0
Αγαπημένα
Καλάθι
×
Διαθεσιμότητα: 20 Σε απόθεμα

Πιάτο γλυκού της εταιρείας Nava, το οποίο αποτελεί το μικρότερο είδος πιάτου, και έχει το κατάλληλο μέγεθος για το σερβίρισμα του επιδορπίου. Εκτός όμως από τη χρήση για γλυκά, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν πιάτο ορεκτικών, σαλάτας, φρούτων σνακ και γενικά κάθε φαγητού το οποίο καταναλώνεται σε μικρές ποσότητες. Για αυτό αποτελούν και ιδανικό μέγεθος για πάρτυ που υπάρχει η παρουσία μικρού μπουφέ.

Είναι κατασκευασμένο από κεραμικό υλικό, το οποίο προσθέτει ομορφιά και κομψότητα. Είναι ένα υλικό εύκολο στον καθαρισμό και στη συντήρηση και μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο πλυντήριο πιάτων, όμως έχει την τάση να είναι πορώδες και να λερώνεται πιο εύκολα σε σχέση με άλλα υλικά. Επίσης, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή καθώς είναι επιρρεπές σε φθορές.

Διαθεσιμότητα: 44 Σε απόθεμα

Η Tns παράγει μια ανοξείδωτη πιατέλα με διάμετρο 35 εκατοστά. Αυτή η πιατέλα είναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι, που την καθιστά ανθεκτική στη διάβρωση και μακροχρόνια ανθεκτική. Έχει μια κλασική και κομψή σχεδίαση που την καθιστά κατάλληλη για διάφορες εκδηλώσεις και για την καθημερινή χρήση.

Διαθεσιμότητα: 36 Σε απόθεμα

Η Tns παράγει μια ανοξείδωτη πιατέλα με διάμετρο 40 εκατοστά. Αυτή η πιατέλα είναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι, που την καθιστά ανθεκτική στη διάβρωση και μακροχρόνια ανθεκτική. Έχει μια κλασική και κομψή σχεδίαση που την καθιστά κατάλληλη για διάφορες εκδηλώσεις και για την καθημερινή χρήση.

Φίλτρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας