
Διαθεσιμότητα: 33 Σε απόθεμα
Η Κύκλωψ πιατοθήκη πλαστική νεροχύτη γκρι είναι η ιδανική λύση για την οργάνωση της κουζίνας σας. Με το μοντέρνο σχεδιασμό της και την ανθεκτική κατασκευή της, θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τα πιάτα σας οργανωμένα και προστατευμένα. Αποκτήστε την τώρα και δώστε μια αίσθηση τάξης και κομψότητας στην κουζίνα σας!

Bager κουταλοθήκη όρθια πλαστική ροζ BG366

2,26 €
Διαθεσιμότητα: 59 Σε απόθεμα
Η Bager κουταλοθήκη όρθια πλαστική ροζ BG366 είναι η τέλεια λύση για την οργάνωση της κουζίνας σας. Με το μοντέρνο και λειτουργικό σχεδιασμό της, μπορείτε να διατηρήσετε τις κουτάλες και τα πιρούνια σας τακτοποιημένα και εύκολα προσβάσιμα. Η ανθεκτική κατασκευή της εξασφαλίζει μακροχρόνια χρήση, ενώ ο ροζ χρωματισμός της προσδίδει μια διακριτική πινελιά ομορφιάς στην κουζίνα σας. Αποκτήστε τη Bager κουταλοθήκη BG366 τώρα και κάντε την καθημε?

Viosarp πιατοθήκη διώροφη νίκελ

7,37 €
Διαθεσιμότητα: 5 Σε απόθεμα
Η διώροφη πιατοθήκη Viosarp νικελωμένης επιφάνειας είναι ο ιδανικός τρόπος για να οργανώσετε τα πιάτα σας με στυλ και λειτουργικότητα. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας υλικά, η πιατοθήκη Viosarp προσφέρει αντοχή και αντοχή στον χρόνο. Με το μοντέρνο νίκελ φινίρισμα της, θα προσθέσετε ένα αισθητικά ελκυστικό στοιχείο στην κουζίνα σας. Αποκτήστε την Viosarp πιατοθήκη τώρα και αναβαθμίστε τον τρόπο που οργανώνετε τα πιάτα σας!

Κουταλοθήκη συρταριού πλαστική

2,24 €
Διαθεσιμότητα: 52 Σε απόθεμα
Η κουταλοθήκη συρταριού πλαστικής της εταιρίας είναι ο τέλειος τρόπος για να οργανώσετε τις κουτάλες σας στην κουζίνα σας. Με ανθεκτικό πλαστικό υλικό και λειτουργικό σχεδιασμό, αυτή η κουταλοθήκη θα κρατήσει τις κουτάλες σας τακτοποιημένες και εύκολα προσβάσιμες. Αγοράστε τώρα και απολαύστε μια πιο οργανωμένη και λειτουργική κουζίνα!

Κουταλοθήκη πλαστική όρθια ροζ Νο367 25x10x10cm

2,35 €
Διαθεσιμότητα: 12 Σε απόθεμα
Η κουταλοθήκη Νο367 σε ροζ χρώμα είναι ο τέλειος τρόπος για να οργανώσετε τις κουτάλες σας με στυλ. Με διαστάσεις 25x10x10cm, αυτή η πλαστική κουταλοθήκη είναι ιδανική για κάθε κουζίνα. Αναβαθμίστε την κουζίνα σας με αυτό το λειτουργικό και μοντέρνο αξεσουάρ!

Κύκλωψ κουταλοθήκη συρταριού 32,5x25,5x4,2cm

1,98 €
Διαθεσιμότητα: 34 Σε απόθεμα
Η κουταλοθήκη συρταριού Κύκλωψ δημιουργεί την τέλεια τάξη στην κουζίνα σας. Με τις ιδανικές διαστάσεις 32,5x25,5x4,2cm, προσφέρει αρκετό χώρο για να οργανώσετε τις κουτάλες και πιρούνια σας με έναν εύκολο και λειτουργικό τρόπο. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας υλικά, η κουταλοθήκη Κύκλωψ είναι ανθεκτική και διαχρονική, προσθέτοντας στυλ και λειτουργικότητα στην κουζίνα σας. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε την τάξη και την ομορφιά που

Κύκλωψ πιατοθήκη επίπεδη Α 47,1x37,9x9,1cm

5,43 €
Διαθεσιμότητα: 43 Σε απόθεμα
Η Κύκλωψ πιατοθήκη επίπεδη Α 47,1x37,9x9,1cm είναι ο τέλειος τρόπος για να οργανώσετε τα πιάτα σας με στυλ και λειτουργικότητα. Με το μοντέρνο σχεδιασμό της και τις ευρύχωρες διαστάσεις της, θα μπορείτε να αποθηκεύσετε τα πιάτα σας με ασφάλεια και ευκολία. Αποκτήστε τώρα την Κύκλωψ πιατοθήκη επίπεδη Α και ανανεώστε την κουζίνα σας με ένα μόνο κλικ!

Πιατοθήκη νεροχύτη λευκή

3,72 €
Διαθεσιμότητα: 66 Σε απόθεμα
"Η λευκή πιατοθήκη νεροχύτη είναι ο απαραίτητος σύντροφος στην κουζίνα σας. Με το μοντέρνο της σχεδιασμό και την ανθεκτική της κατασκευή, θα σας βοηθήσει να οργανώσετε τον χώρο σας με στιλ και λειτουργικότητα. Αναβαθμίστε την κουζίνα σας με αυτήν την πιατοθήκη νεροχύτη και απολαύστε μια πιο οργανωμένη και εύκολη στη χρήση κουζίνα."

Κύκλωψ fancy βάση οργάνωσης νεροχύτη taupe

4,82 €
Διαθεσιμότητα: 18 Σε απόθεμα
Η Κύκλωψ fancy βάση οργάνωσης νεροχύτη σε χρώμα taupe είναι η ιδανική επιλογή για να οργανώσετε τον νεροχύτη σας με στυλ και λειτουργικότητα. Με το μοντέρνο σχεδιασμό της και την πρακτική της χρήση, θα αναβαθμίσει τον χώρο σας και θα σας βοηθήσει να έχετε τα πράγματα σας οργανωμένα. Αποκτήστε την τώρα και αναδείξτε το μπάνιο σας με μια πρακτική και κομψή λύση!

Colorato σαμπανιέρα πλαστική λευκή με 1 χερούλι...

5,90 €
Διαθεσιμότητα: 34 Σε απόθεμα
Η Colorato σαμπανιέρα πλαστική λευκή με 1 χερούλι 2,5lt CLIB-2,5LW είναι το απόλυτο αξεσουάρ για κάθε σπίτι. Με την κομψή της εμφάνιση και την πρακτικότητά της, δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε στην αγορά της. Η μεγάλη χωρητικότητά της 2,5lt σας επιτρέπει να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας ποτό με στυλ και άνεση. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτή την υπέροχη σαμπανιέρα και να ξεχωρίσετε σε κάθε εκδήλωση!

Colorato σαμπανιέρα πλαστική διάφανη με 2...

19,33 €
Διαθεσιμότητα: 11 Σε απόθεμα
Η Colorato σαμπανιέρα πλαστική διάφανη με 2 χερούλια 8lt clib-8lt είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε ειδική περίσταση. Με τη μοναδική της σχεδίαση και την πρακτικότητά της, θα κλέψει την παράσταση και θα κάνει τους καλεσμένους σας να αισθάνονται ξεχωριστοί. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εκπληκτικό προϊόν!

Colorato σαμπανιέρα πλαστική διάφανη με 2...

13,14 €
Διαθεσιμότητα: 11 Σε απόθεμα
Η Colorato σαμπανιέρα πλαστική διάφανη με τα 2 χερούλια 4lt clib-4lt είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε σπίτι. Με τη μεγάλη της χωρητικότητα 4 λίτρων, σας επιτρέπει να σερβίρετε το αγαπημένο σας ποτό σε μεγάλες παρέες με άνεση. Τα διάφανα υλικά της προσδίδουν μια μοντέρνα εμφάνιση και επιτρέπουν να δείτε το περιεχόμενο με μια ματιά. Με τα 2 χερούλια της, είναι εύκολο να μεταφέρετε τη σαμπανιέρα από την κουζίνα στο τραπέζι χωρίς κίνδυνο αποχύτ

Colorato σαμπανιέρα πλαστική άχρωμη με 1...

9,51 €
Διαθεσιμότητα: 25 Σε απόθεμα
Η Colorato σαμπανιέρα πλαστική με 1 χερούλι 2,5lt clib-2,5lc είναι το απόλυτο αξεσουάρ για κάθε σας εκδήλωση. Με τη μοντέρνα σχεδίαση και την ανθεκτική κατασκευή της, θα σας εντυπωσιάσει με την ποιότητά της. Αποκτήστε τώρα τη δική σας Colorato σαμπανιέρα και απολαύστε τις στιγμές σας με στυλ και κομψότητα.

Colorato σαμπανιέρα πλαστική λευκή με 2...

9,64 €
Διαθεσιμότητα: 22 Σε απόθεμα
Ανανεωτική, λειτουργική και στυλάτη σαμπανιέρα Colorato που θα δώσει έναν αέρα πολυτέλειας στο σπίτι σας. Με τη χωρητικότητα των 4lt και τα 2 χερούλια για εύκολη μεταφορά, είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε είδους εκδηλώσεις και γιορτές. Αποκτήστε τώρα τη δική σας Colorato σαμπανιέρα και εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας με στυλ και ποιότητα!

Colorato θήκη πλαστική 3 θέσεων μαύρη

10,00 €
Διαθεσιμότητα: 17 Σε απόθεμα
Η Colorato θήκη πλαστική 3 θέσεων μαύρη είναι η ιδανική επιλογή για να οργανώσετε τα προσωπικά σας αντικείμενα με στυλ και λειτουργικότητα. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας πλαστικό υλικό, η θήκη Colorato προσφέρει αντοχή και αξιοπιστία. Με τις τρεις θέσεις της μπορείτε να αποθηκεύσετε με ασφάλεια τα κινητά, τα κλειδιά και άλλα μικροαντικείμενα που χρειάζεστε καθημερινά. Αποκτήστε τη Colorato θήκη πλαστική 3 θέσεων μαύρη τώρα και ανανεώστε τ?

Colorato θήκη πλαστική 6 θέσεων μαύρη

7,11 €
Διαθεσιμότητα: 6 Σε απόθεμα
Η Colorato θήκη πλαστική 6 θέσεων σε μαύρο χρώμα από την εταιρία Colorato είναι η ιδανική λύση για την οργάνωση και την προστασία των πολύτιμων σας μαρκαδόρων. Με την ευκολία που προσφέρει στην αποθήκευση και τη μεταφορά τους, θα έχετε πάντα τα εργαλεία σας στη διάθεσή σας. Η κομψή σχεδίαση της θήκης θα δώσει ένα μοντέρνο αισθητικό στοιχείο στον χώρο σας, ενώ η ανθεκτική πλαστική κατασκευή της θα εξασφαλίσει τη μακροχρόνια χρήση της. Αγοράστε τ

Nava misty μεταλλική πιατοθήκη 48cm

22,34 €
Διαθεσιμότητα: 1 Σε απόθεμα
Η μεταλλική πιατοθήκη Nava Misty 48cm είναι η ιδανική επιλογή για να οργανώσετε τα πιάτα σας με στυλ και λειτουργικότητα. Με το μοντέρνο και κομψό της design, θα δώσει μια άριστη εμφάνιση στην κουζίνα σας. Κατασκευασμένη από ανθεκτικό μέταλλο, η πιατοθήκη αυτή είναι σχεδιασμένη για να διαρκέσει και να ανταπεξέλθει στις καθημερινές ανάγκες σας. Μην αφήνετε την ευκαιρία να διακοσμήσετε την κουζίνα σας με στυλ και πρακτικότητα πάρετε τώρα την Nava M

Tns στραγγιστήρι ανοξείδωτο για μαχαιροπίρουνα...

1,07 €
Διαθεσιμότητα: 283 Σε απόθεμα
Το Tns στραγγιστήρι ανοξείδωτο για μαχαιροπίρουνα ασημί 14x10,5cm είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ στην κουζίνα σας. Με την ποιότητα και την αντοχή που προσφέρει η εταιρία Tns, αυτό το στραγγιστήρι θα γίνει ο αγαπημένος σας σύμμαχος στην καθημερινή μαγειρική. Αποκτήστε το τώρα και κάντε τη ζωή σας στην κουζίνα πιο εύκολη και αποτελεσματική!
Φίλτρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας