0
Αγαπημένα
Καλάθι
×
Διαθεσιμότητα: 2968 Σε απόθεμα

Μπωλ από ζαχαροκάλαμο χωρητικότητας 500ml, ιδανικό για διάφορες χρήσεις σε καταστήματα εστίασης, ζαχαροπλαστεία, πάρτυ και εκδηλώσεις. Κατασκευάζονται από την εταιρεία Alufix και η συσκευασία περιλαμβάνει 12 τεμάχια.

Διαθεσιμότητα: 190 Σε απόθεμα

Πλαστικό μπωλ χωρητικότητας 500ml, ιδανικό για διάφορες χρήσεις σε καταστήματα εστίασης, ζαχαροπλαστεία, πάρτυ και εκδηλώσεις. Κατασκευάζονται από την εταιρεία Alufix και η συσκευασία περιλαμβάνει 50 τεμάχια.

Διαθεσιμότητα: 74 Σε απόθεμα

Μπωλ από ζαχαροκάλαμο χωρητικότητας 60ml, ιδανικό για διάφορες χρήσεις σε καταστήματα εστίασης, ζαχαροπλαστεία, πάρτυ και εκδηλώσεις. Κατασκευάζονται από την εταιρεία Alufix και η συσκευασία περιλαμβάνει 50 τεμάχια.

Διαθεσιμότητα: 478 Σε απόθεμα

Μπωλ από ζαχαροκάλαμο χωρητικότητας 340ml, ιδανικό για διάφορες χρήσεις σε καταστήματα εστίασης, ζαχαροπλαστεία, πάρτυ και εκδηλώσεις. Κατασκευάζονται από την εταιρεία Alufix και η συσκευασία περιλαμβάνει 12 τεμάχια.

Διαθεσιμότητα: 351 Σε απόθεμα

Μπωλ από ζαχαροκάλαμο χωρητικότητας 340ml, ιδανικό για διάφορες χρήσεις σε καταστήματα εστίασης, ζαχαροπλαστεία, πάρτυ και εκδηλώσεις. Κατασκευάζονται από την εταιρεία Alufix και η συσκευασία περιλαμβάνει 50 τεμάχια.

Διαθεσιμότητα: 10 Σε απόθεμα

Τα βιοδιασπώμενα πιάτα TNS 3 θέσεων (PL-0103) είναι ένα σετ πιάτων που κατασκευάζονται από υλικά βιοδιασπώμενα. Αυτά τα πιάτα είναι σχεδιασμένα για να είναι φιλικά προς το περιβάλλον και να μειώνουν την ποσότητα των απορριμμάτων που δημιουργούνται.

Φίλτρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας