Καθαριστικά κουζίνας - φούρνου - εστιών

Ενεργά φίλτρα

Ajax υγρό καθαριστικό κουζίνας spray 500ml

Το Ajax Κατά των Λιπών Καθαριστικό Spray ανανεώνεται με καινούρια σύνθεση, 97% φυσικής προέλευσης, 100% αποτελεσματική και φιλικότερη προς τον πλανήτη μας, ενώ αντιμετωπίζει με ευκολία ακόμη και τα πιο σκληρά λίπη. Το σπρέι έχει βιοδιασπώμενη σύνθεση 98% και έρχεται σε ένα ανακυκλωμένο πλαστικό μπουκάλι που μπορείτε να ανακυκλώσετε ξανά μαζί με την αντλία του.

Τιμή 4,50 €

Axion υγρό καθαρισμού για λίπη & λάδια 1lt

Το Axion υγρό καθαρισμού για λίπη και λάδια 1lt της εταιρίας Axion είναι το ιδανικό προϊόν για να απομακρύνετε αποτελεσματικά και γρήγορα τους λιπαρούς ρύπους από την κουζίνα σας. Με την ισχυρή του φόρμουλα, το Axion υγρό καθαρισμού εξαλείφει τους λιπαρούς και δύσκολους ρύπους με ευκολία, αφήνοντας τις επιφάνειες λαμπερές και καθαρές. Αποκτήστε το Axion τώρα και απολαύστε έναν καθαρό και υγιή χώρο μαγειρέματος!

Τιμή 2,11 €

Axion υγρό καθαρισμού για λίπη & λάδια 4lt

Το Axion υγρό καθαρισμού για λίπη και λάδια σε συσκευασία των 4 λίτρων είναι ένα ισχυρό καθαριστικό που σχεδιάστηκε ειδικά για την αποτελεσματική αφαίρεση λιπαρών ρύπων από διάφορες επιφάνειες. Η μεγάλη συσκευασία εξασφαλίζει μακρά διάρκεια χρήσης, καθιστώντας το κατάλληλο για επαγγελματική ή συχνή οικιακή χρήση.

Η σύνθεσή του αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τους επίμονους λιπαρούς λάδιους και άλλες οργανικές ρύπες, εξασφαλίζοντας έναν υψηλό βαθμό καθαριότητας. Είναι κατάλληλο για χρήση σε κουζίνες, εστιατόρια, βιομηχανικούς χώρους και άλλες περιοχές όπου η επεξεργασία τροφίμων ή η παρασκευή φαγητού μπορεί να προκαλεί εντονότερες εναποθέσεις λιπαρών ρύπων.

Είναι σημαντικό να ακολουθείτε τις οδηγίες χρήσης που παρέχονται στη συσκευασία για την ασφαλή και αποτελεσματική χρήση του προϊόντος.

Τιμή 5,66 €

Axion υγρό καθαρισμού για λίπη & λάδια με spray 750ml

Πανίσχυρο προϊόν. Χάρη στην καυστική του σύνθεση καθαρίζει εύκολα, σχεδόν χωρίς τρίψιμο, λάδια, λίπη, γράσα και όλους τους δύσκολους λεκέδες, από μεταλλικές επιφάνειες. Ενδέχεται να διαβρώσει την επιφάνεια και να έχει αναθυμιάσεις.

Κανονική τιμή 2,40 € Τιμή 2,27 €
  • -0,13 €
  • -0,13 €

Berill αντισκουριακό 500ml

Το Berill αντισκουριακό 500ml είναι το ιδανικό προϊόν για να προστατεύσετε τα μεταλλικά αντικείμενα σας από τη σκουριά. Με μια μόνο εφαρμογή, το Berill θα δώσει λάμψη και προστασία στα αγαπημένα σας αντικείμενα, κρατώντας τα σαν καινούρια. Μην αφήνετε τη σκουριά να καταστρέψει τα αγαπημένα σας αντικείμενα. Αποκτήστε το Berill αντισκουριακό 500ml τώρα και διατηρήστε τη λάμψη και την προστασία τους για πολλά χρόνια.

Τιμή 5,58 €

Berill καθαριστικό γαλάκτωμα για κεραμικές εστίες 250ml

Το Berill καθαριστικό γαλακτώματος 250ml για κεραμικές εστίες είναι το ιδανικό προϊόν για να διατηρήσετε τις εστίες σας καθαρές και λαμπερές. Η ισχυρή του σύνθεση αφαιρεί αποτελεσματικά τους λεκέδες και τη βρωμιά, ενώ παράλληλα προστατεύει την επιφάνεια από την καταστροφική δράση του χρόνου. Αποκτήστε το Berill καθαριστικό γαλακτώματος 250ml σήμερα και απολαύστε καθαρές εστίες κάθε φορά που μαγειρεύετε!
Τιμή 3,63 €

Berill καθαριστικό φούρνου 500ml

Το Berill καθαριστικό φούρνου 500ml είναι η ιδανική λύση για την καθαριότητα του φούρνου σας. Με τη δύναμη του Berill, ο φούρνος σας θα λάμψει ξανά σαν καινούργιος. Αποχαιρετήστε τα λίπη και τις ενοχλητικές κατάλοιπες τροφής με ένα απλό βήμα. Αγοράστε το Berill καθαριστικό φούρνου 500ml τώρα και απολαύστε έναν καθαρό και λαμπερό φούρνο σε ελάχιστο χρόνο.
Τιμή 4,82 €

Bionol κρέμα γενικού καθαρισμού 1kg

Το BIONOL, χάρη στην εξελιγμένη και πανίσχυρη σύνθεση του εξαφανίζει κάθε σκληρή βρωμιά από ρούχα, κουζίνες, επιφάνειες σπιτιού, αυτοκίνητα, αλλά ακόμη και από τα χέρια σας. Η υψηλή ποιότητα και αποτελεσματικότητα του, μπορεί και καθαρίζει τα πάντα με την ελάχιστη δυνατή ποσότητα. Η υπερσυμπυκνωμένη σύνθεση της κρέμας χαρίζει αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα και αστραφτερή καθαριότητα ενώ παράλληλα σέβεται και φροντίζει ό,τι καθαρίζει.

Τιμή 6,50 €

Bionol κρέμα γενικού καθαρισμού 250gr

Το BIONOL, χάρη στην εξελιγμένη και πανίσχυρη σύνθεση του εξαφανίζει κάθε σκληρή βρωμιά από ρούχα, κουζίνες, επιφάνειες σπιτιού, αυτοκίνητα, αλλά ακόμη και από τα χέρια σας. Η υψηλή ποιότητα και αποτελεσματικότητα του, μπορεί και καθαρίζει τα πάντα με την ελάχιστη δυνατή ποσότητα. Η υπερσυμπυκνωμένη σύνθεση της κρέμας χαρίζει αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα και αστραφτερή καθαριότητα ενώ παράλληλα σέβεται και φροντίζει ό,τι καθαρίζει.

Τιμή 3,34 €

Bionol κρέμα γενικού καθαρισμού 800gr

Η Bionol κρέμα γενικού καθαρισμού 800gr είναι η ιδανική επιλογή για την καθαριότητα του σπιτιού σας. Με την ιδιαίτερα αποτελεσματική της φόρμουλα, αφαιρεί άμεσα τους λεκέδες και τη βρωμιά, αφήνοντας τις επιφάνειες λαμπερές και καθαρές. Η εύκολη εφαρμογή της και η γρήγορη δράση της θα σας ενθουσιάσουν. Αποκτήστε τη Bionol κρέμα γενικού καθαρισμού 800gr τώρα και απολαύστε ένα καθαρό και φρέσκο σπίτι κάθε μέρα!
Τιμή 6,74 €

Bolsom λιποκαθαριστικό 1lt

Πληροφορίες για τον προϊόν μπορείτε να βρείτε από την παρασκευάστρια εταιρίας Holchem chemicals στο τηλέφωνο επικοινωνίας 2394071169

Στοιχεία Προμηθευτή

Holchem chemicals Λητή Θεσσαλονίκης 572 00, 23940 71169, sales@holchem.eu, www.holchem.gr

Τιμή 3,30 €

Bolsom λιποκαθαριστικό spray 500ml

Πληροφορίες για τον προϊόν μπορείτε να βρείτε από την παρασκευάστρια εταιρίας Holchem chemicals στο τηλέφωνο επικοινωνίας 2394071169

Στοιχεία Προμηθευτή

Holchem chemicals Λητή Θεσσαλονίκης 572 00, 23940 71169, sales@holchem.eu, www.holchem.gr

Τιμή 2,40 €

Chante clair λιποκαθαριστής universal 600ml

Ο καθαριστής Chante clair 600ml είναι η ιδανική λύση για κάθε σας ανάγκη καθαρισμού. Με τη δύναμη του, αφαιρεί αποτελεσματικά λίπη και βρωμιές, αφήνοντας τις επιφάνειες λαμπερές και καθαρές. Αποκτήστε τον σήμερα και απολαύστε έναν λαμπερό και καθαρό χώρο!
Τιμή 2,81 €

Cif power & shine υγρό καθαριστικό κουζίνας 700ml

Η CIF 700ML ΑΝΤ/ΚΟ POWER & SHINE KITCHEN είναι η ιδανική επιλογή για την καθαριότητα της κουζίνας σας. Με την ισχυρή του σύνθεση, αφαιρεί άμεσα τους λίπους και τις επικαθίσεις, αφήνοντας τις επιφάνειες λαμπερές και αντικεραυνικές. Αποκτήστε το CIF 700ML ΑΝΤ/ΚΟ POWER & SHINE KITCHEN σήμερα και απολαύστε ένα καθαρό και λαμπερό περιβάλλον στην κουζίνα σας.
Τιμή 1,26 €

Cif κρέμα γενικού καθαρισμού κλασική 500ml

Η CIF 500ML CREAM ORIGINAL NATURAL είναι ένα προϊόν που θα σας εντυπωσιάσει με την φυσική του σύνθεση και την αποτελεσματικότητά του. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία φρεσκάδας και απαλότητας στο σπίτι σας. Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία!
Τιμή 1,97 €

Cif κρέμα γενικού καθαρισμού με λεμόνι 500ml

H αυθεντική κρέμα με το χαρακτηριστικό άρωμα λεμονιού. Θα εκπλαγείτε με το τι μπορείτε να καθαρίσετε με την πολυκαθαριστική Cif Crema Λεμόνι. Κάθε σταγόνα περιέχει εκατομμύρια μικρόκοκκους που μπορούν να καθαρίσουν την κουζίνα, το μπάνιο και πολλά άλλα αφαιρώντας 100% τη βρωμιά* χαρίζοντας ομορφιά και λάμψη ξανά και ξανά. Υπολείμματα καμένου φαγητού • Δύσκολη βρωμιά και κατάλοιπα • Δύσκολα λίπη • Δώστε λάμψη στις επιφάνειές σας, όπως κεραμικές, ανοξείδωτες, εμαγιέ, πλαστικές και υαλοκεραμικές.

Τιμή 2,03 €

Cillit bang spray καθαρισμού για λίπη και κηλίδες 1lt

Ο υπεραποτελεσματικός αφρός του Cillit Bang καθαρίζει χωρίς να χρειάζεται τρίψιμο. Αφαιρεί γρήγορα λεκέδες φαγητού, καμμένες τροφές, βρωμιές ακόμα και τα πιο επίμονα λίπη από τις βασικές επιφάνειες εντός και εκτός του σπιτιού. Χάρη στα ισχυρά επιφανειοδραστικά του, η φόρμουλά του είναι 2 φορές πιο απολιπαντική (σε σχέση με την προηγούμενη φόρμουλα), για ένα καθαρό και υγιεινό σπίτι.

Τιμή 4,03 €

Cillit bang spray καθαρισμού για λίπη και κηλίδες 750ml

Το Cillit Bang spray καθαρισμού για λίπη και κηλίδες 750ml είναι το απόλυτο εργαλείο για τον καθαρισμό στο σπίτι σας. Με μια μόνο σπρούτα, το Cillit Bang απομακρύνει άμεσα τις δύσκολες λίπες και κηλίδες, αφήνοντας τις επιφάνειες λαμπερές και καθαρές. Ξεχάστε τον κόπο του σκουπιδιού και των αντικολλητικών προϊόντων, το Cillit Bang κάνει τη δουλειά γρήγορα και αποτελεσματικά. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε έναν καθαρό και λαμπερό χώρο στο σπίτι σας!
Τιμή 2,77 €

Dettol power & pure spray καθαρισμού κουζίνας 750ml

Ισχυρός καθαρισμός και απολύμανση, χωρίς σκληρά χημικά κατάλοιπα. Το Πολυκαθαριστικό Σπρέι Κουζίνας Power & Pure Dettol είναι ιδανικό για την αντιμετώπιση των δύσκολων εργασιών καθαρισμού της κουζίνας, καθαρίζει καλύτερα από το λευκαντικό αλλά αντίθετα με αυτό δεν αφήνει κανένα αψύ χημικό κατάλοιπο. Το Ενεργό Οξυγόνο του ενεργοποιείται μέσω των λεκέδων και διαλύεται σε νερό και οξυγόνο ώστε να μην απαιτείται ξέβγαλμα. Ενώ είναι σκληρό με τη βρωμιά, εξουδετερώνει και το 99,9% των βακτηριδίων, συμπεριλαμβανομένου του E. coli και του ιού της γρίπης (H1N1).

Τιμή 2,80 €

Dettol καθαριστικό κουζίνας spray 440ml

Το DETTOL SPRAY KITCHEN 440ml είναι το ιδανικό προϊόν για τον καθαρισμό και την απολύμανση της κουζίνας σας. Με την ισχυρή του σύνθεση, αφαιρεί τα μικρόβια και τις βακτήριες, εξασφαλίζοντας έναν καθαρό και υγιεινό χώρο μαγειρέματος. Μην αφήνετε τους παθογόνους οργανισμούς να κυριαρχούν στην κουζίνα σας, επιλέξτε το DETTOL SPRAY KITCHEN 440ml για αποτελεσματική προστασία και ασφάλεια.
Τιμή 1,86 €

Dr, beckmann γυαλιστικό και καθαριστικό κεραμικής εστίας 250ml

Το Dr. Beckmann γυαλιστικό και καθαριστικό κεραμικής εστίας 250ml είναι η ιδανική επιλογή για να διατηρήσετε την κουζίνα σας καθαρή και λαμπερή. Με την προηγμένη του σύνθεση, αφαιρεί αποτελεσματικά τους λεκέδες και τις ακαθαρσίες, αφήνοντας την εστία σας να λάμπει σαν καινούργια. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε ένα καθαρό και λαμπερό περιβάλλον στην κουζίνα σας!
Τιμή 6,21 €

Dr, beckmann καθαριστικό spray για ανοξείδωτες επιφάνειες 250ml

Ανανεώστε τη λάμψη των ανοξείδωτων επιφανειών σας με το Dr. Beckmann καθαριστικό spray 250ml. Κάντε τα ανοξείδωτα επιφάνειες να λάμψουν ξανά και να δείχνουν σαν καινούργιες. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε έναν λαμπερό και καθαρό χώρο στο σπίτι σας!
Τιμή 4,51 €

Dr, beckmann καθαριστικό spray για ψυγεία & φούρνους μικροκυμάτων 250ml

Το Dr. Beckmann καθαριστικό spray για ψυγεία & φούρνους μικροκυμάτων 250ml είναι ο καλύτερος τρόπος για να διατηρήσετε τον ψυγείο και το φούρνο μικροκυμάτων σας καθαρό και υγιή. Με την ισχυρή του φόρμουλα, απομακρύνει γρήγορα και αποτελεσματικά τις λεκέδες και τις δυσάρεστες οσμές, αφήνοντας τον χώρο σας φρέσκο και καθαρό. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε έναν υγιή και καθαρό χώρο!
Τιμή 5,30 €

Dr, beckmann καθαριστικό για άλατα εσπρεσιέρας δυνατό 250ml

Το Dr beckmann καθαριστικό για άλατα εσπρεσιέρας δυνατό 250ml είναι ο μυστικός σας σύμμαχος για έναν καθαρό και λειτουργικό μηχανισμό εσπρεσσομηχανής. Με τη δύναμη του Dr beckmann, η καθαριότητα γίνεται εύκολη και γρήγορη, ενώ η εσπρεσιέρα σας παραμένει απόλυτα λειτουργική και αποδίδει την καλύτερη γεύση κάθε φορά που τη χρησιμοποιείτε. Αποκτήστε το Dr beckmann καθαριστικό για άλατα εσπρεσιέρας τώρα και απολαύστε την τέλεια εμπειρία του καφέ στο σπί
Τιμή 4,40 €

Dr, beckmann καθαριστικό κεραμικής εστίας δυνατό 200ml

Το Dr. Beckmann καθαριστικό κεραμικής εστίας δυνατό 200ml είναι το ιδανικό προϊόν για να φροντίσετε την κεραμική εστία σας. Με την ισχυρή του φόρμουλα, αφαιρεί εύκολα και γρήγορα τους λεκέδες και τη βρωμιά, αφήνοντας την επιφάνεια λαμπερή και λεία. Αποκτήστε το Dr. Beckmann καθαριστικό κεραμικής εστίας τώρα και απολαύστε ένα καθαρό και λαμπερό αποτέλεσμα που θα σας ενθουσιάσει!
Τιμή 4,80 €

Dr. Beckmann καθαριστικό φούρνου 375ml

Το Καθαριστικό Φούρνου Gel Dr.Beckmann απομακρύνει γρήγορα επίμονη βρωμιά και καμένα λάδια. Το μόνο σε μορφή gel, χωρίς προωθητικά αέρια .Κατάλληλο και για τηγάνια, γκριλ, μπάρμπεκιου, κατσαρόλες. Αποτελεσματικό σε κρύο και ζεστό φούρνο. Οδηγίες Χρήσης: Ανακινήστε καλά πριν τη χρήση. Μη ψεκάζετε σε εξαερισμούς ή άλλες σχισμές. Μην το χρησιμοποιείτε σε βαμμένες επιφάνειες, πλαστικά ή επιφάνειες αλουμινίου. Ψεκάστε στην επιφάνεια του φούρνου και κλείστε την πόρτα.Αφήστε το δράσει για 30 λεπτά. Για επίμονες βρωμιές αφήστε το να δράσει περισσότερο. Καθαρίστε το φούρνο με σφουγγάρι και καθαρό νερό.

Τιμή 5,11 €

Endless prof blue καθαριστικό φούρνου 4lt

Το Endless Prof Blue είναι ένα καθαριστικό φούρνου σε μορφή υγρού, με χωρητικότητα 4 λίτρων. Αυτό το προϊόν σχεδιάστηκε ειδικά για την αποτελεσματική και γρήγορη αφαίρεση λίπους, καμμένων υπολειμμάτων και λεκέδων από τον φούρνο. Χάρη στην ισχυρή του σύνθεση, το Endless Prof Blue καθαρίζει αποτελεσματικά και αφήνει τον φούρνο σας λαμπερό και καθαρό. Αυτό το προϊόν είναι κατάλληλο για επαγγελματική χρήση σε εστιατόρια, αλλά και για οικιακή χρήση.
Τιμή 6,03 €

Flos xtra υγρό καθαριστικό για τα λίπη της κουζίνας 4lt

• Ξεχάστε το ατελείωτο και κουραστικό τρίψιµο. Τα λίπη δεν αντιστέκονται στη δύναµη του Flos Xtra!

• Το Flos Xtra εξαφανίζει καµένα λάδια και λίπη από φούρνους, εστίες, ψησταριές, δίνοντας στις επιφάνειες µία λαµπερή όψη.

• Σύνθεση πανίσχυρη, ειδικά µελετηµένη για εξαιρετική απόδοση. Με ειδικό ψεκαστήρα αφρού για καλύτερη εφαρµογή σε κεκλιµένες ή κάθετες επιφάνειες και προστασία για να µη διαχέεται το προϊόν στο χώρο.

Τιμή 14,27 €

Flos xtra υγρό καθαριστικό για τα λίπη της κουζίνας spray 475ml

• Ξεχάστε το ατελείωτο και κουραστικό τρίψιµο. Τα λίπη δεν αντιστέκονται στη δύναµη του Flos Xtra!

• Το Flos Xtra εξαφανίζει καµένα λάδια και λίπη από φούρνους, εστίες, ψησταριές, δίνοντας στις επιφάνειες µία λαµπερή όψη.

• Σύνθεση πανίσχυρη, ειδικά µελετηµένη για εξαιρετική απόδοση. Με ειδικό ψεκαστήρα αφρού για καλύτερη εφαρµογή σε κεκλιµένες ή κάθετες επιφάνειες και προστασία για να µη διαχέεται το προϊόν στο χώρο.

Τιμή 2,58 €

Flos xtra υγρό καθαριστικό για τα λίπη της κουζίνας ανταλλακτικό 475ml

• Ξεχάστε το ατελείωτο και κουραστικό τρίψιµο. Τα λίπη δεν αντιστέκονται στη δύναµη του Flos Xtra!

• Το Flos Xtra εξαφανίζει καµένα λάδια και λίπη από φούρνους, εστίες, ψησταριές, δίνοντας στις επιφάνειες µία λαµπερή όψη.

• Σύνθεση πανίσχυρη, ειδικά µελετηµένη για εξαιρετική απόδοση. Με ειδικό ψεκαστήρα αφρού για καλύτερη εφαρµογή σε κεκλιµένες ή κάθετες επιφάνειες και προστασία για να µη διαχέεται το προϊόν στο χώρο.

Τιμή 2,06 €

Klinex hygiene καθαριστικό κουζίνας spray 750ml

Καθαριστικό κουζίνας 4σε1, χωρίς ενεργό χλώριο που συνδυάζει τη λιποκαθαριστική δράση με την απολύμανση.

Η μοναδική του σύνθεση, όχι μόνο διαλύει λίπη και αφαιρεί επίμονη βρωμιά, αλλά απολυμαίνει και τις επιφάνειες από βακτήρια με ένα μόνο πέρασμα, αφήνοντας την κουζίνα καθαρή.

Τιμή 2,79 €

Novel υγρό καθαριστικό spray για λίπη και λάδια 600ml

Το Καθαριστικό για Λίπη-Λάδια Novel Force, αποτελεί ένα πανίσχυρο λιποκαθαριστικό. Η σύνθετη φόρμουλα εξασφαλίζει βαθύ καθαρισμό για τον φούρνο, το γκριλ, τις ψησταριές και τις σχάρες σας.

Τιμή 2,90 €

Overlay express λιποκαθαριστής με baking soda 650ml

Η λύση για ένα λαμπερό σπίτι είναι εδώ! Αποκτήστε τον Overlay express λιποκαθαριστή με baking soda 650ml και αποχαιρετήστε τα λίπη και τους λεκέδες με ένα μόνο πέρασμα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε ένα καθαρό και λαμπερό σπίτι!
Τιμή 3,30 €

Overlay express λιποκαθαριστής με λεμόνι 650ml

Το Overlay ultra Λιποκαθαριστής χάρη στη νέα του συμπυκνωμένη σύνθεση δρα άμεσα και εξαφανίζει και την πιο δύσκολη βρωμιά, όπως τα καμένα και ξεραμένα λίπη. Η νέα του ενισχυμένη σύνθεση για εύκολο ξέβγαλμα είναι ιδανική για εστίες κουζίνας, απορροφητήρες, γκριλ, πάγκους και ντουλάπια κουζίνας, φούρνους, θήκες για μαχαιροπίρουνα, ψυγεία, πλακάκια, νεροχύτες, πλαστικές καρέκλες και τραπέζια. Ακόμα, το Overlay ultra Λιποκαθαριστής δίνει λάμψη με ένα πέρασμα και αφήνει ένα ευχάριστο άρωμα λεμονιού.

Τιμή 3,05 €

Spark υγρό καθαριστικό φούρνων 4lt

Αλκαλικό καθαριστικό για καμένα λίπη και λάδια.

Αποτελεσματική δράση σε κουζίνες, φούρνους, ψησταριές και grill.

Έτοιμο προς χρήση και άμεση δράση.

Για ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα συνιστάται χρήση σε θερμοκρασία 40-50°C.

Τιμή 6,54 €

Spark υγρό καθαριστικό φούρνων 750ml

Αλκαλικό καθαριστικό της εταιρείας Spark για καμένα λίπη και λάδια. Αποτελεσματική δράση σε κουζίνες, φούρνους, ψησταριές και grill. Για ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα συνιστάται χρήση σε θερμοκρασία 40-50°C.

Τιμή 2,27 €

Spot rem υγρό καθαριστικό spray για λίπη και λάδια 500ml

Διαλύει και απομακρύνει με ιδιαίτερη ευκολία λάδια, λίπη, γράσα, κάρβουνο και όλους τους δύσκολους λεκέδες. Βρίσκει εφαρμογή σε κουζίνες, φούρνους, απορροφητήρες, ψησταριές, σχάρες, τζάκια και σόμπες. Το GR αποτελεί την κορυφαία επιλογή των επαγγελματιών στο χώρο της μαζικής εστίασης, σε ψητοπωλεία και κρεοπωλεία, ενώ χρησιμοποιείται και για τον αποτελεσματικό καθαρισμό και συντήρηση σε τζάκια και σόμπες. Βρίσκει εφαρμογή ακόμα και ενάντια σε γράσα και λάδια μηχανών.

Τιμή 2,18 €

Viakal καθαριστικό κουζίνας με ξύδι spray 470ml

Το Viakal καθαριστικό κουζίνας με ξύδι spray 470ml της εταιρίας Viakal είναι το ιδανικό προϊόν για να διατηρήσετε την κουζίνα σας λαμπερή και καθαρή. Με τη μοναδική του σύνθεση με ξύδι, αφαιρεί αποτελεσματικά τους υδράργυρους και τις ρύπες, αφήνοντας ένα φρέσκο άρωμα πίσω. Ξεχάστε την κουραστική καθαριότητα και αφήστε το Viakal να κάνει τη δουλειά του για εσάς. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε έναν λαμπερό χώρο μαγειρέματος κάθε μέρα!
Τιμή 3,14 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού