0
Αγαπημένα
Καλάθι
×

Κοντέλης φωτιστικό οινόπνευμα 350ml

1,01 €
Διαθεσιμότητα: 4660 Σε απόθεμα

To φωτιστικό οινόπνευμα 93 βαθμών: πρόκειται για το γνωστό μπλε οινόπνευμα, κατάλληλο για καθαρισμό επιφανειών και απολύμανση.

Απομακρύνει τα λίπη και τη βρομιά στη στιγμή δίνοντας απόλυτη καθαριότητα και λάμψη σε εμαγιέ επιφάνειες όπως της ηλεκτρικής κουζίνας και πάγκους ιατρείων.

Με ένα κομμάτι βαμβάκι ή ένα μαλακό πανί με οινόπνευμα μπορείτε να τρίψετε τον πάγκο σας επιμένοντας περισσότερο στα δύσκολα σημεία.

Απολύτως κατάλληλο και για τα πλακάκια της κουζίνας και του μπάνιου.

Είναι αποτελεσματικό ακόμα και για τις πρίζες, τις τηλεφωνικές συσκευές και τις ανοξείδωτες επιφάνειες.

Προσοχή! Μακριά από παιδιά. Να μην έρχεται σε επαφή με τα μάτια, γεννητικά όργανα και βλενογόνους. Το δοχείο να διατηρείται ερμητικά κλειστό και σε καλά αεριζόμενο χώρο. Μακριά από θερμότητα, σπινθήρες, φλόγες και γενικά πηγές θερμότητας. Απαγορεύται το κάπνισμα.

River white spirit νέφτις 400ml

1,56 €
Διαθεσιμότητα: 315 Σε απόθεμα

Το "River white spirit νέφτις 400ml" φαίνεται να είναι ένα προϊόν που περιέχει λευκή πνευματοειδή ουσία γνωστή ως "white spirit," και προορίζεται για χρήση σε καθαρισμό, αραίωση ή άλλες βιομηχανικές και εργασιακές εφαρμογές.

River white spirit νέφτις 800ml

3,23 €
Διαθεσιμότητα: 199 Σε απόθεμα

Το "River white spirit νέφτις 800ml" αναφέρεται σε μια ποσότητα 800ml του λευκού πνευματοειδούς ουσίας που ονομάζεται "white spirit." Αυτή η ουσία χρησιμοποιείται κυρίως ως διαλυτικό, αραίωση χρωμάτων και βερνικιών, καθαρισμό επιφανειών και για άλλες βιομηχανικές και εργασιακές εφαρμογές.

Lamp oil παραφινέλαιο άοσμο 950ml

3,14 €
Διαθεσιμότητα: 153 Σε απόθεμα

Παραφινέλαιο υγρό ελαιώδες, άχρωμο κι άοσμο, αδιάλυτο στο νερό και το οινόπνευμα, Είναι διαλυτό στους περισσότερους οργανικούς διαλύτες. Αναφλέγεται με τη βοήθεια φιτιλιού.

Lamp oil παραφινέλαιο υγρό κερί άοσμο 950ml

3,14 €
Διαθεσιμότητα: 495 Σε απόθεμα

Παραφινέλαιο υγρό ελαιώδες, άχρωμο κι άοσμο, αδιάλυτο στο νερό και το οινόπνευμα, Είναι διαλυτό στους περισσότερους οργανικούς διαλύτες. Αναφλέγεται με τη βοήθεια φιτιλιού.

Άλφα φωτιστικό οινόπνευμα 425ml

1,09 €
Διαθεσιμότητα: 3031 Σε απόθεμα

Οινόπνευμα φωτιστικό μπλε 93 βαθμών κατάλληλο για φωτιστικές λάμπες.Το προϊόν είναι ένα ισχυρό καθαριστικό για πάγκους, ντουλάπια, ντουλάπες , τοίχους , εστίες μόλυνσης και γενικά για δύσκολους λεκέδες.

Magic clean αρωματικό ρούχων σε blister λεβάντα...

1,06 €
Διαθεσιμότητα: 95 Σε απόθεμα

Τα Magic Clean αρωματικά ρούχων σε blister με άρωμα λεβάντα περιέχουν 12 τεμάχια και είναι ιδανικά για την ανανέωση της μυρωδιάς των ρούχων σας. Αυτά τα αρωματικά είναι εύκολα στη χρήση καθώς απλά τα τοποθετείτε μέσα στην ντουλάπα, το συρτάρι ή τη βαλίτσα σας και αφήνουν ένα ευχάριστο άρωμα λεβάντας που διαρκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Κάντε τα ρούχα σας να μυρίζουν φρέσκα και αρωματικά με τα Magic Clean αρωματικά ρούχων σε blister με άρωμα λεβάντα!

Magic clean αρωματικό ρούχων σε καρδούλα...

0,93 €
Διαθεσιμότητα: 193 Σε απόθεμα

Σετ Αρωματικών Ντουλάπας το οποίο θα δώσει όμορφο άρωμα στα ρούχα σας και θα αφαιρέσει κάθε ανεπιθύμητη μυρωδιά, όπως αυτή της υγρασίας. Για καλύτερο και ομοιόμορφο αποτέλεσμα για όλα σας τα ρούχα, αποφεύγετε να το στριμώχνετε ανάμεσα τους.

Blue fire φωτιστικό οινόπνευμα 340ml

0,97 €
Διαθεσιμότητα: 3038 Σε απόθεμα
Το Blue fire φωτιστικό οινόπνευμα 340ml της εταιρίας Blue fire είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν ένα μοναδικό και εντυπωσιακό φωτιστικό για τον χώρο τους. Με το εκλεπτυσμένο design του και την ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται, το Blue fire φωτιστικό οινόπνευμα θα δώσει μια μοναδική ατμόσφαιρα στον χώρο σας. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε τον χώρο σας με ένα μόνο προϊόν!
Φίλτρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας