Πατατάκια - Γαριδάκια - Pop Corn

Ενεργά φίλτρα

Agrino chips σνακ με sour cream & κρεμμύδι 60gr

AGRINO. Οι τσίπς AGRINO 60gr. σε γεύση Sour Cream & Onion προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία γεύσης που θα σας καθηλώσει. Η τέλεια ισορροπία μεταξύ του γλυκού της κρέμας και της πικάντικης κρεμμύδου θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα και να αφεθείτε στην απόλαυση. Με κάθε δαγκωνιά θα αισθάνεστε την εκρηκτική γεύση που σας ταξιδεύει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύσεις και απολαύσεις. Αποκτήστε τώρα τα τσίπς AGRINO και ζήστε μια μοναδική γευστική εμπειρία που δεν θα
Κανονική τιμή 1,32 € Τιμή 1,06 €
  • -0,26 €
  • -0,26 €

Agrino chips σνακ με βόταν Αιγαίου 60gr

AGRINO.

Απολαύστε τη μοναδική γεύση των AGRINO ΤΣΙΠΣ 60gr. με βότανα Αιγαίου και αφεθείτε σε ένα ταξίδι γεύσεων και αρωμάτων που θα σας καθηλώσει. Η ποιότητα και η νοστιμιά των προϊόντων μας είναι αναμφίβολα αξεπέραστες, κάνοντας τα AGRINO ΤΣΙΠΣ ένα απαραίτητο σνακ για κάθε στιγμή της ημέρας. Αποκτήστε τώρα τα δικά σας και απολαύστε την απόλυτη γευστική εμπειρία με την υπογραφή της AGRINO.
Κανονική τιμή 1,32 € Τιμή 1,06 €
  • -0,26 €
  • -0,26 €

Agrino chips σνακ με κέτσαπ 60gr

AGRINO. Απολαύστε την τέλεια γεύση των AGRINO ΤΣΙΠΣ 60gr. - (ΚΕΤΣΑΠ) και ανακαλύψτε έναν κόσμο γεύσεων που θα σας κερδίσει. Με την απίστευτη ποιότητα και φρεσκάδα των προϊόντων μας, θα απολαύσετε κάθε μπουκιά σαν να είναι η πρώτη. Αποκτήστε τώρα τα AGRINO ΤΣΙΠΣ 60gr. - (ΚΕΤΣΑΠ) και ζήστε μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία.
Κανονική τιμή 1,32 € Τιμή 1,06 €
  • -0,26 €
  • -0,26 €

Agrino chips σνακ με μανιτάρια 60gr

Απολαύστε τη γεύση των AGRINO ΤΣΙΠΣ με μανιτάρια, ένα λαχταριστό σνακ που θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα και να το απολαύσετε με κάθε δυνατό τρόπο. Με την τέλεια συνδυαστική γεύση των μανιταριών και την τραγανή υφή των τσιπς, αυτό το προϊόν θα σας κάνει να το λατρέψετε από την πρώτη μπουκιά. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε τη μοναδική του γεύση!
Κανονική τιμή 1,32 € Τιμή 1,06 €
  • -0,26 €
  • -0,26 €

Agrino chips σνακ με χούμους 60gr

AGRINO. Απολαύστε την τραγανή γεύση των τσίπς χουμούς σε κάθε δάγκωμα. Μια απόλαυση που δεν μπορείτε να αντισταθείτε. Αγοράστε τώρα και απολαύστε την μοναδική αυτή γεύση!
Κανονική τιμή 1,32 € Τιμή 1,06 €
  • -0,26 €
  • -0,26 €

Arion food πατατάκια sticks με αλάτι 400gr

Τα Arion food πατατάκια sticks με αλάτι 400gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα γρήγορο και νόστιμο σνακ. Με την τραγανή υφή τους και τη γεύση του αλατιού, θα σας κάνουν να τα λατρέψετε από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε τα σε κάθε σας δραστηριότητα, από τη βόλτα στην παραλία μέχρι τη βραδινή σας έξοδο. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το νόστιμο προϊόν της Arion food!
Τιμή 3,48 €

Arion food πατατάκια με αλάτι 70gr

Τα Arion food πατατάκια με αλάτι 70gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα γρήγορο σνακ! Με την απίστευτη γεύση τους και την τραγανή υφή τους, δεν θα μπορείτε να τους αντισταθείτε. Απολαύστε τα σε κάθε σας διάλειμμα και αναζωογονηθείτε με την ενέργεια που σας προσφέρουν. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε τη μοναδική τους γεύση!
Τιμή 0,76 €

Arion food πατατάκια με ρίγανη 70gr

Τα πατατάκια Arion food με ρίγανη 70gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα νόστιμο σνακ! Με την απίστευτη γεύση της ρίγανης, αυτά τα πατατάκια θα σας κάνουν να ξεχάσετε την πείνα σας και να τα απολαύσετε σε κάθε διάθεση. Μην αφήσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το νόστιμο σνακ να πάει χαμένη! Αγοράστε τα τώρα και απολαύστε τη μοναδική τους γεύση!
Τιμή 0,81 €

Cheetos lotto 60gr

Τα Cheetos Lotto 60gr είναι η τέλεια συντροφιά για κάθε στιγμή της ημέρας. Με τη μοναδική τους γεύση και την τραγανή υφή, σίγουρα θα σας κάνουν να τα λατρέψετε από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε τα Cheetos Lotto 60gr και αφήστε τον εαυτό σας να ξεφύγει σε έναν κόσμο γεύσεων και απολαύσεων.
Τιμή 1,15 €

Cheetos pizza 110gr

Η Cheetos pizza 110gr της εταιρίας Cheetos είναι ένα μοναδικό προϊόν που συνδυάζει την αγαπημένη γεύση των Cheetos με την απόλαυση της πίτσας. Με την τέλεια ισορροπία γεύσης και της τραγανής υφής, αυτό το προϊόν δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο. Απολαύστε την Cheetos pizza 110gr και ανακαλύψτε έναν κόσμο γεύσεων που θα σας κατακτήσει.
Τιμή 1,88 €

Cheetos γαριδάκια flaming hot 80gr

Τα CHEETOS 80gr. - (FHOT) είναι το τέλειο σνακ για να απολαύσετε κάθε στιγμή της ημέρας. Με την μοναδική τους γεύση και την τραγανή υφή, τα CHEETOS θα σας κάνουν να θέλετε να τα αγοράσετε ξανά και ξανά. Απολαύστε την απίστευτη γεύση των CHEETOS και ανακαλύψτε τον λόγο που γίνονται τόσο δημοφιλή σε όλο τον κόσμο.
Τιμή 1,68 €

Cheetos γαριδάκια πέτρα-ψαλίδι-πατούσα 70gr

Τα Cheetos γαριδάκια πέτρα-ψαλίδι-πατούσα 70gr της εταιρίας Cheetos είναι το τέλειο σνακ για όλες τις ώρες της ημέρας. Με την μοναδική τους γεύση γαρίδας και την τραγανή υφή τους, θα σας κάνουν να τα λατρέψετε αμέσως. Απολαύστε τα μόνοι σας ή μοιραστείτε τα με τους φίλους σας σε κάθε περίσταση. Αγοράστε τα τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 1,29 €

Cheetos δρακουλίνια 100gr

Τα Cheetos Δρακουλίνια 100gr είναι το τέλειο σνακ για όλες τις ώρες! Με την τραγανή υφή τους και τη γεύση του τυριού και των μπαχαρικών, θα σας κάνουν να ξεχάσετε τα πάντα και να τα απολαμβάνετε με κάθε δαγκωνιά. Αγοράστε τα τώρα και απολαύστε τη μοναδική γεύση τους!
Τιμή 1,82 €

Cheetos πακοτίνια 125gr

Τα Cheetos πακοτίνια 125gr της εταιρίας Cheetos είναι το τέλειο σνακ για κάθε στιγμή της ημέρας. Με την τραγανή τους υφή και την απίστευτη γεύση του τυριού, τα Cheetos πακοτίνια θα σας κάνουν να ξεχάσετε τα πάντα και να απολαύσετε κάθε μπουκιά. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε τη μοναδική εμπειρία γεύσης που προσφέρουν τα Cheetos πακοτίνια!
Τιμή 1,82 €

Chipita chips με αλάτι 80gr

Τα Chipita chips με αλάτι 80gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα γρήγορο σνακ που θα σας ξετρελάνει. Με την τέλεια ισορροπία αλατιού και γεύσης, αυτά τα chips θα σας κάνουν να μην μπορείτε να σταματήσετε να τα τρώτε. Απολαύστε τα σε κάθε σας δραστηριότητα και ανακαλύψτε την απόλυτη γευστική εμπειρία με τα Chipita chips με αλάτι 80gr!
Τιμή 1,06 €

Chipita chips με ρίγανη 80gr

Οι Chipita chips με ρίγανη 80gr της εταιρίας Chipita είναι η τέλεια επιλογή για ένα νόστιμο σνακ που θα σας κάνει να το αγαπήσετε από την πρώτη μπουκιά. Η γεύση της ρίγανης σε συνδυασμό με την τραγανή υφή των chips θα σας κάνει να νιώθετε σαν να έχετε γευθεί κάτι μοναδικό. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε αυτό το νόστιμο σνακ και να ξεφύγετε από την καθημερινότητα με μια μόνο μπουκιά.
Τιμή 1,05 €

Corn up chips τορτίγιας με κασέρι και jalapeno 60gr

Οι Corn up chips τορτίγιας με κασέρι και jalapeno 60gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα γευστικό σνακ που θα σας κάνει να το λατρέψετε αμέσως. Η γεύση του κασέρι και του jalapeno συνδυάζονται με το τραγανό τσιπς τορτίγιας για μια μοναδική γευστική εμπειρία. Απολαύστε τα ως σνακ ανάμεσα στα γεύματα ή συνοδεύστε τα με salsa και guacamole για ένα ακόμα πιο νόστιμο αποτέλεσμα. Αγοράστε τα τώρα και απολαύστε μια γευστική εμπειρία που δεν θα ξεχάσετε!
Τιμή 1,15 €

Corn up τορτίγια chips με sour cream & green onion 60gr

Η CORN UP ΤΟΡΤΙΓΙΑ ΤΣΙΠΣ 60gr. - (SOUR CREAM & GREEN ONION) είναι ένα προϊόν που θα σας καταπλήξει με την εκπληκτική του γεύση. Η συνδυασμός της ξινής κρέμας και του πράσινου κρεμμυδιού στις τσίπς αυτές θα σας ταξιδέψει σε νέες γευστικές εμπειρίες. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το νόστιμο προϊόν και να απολαύσετε μια μοναδική γευστική απόλαυση.
Τιμή 1,15 €

El sabor nacho chips cheese 425gr

Οι El Sabor Nacho Chips Cheese 425gr είναι ο ιδανικός συνοδός σε κάθε σας στιγμή. Με την τέλεια ισορροπία γεύσης από τυρί και μπαχαρικών, αυτά τα chips θα σας ταξιδέψουν στην Μεξικάνικη κουζίνα. Αφήστε τη γεύση να σας κατακτήσει και απολαύστε την έντονη γεύση κάθε μπουκιάς. Αγοράστε τώρα τα El Sabor Nacho Chips Cheese 425gr και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 2,88 €

El sabor nacho chips chili 425gr

Τα El sabor nacho chips chili 425gr της εταιρίας EL SABOR είναι ο απόλυτος συνδυασμός γεύσης και ποιότητας. Απολαύστε την τέλεια γεύση των πικάντικων nacho chips με το έντονο άρωμα τσίλι που θα σας κάνει να τα λατρέψετε από την πρώτη μπουκιά. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία που θα σας κερδίσει!
Τιμή 2,88 €

El sabor nacho chips jalapeno 425gr

Ανακαλύψτε την αυθεντική γεύση των El Sabor Nacho Chips Jalapeno 425gr! Με την τέλεια ισορροπία μεταξύ της πικάντικης γεύσης του jalapeno και της τραγανής υφής των νάτσο, αυτά τα τσιπς θα σας κάνουν να ξεχάσετε τα συνηθισμένα σνακς. Απολαύστε τα μόνοι σας ή μοιραστείτε τα με φίλους σε κάθε περίσταση. Αγοράστε τα τώρα και ανακαλύψτε μια νέα εμπειρία γεύσης!
Τιμή 2,88 €

El sabor nacho chips salted 425gr

Οι El Sabor nacho chips salted 425gr είναι ο ιδανικός συνοδός για κάθε σας στιγμή! Με την τέλεια συνδυασμό αλατιού και γεύσης nacho, θα σας καταπλήξουν με τη νοστιμιά τους. Απολαύστε τα ως σνακ μόνα τους ή συνοδεύοντας τις αγαπημένες σας σάλτσες και dips. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το μοναδικό προϊόν της EL SABOR και αφήστε τη γεύση τους να σας κατακτήσει!
Τιμή 2,88 €

El sabor nacho chips texas BBQ 425gr

Οι El sabor nacho chips texas BBQ 425gr είναι ο ιδανικός συνοδός για κάθε σας στιγμή διασκέδασης. Με την εκλεπτυσμένη γεύση τους Texas BBQ, σίγουρα θα σας ταξιδέψουν στην πιο αυθεντική γεύση των νότιων πολιτειών. Απολαύστε τις σε κάθε περίσταση και αναδείξτε την εμπειρία σας με το El sabor nacho chips texas BBQ 425gr της εταιρίας EL SABOR. Αποκτήστε τώρα το δικό σας πακέτο και απολαύστε τη γεύση!
Τιμή 2,88 €

El sabor salsa dip barbeque 1kg

Η salsa dip barbeque 1kg της εταιρίας EL SABOR είναι ένα από τα πιο γευστικά προϊόντα που μπορείτε να βρείτε στην αγορά. Με την μοναδική του γεύση, αυτή η σάλτσα θα σας ταξιδέψει στον κόσμο των απολαύσεων. Κάθε δείγμα αυτής της σάλτσας θα σας κάνει να θέλετε να την αγοράσετε ξανά και ξανά. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε την μοναδική γεύση της salsa dip barbeque 1kg της EL SABOR! Αγοράστε τώρα και απογειώστε τις γευστικές απολαύσεις σας!
Τιμή 7,89 €

El sabor salsa dip cheese 3kg

Η Salsa Dip Cheese 3kg της εταιρίας EL SABOR είναι η τέλεια επιλογή για κάθε λάτρη του καλού φαγητού. Με την πλούσια γεύση της salsa dip cheese, αυτό το προϊόν θα σας ταξιδέψει στις γεύσεις της Μεξικανικής κουζίνας. Απολαύστε το με τα αγαπημένα σας τσιπς ή να το προσθέσετε σε μαγειρευτά φαγητά για μια μοναδική γευστική εμπειρία. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το νόστιμο προϊόν και να ανακαλύψετε νέες γεύσεις που θα σας ενθουσιάσουν.
Τιμή 20,71 €

El sabor salsa dip guacamole 1kg

Η σάλτσα dip guacamole 1kg της εταιρίας EL SABOR είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν γεύση και ποιότητα στα προϊόντα τους. Με φρέσκα συστατικά και μοναδική γεύση, αυτή η σάλτσα θα κάνει τα πιάτα σας ακόμα πιο νόστιμα και ελκυστικά. Απολαύστε την με τα αγαπημένα σας τσιπς ή να τη χρησιμοποιήσετε ως συνοδευτικό σε tacos και quesadillas. Αφεθείτε στην αυθεντική γεύση του Μεξικού με τη σάλτσα dip guacamole της EL SABOR!
Τιμή 8,17 €

El sabor salsa dip τομάτας 1kg

Η νέα salsa dip τομάτας 1kg από την εταιρία EL SABOR θα σας ταξιδέψει στη γεύση της μεξικάνικης κουζίνας. Με φρέσκες ντομάτες και μυρωδάτα μπαχαρικά, αυτή η σάλτσα θα δώσει ένα μοναδικό, γευστικό τσίμπημα σε κάθε δείπνο σας. Απολαύστε την με τα τσιπς, τα τάκος ή ακόμα και σαν συνοδευτικό σε πιάτα με κρέας. Αφήστε τη γεύση της EL SABOR να σας κερδίσει και να κάνει το επόμενο γεύμα σας αξέχαστο.
Τιμή 6,39 €

Elephant mini πρέτσελς με θαλασσινό αλάτι 80gr

Τα πρέτζελ Elephant της εταιρείας Alka είναι ψημένα σε φούρνο, τραγανά και λεπτά με θαλασσινό αλάτι. Απολαύστε το σε συνδυασμό με τυρί κρέμα και φρέσκες ντομάτες, σαλάμι ή σκέτο ως απλό σνακ. Χωρίς προσθήκη συντηρητικών και χρωστικών, κατάλληλο για χορτοφάγους.

Τιμή 0,91 €

Elephant mini πρέτσελς με μαύρο και λευκό σουσάμι 70gr

Τα πρέτζελ Elephant της εταιρείας Alka είναι ψημένα σε φούρνο, τραγανά και λεπτά με γεύση από άσπρο και μαύρο σουσάμι. Απολαύστε το σε συνδυασμό με τυρί κρέμα και φρέσκες ντομάτες, σαλάμι ή σκέτο ως απλό σνακ. Χωρίς προσθήκη συντηρητικών και χρωστικών, κατάλληλο για χορτοφάγους.

Τιμή 0,91 €

Elephant mini πρέτσελς με μέλι και μουστάρδα 70gr

Τα πρέτζελ Elephant της εταιρείας Alka είναι ψημένα σε φούρνο, τραγανά και λεπτά με γεύση μέλι, μουστάρδα και κρεμμύδι. Απολαύστε το σε συνδυασμό με τυρί κρέμα και φρέσκες ντομάτες, σαλάμι ή σκέτο ως απλό σνακ. Χωρίς προσθήκη συντηρητικών και χρωστικών, κατάλληλο για χορτοφάγους.

Τιμή 0,91 €

Elephant mini πρέτσελς με ντομάτα και μυρωδικά 70gr

Τα πρέτζελ Elephant της εταιρείας Alka είναι ψημένα σε φούρνο, τραγανά και λεπτά με γεύση πίτσας. Απολαύστε το σε συνδυασμό με τυρί κρέμα και φρέσκες ντομάτες, σαλάμι ή σκέτο ως απλό σνακ. Χωρίς προσθήκη συντηρητικών και χρωστικών, κατάλληλο για χορτοφάγους.

Τιμή 0,91 €

Elephant κομμάτια πρέτσελς μέλι και μουστάρδα 125gr

Το Elephant κομμάτια πρέτσελς μελι και μουστάρδα 125gr της εταιρίας Elephant είναι ένα προϊόν που θα σας καταπλήξει με τη μοναδική του γεύση. Η συνδυασμένη γεύση του μελιού και της μουστάρδας θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεύσεων και αρωμάτων. Μην αφήσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το μοναδικό προϊόν να σας ξεφύγει. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την απόλυτη γευστική εμπειρία!
Τιμή 1,76 €

Extra σνακ αστεράκια πικάντικα με τυρί και ντομάτα 85gr

Τα Extra σνακ αστεράκια πικάντικα με τυρί και ντομάτα 85gr της εταιρίας Extra είναι η τέλεια επιλογή για ένα γρήγορο και νόστιμο σνακ. Με την πλούσια γεύση του τυριού και την ελαφρώς πικάντικη νότα, αυτά τα αστεράκια θα σας κερδίσουν με την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε τα σαν μεσημεριανό σνακ στο γραφείο ή σαν επιλογή για ένα γευστικό και ελαφρύ δείπνο. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το νόστιμο προϊόν!
Τιμή 1,04 €

Extra σνακ με φυστίκι 55gr

Το Extra σνακ με φυστίκι 55gr είναι ο τέλειος σύντροφος για μια χαλαρή βραδιά στον καναπέ. Με την απολαυστική γεύση του φυστικιού και την τραγανή υφή, θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα και να απολαύσετε κάθε μπουκιά. Αποκτήστε το Extra σνακ με φυστίκι 55gr τώρα και απολαύστε τη μοναδική γεύση που θα σας κάνει να το λατρέψετε.
Τιμή 0,73 €

Extra σνακ με φυστίκι 85gr

Το Extra σνακ με φυστίκι 85gr είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε στιγμή της ημέρας. Με την απαλή γεύση του φυστικιού και την τραγανή υφή, θα σας κάνει να θέλετε να το απολαμβάνετε ξανά και ξανά. Απολαύστε το ως σνακ στη δουλειά, στο σχολείο, στο πάρκο, ή όπου αλλού επιθυμείτε. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε μια λιχουδιά που δεν θα ξεχάσετε!
Τιμή 1,04 €

Extra τυρογαριδάκια 85gr

Τα Extra τυρογαριδάκια 85gr είναι η τέλεια λύση για ένα γρήγορο και νόστιμο σνακ! Με την απίστευτη γεύση του τυριού και την τραγανή υφή του γαρίδας, θα σας κερδίσουν αμέσως. Ιδανικά για να απολαύσετε μόνοι σας ή να μοιραστείτε με φίλους και οικογένεια. Αποκτήστε τα Extra τυρογαριδάκια 85gr σήμερα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 1,04 €

Jumbo chips κυματιστά με bbq 280gr

Τα Jumbo chips κυματιστά με bbq 280gr από την εταιρία Ohonos snacks είναι η τέλεια επιλογή για ένα γευστικό σνακ! Με την τέλεια ισορροπία γεύσης μεταξύ κυματιστού τσιπς και bbq, θα σας καθηλώσει από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε τα σε κάθε περίσταση και δημιουργήστε αξέχαστες στιγμές γεύσης με τους φίλους σας. Αποκτήστε τα τώρα και ανακαλύψτε τη γεύση που θα σας κάνει να εθιστείτε!
Τιμή 2,16 €

Jumbo chips κυματιστά με αλάτι 280gr

Τα Jumbo chips κυματιστά με αλάτι σε συσκευασία 280γρ είναι μια νόστιμη και τραγανή επιλογή σνακ για όσους αγαπούν την κλασική γεύση του αλατιού στα πατατάκια. Το κυματιστό σχέδιο προσθέτει έναν ενδιαφέροντα χαρακτήρα σε αυτό το νόστιμο σνακ.

Τιμή 2,16 €

Jumbo chips κυματιστά με ρίγανη 280gr

Τα Jumbo chips κυματιστά με ρίγανη σε συσκευασία 280γρ είναι μια νόστιμη και τραγανή επιλογή σνακ για να απολαύσετε. Τα chips κυματιστά προσφέρουν την τέλεια συνδυασμένη γεύση του τραγανού πατατάκιου με την αρωματική ρίγανη.

Τιμή 2,16 €

Jumbo crunchy chips με αλάτι χωρίς γλουτένη 90gr

Οι Jumbo crunchy chips με αλάτι χωρίς γλουτένη 90gr της εταιρίας Ohonos snacks είναι η τέλεια επιλογή για ένα νόστιμο σνακ! Με την τραγανή τους υφή και την απολαυστική γεύση του αλατιού, θα σας κάνουν να θέλετε να τα απολαύσετε ξανά και ξανά. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε ένα νόστιμο σνακ που δεν περιέχει γλουτένη!
Τιμή 1,12 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού