Καθαριστικά πλυντηρίου πιάτων

Ενεργά φίλτρα

Axion στεγνωτικό - λαμπρυντικό πλυντηρίου πιάτων 4lt

Το λαμπρυντικό της εταιρείας Axion απομακρύνει εντελώς τα υπολείμματα απορρυπαντικού και φαγητού, ενώ ταυτόχρονα διασφαλίζει την απουσία υγρασίας. Ενισχύει τη λάμψη, προστατεύει από την φθορά, βοηθά στην επιτάχυνση του στεγνώματος των σκευών και εξουδετερώνει στίγματα, κηλίδες και θαμπάδες που προκαλούνται από το νερό, ενώ τέλος εμποδίζει την συσσώρευση αλάτων. Δρα στον κύκλο ξεβγάλματος.

Τιμή 8,53 €

Axion υγρό πλυντηρίου πιάτων 4lt

Το Axion υγρό πλυντηρίου πιάτων 4lt της εταιρίας Axion είναι η ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυρά που θέλει να διατηρήσει τα πιάτα της λαμπερά και καθαρά. Με την ισχυρή του φόρμουλα, αφαιρεί αποτελεσματικά τους λίπους και τις λεκέδες, ενώ παράλληλα προστατεύει τα πιάτα από την φθορά. Αποκτήστε το Axion υγρό πλυντηρίου πιάτων 4lt της εταιρίας Axion και απολαύστε άψογα καθαρά αποτελέσματα κάθε φορά!
Τιμή 8,09 €

Axion υγρό πλυντηρίου πιάτων για σκληρά νερά 4lt

Η Axion υγρό πλυντηρίου πιάτων για σκληρά νερά 4lt της εταιρίας Axion είναι η ιδανική λύση για κάθε νοικοκυριό. Με τη μοναδική του σύνθεση, αφαιρεί αποτελεσματικά τις λεκέδες και τη λίπανση από τα πιάτα σας, δίνοντάς τους λάμψη και φρεσκάδα. Η ισχυρή του φόρμουλα είναι ειδικά σχεδιασμένη για να αντιμετωπίζει τα σκληρά νερά, εξασφαλίζοντας άψογα αποτελέσματα κάθε φορά. Αγοράστε το Axion υγρό πλυντηρίου πιάτων τώρα και απολαύστε την απόλυτη εμπ?
Τιμή 11,05 €

Berill υγρό πλυντήριου σε μορφή gel 50μεζ 1lt

Το Berill υγρό πλυντηρίου gel 50ml, 1lt είναι η τέλεια επιλογή για την καθαριότητα και τη φρεσκάδα των ρούχων σας. Με τη συνδυασμένη δύναμη του Berill και της τεχνολογίας gel, το προϊόν μας εξασφαλίζει βαθιά καθαρισμένα ρούχα με φρέσκο άρωμα που διαρκεί. Αποκτήστε το Berill υγρό πλυντηρίου gel σήμερα και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία καθαριότητας στο σπίτι σας!
Τιμή 6,03 €

Cif boost λαμπρυντικό πλυντηρίου πιάτων 450ml

* Προσφέρει έξτρα εκπληκτική λάμψη* Ενισχύει τη διαδικασία στεγνώματος* Έως και 3x λιγότερα στίγματα μετά το στέγνωμα της πλύσης* Με μπουκάλι από 100% ανακυκλωμένο και ανακυκλώσιμο πλαστικόΤο Λαμπρυντικό πλυντηρίου πιάτων Cif Shine & Dry Boost περιέχει ενεργά συστατικά για αστραφτερή λάμψη και εξαιρετική απόδοση στο στέγνωμα. Δρα στον κύκλο ξεβγάλματος, ώστε να απομακρύνει εντελώς τα υπολείμματα που μένουν μετά το στέγνωμα της πλύσης, ενώ ταυτόχρονα προσδίδει εκπληκτική λάμψη στα πιάτα και τα ποτήρια σας!

Τιμή 3,21 €

Endless brilliant ταμπλέτες πλυντηρίου πιάτων με λεμόνι 30τεμ

Οι νέες ταμπλέτες πλυντηρίου Endless Brilliant, χάρη στην ειδική τους σύνθεση με τεχνολογία Stream Tab διαλύονται γρήγορα, ενώ ταυτόχρονα προσφέρουν μια ισχυρή δράση καθαρισμού. Αφαιρούν εύκολα υπολείμματα τροφών, λεκέδων και καμένων λαδιών καθώς εξουδετερώνουν τις δυσάρεστες οσμές αφήνοντας ευχάριστο άρωμα λεμονιού.

Τιμή 4,41 €

Endless prof blue καθαριστικό πλυντηρίου πιάτων 4lt

Το καθαριστικό πλυντηρίου της εταιρείας Endless είναι ιδανικό για να διατηρήσετε την υγιεινή του πλυντηρίου σας. Αφαιρεί δυσάρεστες οσμές, βρωμιά και άλατα από τον κάδο και τις σωληνώσεις, καθώς παράλληλα προστατεύει τα μηχανικά μέρη του πλυντηρίου. Επιπλέον, βοηθάει στην καλύτερη δράση του απορρυπαντικού μετά τη χρήση του.

Τιμή 10,99 €

Endless prof blue λαμπρυντικό πλυντηρίου πιάτων 4lt

Το λαμπρυντικό της εταιρείας Endless απομακρύνει εντελώς τα υπολείμματα απορρυπαντικού και φαγητού, ενώ ταυτόχρονα διασφαλίζει την απουσία υγρασίας. Ενισχύει τη λάμψη, προστατεύει από την φθορά, βοηθά στην επιτάχυνση του στεγνώματος των σκευών και εξουδετερώνει στίγματα, κηλίδες και θαμπάδες που προκαλούνται από το νερό, ενώ τέλος εμποδίζει την συσσώρευση αλάτων. Δρα στον κύκλο ξεβγάλματος.

Τιμή 11,17 €

Endless professional blue επαγγελματικό υγρό πλυντηρίου πιάτων 10lt

Το Endless professional blue είναι το τέλειο υγρό πλυντηρίου πιάτων για επαγγελματική χρήση. Με τη μοναδική του σύνθεση, καθαρίζει αποτελεσματικά και απομακρύνει κάθε λεκέ από τα πιάτα σας, αφήνοντάς τα λαμπερά και απόλυτα καθαρά. Αποκτήστε το Endless professional blue τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία πλυσίματος στο επαγγελματικό σας χώρο!
Τιμή 30,13 €

Fairy platinum gel υγρό πλυντηρίου πιάτων για βαθύ καθαρισμό 600ml

Το Fairy Platinum Gel είναι η ιδανική επιλογή για βαθύ καθαρισμό των πιάτων σας. Με τη συγκεντρωμένη του σύνθεση, αφαιρεί αποτελεσματικά τους λίπους και τις λεκέδες, αφήνοντας τα πιάτα σας λαμπερά και καθαρά. Απολαύστε την άριστη ποιότητα της Fairy και ανακαλύψτε τον πραγματικό ορισμό της καθαριότητας στην καθημερινή σας ζωή.
Τιμή 5,40 €

Fairy platinum gel υγρό πλυντηρίου πιάτων λεμόνι 600ml

Το Fairy Platinum Gel υγρό πλυντηρίου πιάτων λεμόνι 600ml είναι το ιδανικό προϊόν για εσάς που αναζητάτε λύση για λαμπερά και καθαρά πιάτα. Η συναρπαστική μυρωδιά του λεμονιού θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο φρεσκάδας και καθαριότητας, ενώ η ισχυρή φόρμουλα του Fairy Platinum Gel θα αφήσει τα πιάτα σας λαμπερά και απαλά στην αφή. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει από την απόλαυση των αγαπημένων σας γευμάτων - επιλέξτε το Fairy Platinum Gel για αποτελέσματα που ξ
Τιμή 5,40 €

Fairy platinum plus κάψουλες all in one με λεμόνι 12τεμ

Οι κάψουλες Fairy Platinum Plus all in one με λεμόνι προσφέρουν εξαιρετική απορρυπαντική δράση για τα πιάτα σας. Κάθε συσκευασία περιέχει 12 κάψουλες που διαλύονται εύκολα και διαθέτουν την τεχνολογία All in One για άψογα καθαρά αποτελέσματα. Απολαύστε τη λεμονένια φρεσκάδα και την ισχυρή απόλυτη καθαριότητα που προσφέρουν οι κάψουλες Fairy Platinum Plus.
Τιμή 5,14 €

Fairy platinum plus ταμπλέτες πλυντηρίου πιάτων αντί-ματ 38τεμ

Οι ταμπλέτες Fairy Platinum Plus αντί-ματ προσφέρουν απόλυτη λάμψη και καθαριότητα στα πιάτα σας. Με μία μόνο ταμπλέτα, τα πιάτα σας γίνονται λαμπερά και αψεγάδιαστα, χωρίς κανένα ίχνος λεκέδων ή υπολειμμάτων. Η προηγμένη τεχνολογία τους εξασφαλίζει αποτελέσματα που διαρκούν και αντέχουν σε κάθε πλύση. Αποκτήστε τώρα τις ταμπλέτες Fairy Platinum Plus και απολαύστε την άριστη ποιότητα καθαρισμού στο πλυντήριο πιάτων σας.
Τιμή 11,20 €

Fairy platinum plus ταμπλέτες πλυντηρίου πιάτων βαθύς καθαρισμός 38τεμ

Οι ταμπλέτες Fairy Platinum Plus προσφέρουν βαθύ καθαρισμό για τα πιάτα σας. Με την ισχυρή τους φόρμουλα, αφήνουν τα πιάτα λαμπερά και λεία, χωρίς να αφήνουν υπολείμματα. Απολαύστε την άριστη ποιότητα καθαρισμού που προσφέρουν οι ταμπλέτες Fairy Platinum Plus και κάντε την καθημερινή σας ζωή ευκολότερη.
Τιμή 11,20 €

Fairy platinum κάψουλες all in one με λεμόνι 14τεμ

Οι κάψουλες Fairy Platinum all in one με λεμόνι είναι ιδανικές για τον καθαρισμό και τη φροντίδα των πιάτων σας. Με τη δύναμη του λεμονιού, αυτές οι κάψουλες προσφέρουν υψηλή απόδοση στον καθαρισμό των πιάτων, αφήνοντάς τα λαμπερά και αψεγάδιαστα. Κάθε συσκευασία περιέχει 14 κάψουλες και είναι κατάλληλες για κάθε τύπο πλυντηρίου πιάτων. Απλά τοποθετήστε μία κάψουλα στον απορροφητήρα του πλυντηρίου και αφήστε τη μαγική δύναμη του Fairy Platinum να κάνε?
Τιμή 4,98 €

Fairy platinum κάψουλες regular 140τεμ

Οι ταμπλέτες πλυντηρίου πιάτων Fairy Platinum παρέχουν προηγμένη καθαριότητα στα πιάτα με ξηρά υπολείμματα τροφών με την πρώτη και καθαρίζουν ακόμη και τα λίπη από το πλυντήριο πιάτων σας.

Τιμή 25,78 €

Fairy platinum κάψουλες με λεμόνι 115τεμ

Οι κάψουλες Fairy Platinum με λεμόνι 115 τεμάχια είναι η ιδανική λύση για την καθαριότητα του σπιτιού σας. Με τη μοναδική τους σύνθεση, αφήνουν τα πιάτα λαμπερά και λεία, ενώ αφήνουν ένα ευχάριστο άρωμα λεμονιού. Αποκτήστε τις κάψουλες Fairy Platinum τώρα και απολαύστε την άριστη ποιότητα καθαρισμού που προσφέρουν.
Τιμή 36,21 €

Fairy platinum ταμπλέτες πλυντηρίου πιάτων με λεμόνι 44τεμ

Οι ταμπλέτες πλυντηρίου πιάτων Fairy Platinum με λεμόνι 44 τεμάχια είναι η τέλεια επιλογή για λαμπερά πιάτα και αψεγάδιαστα αποτελέσματα. Με τη μοναδική τους σύνθεση, αφαιρούν αποτελεσματικά και εύκολα τους λεκέδες και τη βρωμιά, αφήνοντας τα πιάτα σας λαμπερά και αρωματισμένα με το αγαπημένο σας άρωμα λεμονιού. Αποκτήστε τώρα τις Fairy Platinum ταμπλέτες πλυντηρίου πιάτων και απολαύστε την άριστη ποιότητα και απόδοση που σας προσφέρουν.
Τιμή 11,20 €

Fairy κάψουλες πλυντηρίου πιάτων με λεμόνι 28τεμ

Οι κάψουλες Fairy πλυντηρίου πιάτων με λεμόνι 28τεμ είναι η ιδανική επιλογή για λαμπρά και καθαρά πιάτα. Με τη μοναδική τους φόρμουλα, αφήνουν ένα αναζωογονητικό άρωμα λεμονιού σε κάθε πλύση. Ξεχάστε τις δύσκολες λεκάνες και τις υπολείμματα φαγητού, οι κάψουλες Fairy θα κάνουν τη δουλειά τους με απόλυτη αποτελεσματικότητα. Αποκτήστε τις τώρα και απολαύστε λαμπερά αποτελέσματα κάθε φορά!
Τιμή 6,59 €

Fairy ταμπλέτες πλυντηρίου πιάτων με λεμόνι 17τεμ

Οι Fairy ταμπλέτες πλυντηρίου πιάτων με λεμόνι 17τεμ είναι η ιδανική λύση για ένα λαμπερό και καθαρό αποτέλεσμα στα πιάτα σας. Με τη μοναδική τους φόρμουλα που εξασφαλίζει λείανση, λάμψη και αντικολλητική προστασία, οι ταμπλέτες Fairy θα σας εντυπωσιάσουν με την απόδοσή τους. Αποκτήστε τις τώρα και απολαύστε άριστα αποτελέσματα κάθε φορά που πλένετε τα πιάτα σας.
Τιμή 5,08 €

Fairy ταμπλέτες πλυντηρίου πιάτων με λεμόνι 57τεμ

Οι Fairy ταμπλέτες πλυντηρίου πιάτων με λεμόνι 57τεμ θα κάνουν τα πιάτα σας να λάμπουν σαν καινούργια. Με τη μοναδική τους σύνθεση και το αρωματικό λεμόνι, θα νιώσετε την αίσθηση της καθαριότητας σε κάθε πιάτο. Αποκτήστε τις Fairy ταμπλέτες τώρα και αφήστε τα πιάτα σας να λάμπουν!
Τιμή 11,20 €

Finish classic ταμπλέτες σε κουτί 60τεμ

Οι ταμπλέτες Finish Classic είναι η ιδανική λύση για το πλύσιμο των πιάτων σας. Με τη μοναδική τους σύνθεση, εξασφαλίζουν λαμπερά και καθαρά αποτελέσματα, αφήνοντας τα πιάτα σας αψεγάδιαστα. Αποκτήστε τώρα το κουτί των 60 ταμπλετών Finish Classic και απολαύστε την άνεση και την αποτελεσματικότητα σε κάθε πλύση.
Τιμή 7,91 €

Finish gel all in one υγρό πλυντηρίου πιάτων λεμόνι 3x600ml

Απορρυπαντικό πλυντηρίου πιάτων σε μορφή τζελ με βαθιά καθαριστική δράση ακόμα και στα πιο ανθεκτικά λίπη. Xαρίζει στα σκεύη απίστευτη λάμψη και καθαριότητα.

Τιμή 15,00 €

Finish powerball quantum ταμπλέτες πλυντηρίου πιάτων 16τεμ

Το Finish Quantum με Power Gel, το πιο καινοτόμο προϊόν μας μέχρι σήμερα, σας προσφέρει απόλυτη καθαριότητα και υπέροχη λάμψη.

Με την πρωτοπόρα τεχνολογία πολλαπλών θαλάμων, το καθένα από τα καθαριστικά συστατικά ενεργοποιείται τη στιγμή που χρειάζεται κατά τη διάρκεια της πλύσης. Έτσι, δεν υπάρχει ανάγκη πρόπλυσης και εσείς απολαμβάνετε απίστευτη άνεση.

Το Power Gel με τεχνολογία γρήγορης διάλυσης, απομακρύνει τυχόν υπολείμματα, επιτυγχάνοντας έτσι απίστευτη λάμψη, ακόμη και σε συνθήκες πλύσης με σκληρό νερό.

Η λειτουργία Powerball, διεισδύει, διαλύεται και έπειτα απομακρύνει ξεραμένα υπολείμματα τροφίμων, ακόμη και μετά από 24 ώρες.

Η εξελιγμένης τεχνολογίας σκόνη με λευκαντικό, βρίσκει και εξαφανίζει ακόμη και τους πιο επίμονους λεκέδες, όπως τους λεκέδες από καφέ και τσάι.

Τιμή 5,95 €

Finish powerball ταμπλέτες all in one με λεμόνι 85τεμ

Οι ταμπλέτες Finish Powerball all in one με λεμόνι 85τεμ είναι η ιδανική λύση για ένα λαμπερό και καθαρό σπίτι. Με τη μοναδική τους σύνθεση, αφήνουν τα πιάτα, τα ποτήρια και τα μαχαιροπήρουνα λαμπερά και απόλυτα καθαρά. Ξεχάστε τον κόπο του πλυσίματος και αφήστε τις ταμπλέτες Finish Powerball να κάνουν τη δουλειά τους με απόλυτη αποτελεσματικότητα. Αποκτήστε τις ταμπλέτες Finish Powerball τώρα και απολαύστε ένα άψογα καθαρό αποτέλεσμα κάθε φορά!
Τιμή 12,56 €

Finish powerball ταμπλέτες κλασικές 15τεμ

Οι ταμπλέτες Finish Powerball κλασικές 15 τεμαχίων είναι η ιδανική λύση για την καθαριότητα των πιάτων σας. Με μια μόνο ταμπλέτα, τα πιάτα σας γίνονται λαμπερά και αψεγάδιαστα. Ξεχάστε τον κόπο του πλυσίματος και επιλέξτε την απόλυτη ποιότητα της Finish Powerball. Αποκτήστε τις ταμπλέτες Finish Powerball και αφήστε τα πιάτα σας να λάμπουν!
Τιμή 3,58 €

Finish powerball ταμπλέτες με λεμόνι 15τεμ

Οι ταμπλέτες Finish Powerball Calgonit προσφέρουν ισχυρή καθαριστική δράση ακόμη και στις πιο δύσκολες συνθήκες. Η  δράση μουλιάσματος του Powerball, αφαιρεί ακόμα και τους πιο επίμονους λεκέδες. Με την ενισχυτική δράση Αλατιού και Ξεβγάλματος, απομακρύνονται τα υπολείμματα καθώς και τυχόν στίγματα ή λεπτά στρώματα λεκέδων, επιτυγχάνοντας έτσι αστραφτερή λάμψη. To Powerball μουλιάζει και μαλακώνει τους σκληρούς λεκέδες από τις τροφές ενώ το ισχυρό απορρυπαντικό απομακρύνει όλα τα υπολείμματα των τροφών.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί είναι αποτελεσματικό το προϊόν και αξίζει τα χρήματά του.

Τιμή 3,58 €

Finish ultimate ταμπλέτες πλυντηρίου πιάτων Allin1 χωρίς άρωμα 30τεμ

Οι Finish ultimate ταμπλέτες πλυντηρίου πιάτων Allin1 χωρίς άρωμα 30τεμ είναι η ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυρά που θέλει να έχει λαμπερά και καθαρά πιάτα σε κάθε πλύση. Με την πρωτοποριακή τεχνολογία της Finish, οι ταμπλέτες αυτές εξασφαλίζουν άριστα αποτελέσματα ακόμα και στις πιο δύσκολες λεκέδες, ενώ παράλληλα προστατεύουν το πλυντήριο πιάτων σας από την συσσώρευση αλάτων και αλάτων. Αγοράστε σήμερα τις Finish ultimate ταμπλέτες πλυντηρίου πιάτω
Τιμή 6,92 €

Finish αλάτι πλυντηρίου πιάτων 2kg

Το Finish αλάτι πλυντηρίου πιάτων 2kg είναι το ιδανικό προϊόν για να διατηρήσετε τα πιάτα σας λαμπερά και καθαρά. Με την εξαιρετική του σύνθεση, εξασφαλίζει άριστα αποτελέσματα πλυσίματος, αφήνοντας τα πιάτα σας αψεγάδιαστα και λαμπερά. Μην αφήνετε τις υπολείμματα να σας ενοχλούν, αποκτήστε το Finish αλάτι πλυντηρίου πιάτων 2kg σήμερα και απολαύστε ένα άψογο αποτέλεσμα κάθε φορά.
Τιμή 3,22 €

Finish απορρυπαντικό πλυντ. πιάτων σε κάψουλες 3τεμ

Το Finish απορρυπαντικό πλυντηρίων πιάτων σε κάψουλες 3τεμ είναι η ιδανική λύση για λαμπερά και καθαρά πιάτα. Με την εξαιρετική του σύνθεση, αφαιρεί αποτελεσματικά κάθε λεκέ και υπολείμματα φαγητού, ενώ προστατεύει τα πιάτα από την δημιουργία λεκέδων. Απολαύστε καθαρά πιάτα και λαμπερά αποτελέσματα κάθε φορά με τις κάψουλες Finish!
Τιμή 3,85 €

Finish αρωματικό πλυντ. πιάτων λεμόνι 4ml

Όταν γεμίζετε το πλυντήριο με βρώμικα πιάτα, σταδιακά αναπτύσσεται μια δυσοσμία μεταξύ των πλύσεων. Αυτό μπορεί να γίνει εξαιρετικά δυσάρεστο κάθε φορά που ανοίγετε και γεμίζετε το πλυντήριο. Δοκιμάστε το Αρωματικό Πλυντηρίου Finish. Δίνει άρωμα καθαριότητας και φρεσκάδας στο πλυντήριό σας, χωρίς να αφήνει έντονο άρωμα στα πιάτα σας! Έτσι απολαμβάνετε άρωμα φρασκάδας κάθε φορά που ανοίγετε το πλυντήριο σας.

Τιμή 2,40 €

Finish καθαριστικό πλυντηρίου πιάτων κλασικό 250ml

Το καθαριστικό πλυντηρίου πιάτων κλασικό 250ml είναι ιδανικό για να απομακρύνει τους λεκέδες και τις λίπες από τα πιάτα σας, αφήνοντάς τα λαμπερά και καθαρά. Χρησιμοποιήστε το σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία για τα καλύτερα αποτελέσματα.

Τιμή 2,56 €

Finish καθαριστικό πλυντηρίου πιάτων λεμόνι 250ml

Το Καθαριστικό Πλυντηρίου Πιάτων Finish για Βαθύ Καθαρισμό, χάρη στη διφασική του σύνθεση, απομακρύνει κρυμμένη βρομιά και άλατα, αφήνοντας το πλυντήριό σας πεντακάθαρο και με φρεσκάδα που διαρκεί.

Τιμή 2,56 €

Finish λαμπρυντικό πλυντηρίου πιάτων original 400ml

Το Finish λαμπρυντικό πλυντηρίου πιάτων original 400ml είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε λάμψη και λεία υφή στα πιάτα σας. Με την εξαιρετική του φόρμουλα, εξασφαλίζει άψογα αποτελέσματα καθαρισμού και λάμψης, ενώ προστατεύει τα πιάτα σας από τις φθορές του χρόνου. Αποκτήστε το Finish λαμπρυντικό πλυντηρίου πιάτων original 400ml τώρα και απογειώστε την εμπειρία πλυσίματος σας!

Τιμή 2,89 €

Finish λαμπρυντικό πλυντηρίου πιάτων με λεμόνι 400ml

Το Finish λαμπρυντικό πλυντηρίου πιάτων με λεμόνι 400ml της εταιρίας Finish είναι το ιδανικό προϊόν για να κάνετε τα πιάτα σας να λάμπουν σαν καινούργια! Η μοναδική σύνθεσή του με λεμόνι δίνει ένα φρέσκο άρωμα και εξασφαλίζει την άριστη λειτουργία του πλυντηρίου πιάτων σας. Μην αφήνετε τα πιάτα σας να ξεβαφτούν, αποκτήστε το Finish λαμπρυντικό πλυντηρίου πιάτων με λεμόνι 400ml τώρα και απολαύστε λαμπερά αποτελέσματα σε κάθε πλύση!

Τιμή 2,89 €

Finish λαμπρυντικό πλυντηρίου πιάτων με λεμόνι 800ml

Το Finish λαμπρυντικό πλυντηρίου πιάτων με λεμόνι 800ml της εταιρίας Finish θα κάνει τα πιάτα σας λαμπερά και καθαρά με ένα μόνο πέρασμα. Η μοναδική φόρμουλα του διαλύει τις λεκέδες και τα υπολείμματα φαγητού, ενώ παράλληλα προστατεύει τα πιάτα σας από σημάδια και γρατζουνιές. Αποκτήστε το Finish λαμπρυντικό πλυντηρίου πιάτων με λεμόνι 800ml τώρα και απολαύστε την άριστη ποιότητα καθαρισμοϋ που προσφέρει!
Τιμή 4,66 €

FINISH ΤΑΜΠΛΕΤΕΣ 60 POWERBALL ΚΟΥΤΙ (ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΛΕΚΕΔΕΣ/ΌΧΙ ΣΤΙΓΜΑΤΑ ΣΤΑ ΠΟΤΗΡΙΑ

Ανανεώστε τον τρόπο που καθαρίζετε τα ρούχα σας με τα FINISH ΤΑΜΠΛΕΤΕΣ 60 POWERBALL! Το κουτί περιέχει δυσκόλως λεκέδες και δεν αφήνει στίγματα στα ποτή σας. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε άψογα καθαρά ρούχα χωρίς τον κόπο του σκουπίσματος και του ξεβγάλματος. Αδράξτε την ευκαιρία και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο πλύσιμο!

Τιμή 5,79 €

Finish ταμπλέτες κλασικές 110τεμ

Οι Finish ταμπλέτες κλασικές 110τεμ είναι η ιδανική λύση για άψογο καθαρισμό των πιάτων σας. Με τη μοναδική τους σύνθεση, αφαιρούν αποτελεσματικά και γρήγορα κάθε υπολείμματα φαγητού και λεκέδες, αφήνοντας τα πιάτα σας λαμπερά και καθαρά. Αποκτήστε τις Finish ταμπλέτες κλασικές 110τεμ τώρα και απολαύστε την άριστη ποιότητα καθαρισμού που προσφέρουν.
Τιμή 13,46 €

Flos candor υγρό λαμπρυντικό πλυντηρίου πιάτων 500ml

Το Flos candor είναι το ιδανικό υγρό λαμπρυντικό πλυντηρίου πιάτων που θα κάνει τα πιάτα σας να λάμπουν σαν καινούργια. Με την ειδική του φόρμουλα, εξασφαλίζει λαμπερά αποτελέσματα και απομακρύνει αποτελεσματικά τους υπολείμματα τροφών. Αφήνει ένα ευχάριστο άρωμα που θα σας κάνει να νιώθετε ότι τα πιάτα σας είναι πεντακάθαρα. Αποκτήστε το Flos candor τώρα και απολαύστε άριστα αποτελέσματα κάθε φορά που πλένετε τα πιάτα σας.
Τιμή 3,92 €

Flos gel πλυντηρίου πιάτων 750ml

Η Flos gel πλυντηρίου πιάτων 750ml είναι το ιδανικό προϊόν που θα κάνει τα πιάτα σας να λάμπουν και να είναι απόλυτα καθαρά. Η ισχυρή σύνθεσή του απομακρύνει αποτελεσματικά τα λίπη και τις λεκέδες, ενώ παράλληλα προστατεύει τα πιάτα σας από τη φθορά. Με το Flos gel πλυντηρίου πιάτων 750ml, η καθημερινή σας διαδικασία πλυσίματος πιάτων θα γίνει παιχνιδάκι!
Τιμή 4,34 €

Luxe αλάτι πλυντηρίου πιάτων 1kg

Το Luxe αλάτι πλυντηρίου πιάτων 1kg της εταιρίας Luxe είναι το απόλυτο απαραίτητο προϊόν για κάθε νοικοκυρά! Με τη μοναδική του σύνθεση, αφαιρεί άμεσα τους λεκέδες και τη βρωμιά από τα πιάτα σας, αφήνοντάς τα λαμπερά και καθαρά. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε το Luxe αλάτι πλυντηρίου πιάτων και να μετατρέψετε το πλύσιμο των πιάτων σας σε μια ευχάριστη εμπειρία!
Τιμή 0,47 €

Luxe ταμπλέτες πλυντηρίου πιάτων με λεμόνι 360gr

Οι Luxe ταμπλέτες πλυντηρίου πιάτων με λεμόνι 360gr της εταιρίας Luxe είναι η ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυρά που αναζητά την τέλεια λύση για την καθαριότητα των πιάτων της. Με μια μοναδική φόρμουλα που εξασφαλίζει λαμπερά και λεία πιάτα, οι Luxe ταμπλέτες πλυντηρίου πιάτων διαθέτουν εξαιρετική απόδοση καθαρισμού που δεν αφήνει κανένα υπολείμματα. Απλά τοποθετήστε μια ταμπλέτα στον πλυντήριο πιάτων σας και αφήστε την να κάνει τη δουλειά
Τιμή 2,50 €

Spark stainon R33 υγρό λαμπρυντικό πλυντηρίου πιάτων 13lt

Το λαμπρυντικό της εταιρείας Spark απομακρύνει εντελώς τα υπολείμματα απορρυπαντικού και φαγητού, ενώ ταυτόχρονα διασφαλίζει την απουσία υγρασίας. Ενισχύει τη λάμψη, προστατεύει από την φθορά, βοηθά στην επιτάχυνση του στεγνώματος των σκευών και εξουδετερώνει στίγματα, κηλίδες και θαμπάδες που προκαλούνται από το νερό, ενώ τέλος εμποδίζει την συσσώρευση αλάτων. Δρα στον κύκλο ξεβγάλματος.

Τιμή 28,16 €

Spark stainon R33 υγρό λαμπρυντικό πλυντηρίου πιάτων 4lt

Το Spark Stainon R33 είναι ένα υγρό λαμπρυντικό για πλυντήρια πιάτων. Έρχεται σε συσκευασία 4 λίτρων και σχεδιασμένο για να προσφέρει λαμπερά και λαμπερά αποτελέσματα στα πιάτα σας. Χρησιμοποιείται στον τελευταίο κύκλο πλύσης και βοηθά στην αφαίρεση σταγόνων νερού και στην αποφυγή των υπολειμμάτων. Είναι αποτελεσματικό και οικονομικό, κάνοντας τα πιάτα σας να λάμπουν και να είναι απολύτως καθαρά.

Τιμή 8,24 €

Spark stainon R50 υγρό λαμπρυντικό πλυντηρίου πιάτων 4lt

Το Spark Stainon R50 είναι ένα υγρό λαμπρυντικό για πλυντήρια πιάτων με χωρητικότητα 4 λίτρων. Αυτό το προϊόν σχεδιάστηκε για να προσφέρει λαμπερά και λεία πιάτα μετά από κάθε πλύση. Η χρήση ενός λαμπρυντικού σας βοηθάει να αποφύγετε τις υπολείμματα και τις στίγματα στα πιάτα σας, και να διατηρήσετε τη λάμψη τους για περισσότερο χρόνο. Απλά προσθέστε μια κατάλληλη ποσότητα στο δοχείο του λαμπρυντικο

Τιμή 13,60 €

Spark ultramax W33 υγρό απορρυπαντικό πλυντηρίου πιάτων 13lt

Το υγρό απορρυπαντικό πιάτων Ultramax W33 της εταιρείας Spark, απομακρύνει κάθε ίχνος λίπους ακόμα και τα πιο επίμονα ξηρά υπολείμματα φαγητών. Ανοίξτε το πώμα του μπουκαλιού και ρίξτε το περιεχόμενο μέσα στην θήκη του απορρυπαντικού, ανάλογα με το πόσο λερωμένα είναι τα σκεύη σας. Κλείστε το καπάκι του απορ/κού και επιλέξτε το πρόγραμμα πλύσης.

Τιμή 28,16 €

Spark ultramax W33 υγρό απορρυπαντικό πλυντηρίου πιάτων 4lt

Το Spark ultramax w33 είναι ένα υγρό απορρυπαντικό πλυντηρίου πιάτων σε συσκευασία 4 λίτρων. Αυτό το προϊόν σχεδιάστηκε για να παρέχει αποτελεσματικό καθαρισμό και λάμψη στα πιάτα σας, αφήνοντάς τα λαμπερά και χωρίς υπολείμματα. Είναι κατάλληλο για όλες τις τύπους πλυντηρίων πιάτων και είναι εύκολο στη χρήση. Αναζητήστε το Spark ultramax w33 για ένα αποτελεσματικό και αξιόπιστο απορρυπαντικό πλυντηρίου πιάτων.

Τιμή 8,24 €

Spark ultramax W50 υγρό απορρυπαντικό πλυντηρίου πιάτων 4lt

Το Spark Ultramax W50 είναι ένα υγρό απορρυπαντικό για πλυντήρια πιάτων, διαθέσιμο σε συσκευασία των 4 λίτρων. Αυτό το προϊόν προσφέρει ισχυρή και αποτελεσματική καθαριότητα για τα πιάτα σας, αφήνοντάς τα λαμπερά και απαλλαγμένα από λίπη και υπολείμματα φαγητού. Επιπλέον, το Spark Ultramax W50 διαθέτει τεχνολογία που προστατεύει τα πιάτα σας και διατηρεί την λάμψη τους, χωρίς να τα φθείρει. Αυτό το προϊόν είναι ιδανικό για οικιακή χρήση και εξασφαλίζ?

Τιμή 11,75 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού