0
Αγαπημένα
Καλάθι
×
Διαθεσιμότητα: 419 Σε απόθεμα

Η φρυγανιά τριμμένη από την εταιρεία Macao είναι ένα είδος τροφής που παρασκευάζεται από φρυγανιές, δηλαδή από το ψωμί που έχει καβαληθεί και έπειτα έχει ψηθεί και στεγνώσει. Οι φρυγανιές αυτές σπάζονται και τριμμένες δημιουργούν μικρά κομμάτια που μοιάζουν με κομμάτια ψωμιού.

Διαθεσιμότητα: 408 Σε απόθεμα

Η φρυγανιά τριμμένη της εταιρείας Macao σε συσκευασία 500γρ είναι ένα είδος τροφής που παράγεται από φρυγανιές, δηλαδή από το ψωμί που έχει καβαληθεί και έπειτα έχει ψηθεί και στεγνώσει. Οι φρυγανιές αυτές σπάζονται και τριμμένες δημιουργούν μικρά κομμάτια που μοιάζουν με κομμάτια ψωμιού.

Διαθεσιμότητα: 62 Σε απόθεμα

Τα κρουτόν με κρεμμύδι και σκόρδο της εταιρείας Mamut είναι ένα είδος σνακ που παρασκευάζεται από κομμάτια ψωμιού που έχουν ψηθεί ή τηγανιστεί μέχρι να γίνουν τραγανά και χρυσά. Το συγκεκριμένο προϊόν περιέχει κρουτόν με την προσθήκη γεύσης κρεμμυδιού και σκόρδου, προσφέροντας μια ιδιαίτερη και αρωματική νότα στο σνακ.

Διαθεσιμότητα: 16 Σε απόθεμα

Τα κρουτόν με καρυκεύματα και βότανα της εταιρείας Mamut είναι ένα είδος σνακ που παρασκευάζεται από κομμάτια ψωμιού που έχουν ψηθεί ή τηγανιστεί μέχρι να γίνουν τραγανά και χρυσά. Το συγκεκριμένο προϊόν περιέχει κρουτόν με την προσθήκη διάφορων καρυκευμάτων και βοτάνων, προσφέροντας μια ιδιαίτερη και πλούσια γεύση.

Διαθεσιμότητα: 108 Σε απόθεμα

Τα κρουτόν με φυσική γεύση της εταιρείας Mamut αναφέρονται σε κομμάτια ψωμιού που έχουν ψηθεί ή τηγανιστεί μέχρι να γίνουν τραγανά και χρυσά, και παρουσιάζονται με τη φυσική τους γεύση, χωρίς προσθήκη άλλων αρωματικών συστατικών. 

Διαθεσιμότητα: 27 Σε απόθεμα

Τα κρουτόν με φυσική γεύση της εταιρείας Mamut αναφέρονται σε κομμάτια ψωμιού που έχουν ψηθεί ή τηγανιστεί μέχρι να γίνουν τραγανά και χρυσά, και παρουσιάζονται με τη φυσική τους γεύση, χωρίς προσθήκη άλλων αρωματικών συστατικών. 

Διαθεσιμότητα: 381 Σε απόθεμα

Οι φρυγανιές τριμμένες της εταιρείας Mamut αναφέρονται σε ψίχουλα ψωμιού που έχουν ψηθεί ή τηγανιστεί μέχρι να γίνουν τραγανά και χρυσά, και έπειτα έχουν τριμμενεί σε μικρά κομμάτια. Αυτή η μορφή τους τις καθιστά ιδανικές για να προσθέτονται σε διάφορες συνταγές ως τραγανή και γευστική προσθήκη.

Διαθεσιμότητα: 60 Σε απόθεμα

Οι φρυγανιές Βοσινάκη αποτελούν την ιδανική επιλογή για ένα ελαφρύ γεύμα. Η μοναδική, προστατευτική τους συσκευασία σε αλουμινόχαρτο τις διατηρεί, ακόμα και όταν ανοιχτούν τραγανές και γευστικές.

Διαθεσιμότητα: 3 Σε απόθεμα

Παξιμάδι κρίθινο με αλεύρι ολικής άλεσης κριθαριού, χωρίς πρόσθετο αλάτι.

Αποτελεί ένα ιδανικό σνακ για κάθε στιγμή της ημέρας.

Διαθεσιμότητα: 225 Σε απόθεμα

Οι φρυγανιές τριμμένες της εταιρείας Ματίνα αναφέρονται σε ψίχουλα ψωμιού που έχουν ψηθεί ή τηγανιστεί μέχρι να γίνουν τραγανά και χρυσά, και έπειτα έχουν τριμμενεί σε μικρά κομμάτια. Αυτή η μορφή τους τις καθιστά ιδανικές για να προσθέτονται σε διάφορες συνταγές ως τραγανή και γευστική προσθήκη.

Διαθεσιμότητα: 102 Σε απόθεμα

Τραγανές φρυγανιές, χωρίς προσθήκη ζάχαρης και αλατιού. Αποτελούν μια εξαιρετική πρόταση για καθημερινή ισορροποημένη διατροφή.

Διαθεσιμότητα: 107 Σε απόθεμα

Οι Στρογγυλές φρυγανιές Ολικής Άλεσης Παπαδοπούλου είναι νόστιμες, αφράτες και τραγανές και αποτελούν ένα ιδανικό σνακ ή συνοδευτικό γευμάτων.

Διαθεσιμότητα: 19 Σε απόθεμα

Τα κρουτόν με φυσική γεύση της εταιρείας Tipiak σε συσκευασία 500γρ είναι η τέλεια προσθήκη για να προσφέρετε υπέροχη υφή και γεύση στις σαλάτες, σούπες ή άλλα φαγητά. Αυτά τα κρουτόν έχουν φυσική γεύση, προσθέτοντας τον απαραίτητο χαρακτήρα και κρούστα στα πιάτα σας.

Φίλτρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας