Καθαριστικά χαλιών

Ενεργά φίλτρα

Dr, beckmann καθαριστικό λεκέδων και οσμών από κατοικίδια 650ml

Το Dr. Beckmann καθαριστικό λεκέδων και οσμών από κατοικίδια 650ml είναι το ιδανικό προϊόν για να απαλλαγείτε από τους λεκέδες και τις δυσάρεστες οσμές που προκαλούν τα κατοικίδια στο σπίτι σας. Με την ισχυρή του σύνθεση, το Dr. Beckmann απομακρύνει αποτελεσματικά τους λεκέδες και αφήνει ένα φρέσκο, καθαρό άρωμα που διαρκεί. Αφήστε το Dr. Beckmann να κάνει τη δουλειά του και απολαύστε ένα καθαρό και φρέσκο περιβάλλον στο σπίτι σας.
Τιμή 7,77 €

Dr. beckmann καθαριστικό χαλιών 650ml

Με το Dr. Beckmann καθαριστικό χαλιών 650ml, τα χαλιά σας θα λάμψουν σαν καινούργια. Απομακρύνει αποτελεσματικά τους λεκέδες και τη βρωμιά, ενώ παράλληλα προστατεύει τα χρώματα και την υφή του χαλιού σας. Με το Dr. Beckmann, τα χαλιά σας θα είναι πάντα καθαρά και φρέσκα.
Τιμή 6,62 €

Rex καθαριστικό για χαλιά & μοκέτες 500ml

Το καθαριστικό χαλιών της εταιρείας REX, εισχωρεί και καθαρίζει σε βάθος δύσκολους λεκέδες, από λάσπη, λιπαρούς λεκέδες, καφέ, κρασί, κ.α από χαλιά, μοκέτες και ταπετσαρίες, εξουδετερώνοντας τις δυσάρεστες οσμές και προστατεύοντας το ύφασμα και το χρώμα.

Οδηγίες Προφύλαξης: Κρατήστε το προϊόν μακριά από παιδιά. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύνετε καλά με κρύο νερό.

Τιμή 1,99 €

Spot rem υγρό καθαριστικό χαλιών 1lt

Το καθαριστικό χαλιών της εταιρείας Spot Rem, εισχωρεί και καθαρίζει σε βάθος δύσκολους λεκέδες, από λάσπη, λιπαρούς λεκέδες, καφέ, κρασί, κ.α από χαλιά, μοκέτες και ταπετσαρίες, εξουδετερώνοντας τις δυσάρεστες οσμές και προστατεύοντας το ύφασμα και το χρώμα.

Οδηγίες Προφύλαξης: Κρατήστε το προϊόν μακριά από παιδιά. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύνετε καλά με κρύο νερό.

Τιμή 2,45 €

Sweep καθαριστικό χαλιών 950ml

Το καθαριστικό χαλιών της εταιρείας Sweep, εισχωρεί και καθαρίζει σε βάθος δύσκολους λεκέδες, από λάσπη, λιπαρούς λεκέδες, καφέ, κρασί, κ.α από χαλιά, μοκέτες και ταπετσαρίες, εξουδετερώνοντας τις δυσάρεστες οσμές και προστατεύοντας το ύφασμα και το χρώμα.

Τιμή 5,13 €

VANISH CARPET CLEAN 1L

Το καθαριστικό χαλιών της εταιρείας Vanish, εισχωρεί και καθαρίζει σε βάθος δύσκολους λεκέδες, από λάσπη, λιπαρούς λεκέδες, καφέ, κρασί, κ.α από χαλιά, μοκέτες και ταπετσαρίες, εξουδετερώνοντας τις δυσάρεστες οσμές και προστατεύοντας το ύφασμα και το χρώμα.

Τιμή 3,14 €

Vanish υγρό καθαριστικό χαλιών 450ml

Σαμπουάν χειρός που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε χαλιά και ταπετσαρίες, για να αφαιρέσει τη βαθιά βρωμιά και τη σκόνη.

Είναι κατάλληλο για χρήση σε μεγάλες περιοχές του χαλιού, με σκοπό να διαλύσει και να αφαιρέσει ακόμα και τους πιο επίμονους στεγνούς λεκέδες και σκόνη. Εξουδετερώνει επίσης τις δυσάρεστες οσμές, κάνοντας το χαλί και την ταπετσαρία σας να μυρίζουν καθαριότητα & φρεσκάδα έναντι μόνο σκουπίσματος με ηλεκτρική σκούπα.

Τιμή 2,08 €

Εύρηκα carpet care spray υγρό καθαριστικό χαλιών 500ml

Το νέο Σπρέι Εύρηκα Carpet Care διασπά και απομακρύνει ακόμη και τους πιο δύσκολους λεκέδες όπως λάδι, κρασί, σοκολάτα κλπ. εύκολα και γρήγορα από χαλιά, ταπετσαρίες, μοκέτες, καναπέδες και άλλες υφασμάτινες επιφάνειες που πλένονται. Στεγνώνει γρήγορα ενώ παράλληλα προστατεύει όχι μόνο το ύφασμα, αλλά και τα χρώματα.

Τιμή 7,66 €

Εύρηκα carpet care υγρό καθαριστικό χαλιών 500ml

Το νέο Σαμπουάν χεριού Εύρηκα Carpet Care καθαρίζει αποτελεσματικά χαλιά, ταπετσαρίες, μοκέτες, καναπέδες και άλλες υφασμάτινες επιφάνειες που πλένονται. Εξαφανίζει ακόμα και τους δύσκολους λεκέδες ενώ χάρη στην ειδική του σύνθεση απενεργοποιεί τα μόρια που προκαλούν δυσοσμία, έτσι εξουδετερώνει τις δυσάρεστες οσμές χωρίς απλώς να τις καλύπτει. Στεγνώνει χωρίς να κολλάει και παράλληλα προστατεύει τα χρώματα και το ύφασμα. Χρησιμοποιήστε το και απολαύστε πραγματικά καθαρά χαλιά, όλο ζωντάνια, με ένα άρωμα φρεσκάδας που διαρκεί.

Τιμή 7,69 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού