Κάρβουνα - Προσανάμματα - Καθαριστικά σόμπας

Ενεργά φίλτρα

Flash κορμός καθαρισμού εθάλης τζακιού 1,10kg

Flash κορμός καθαρισμού εθάλης τζακιού 1,10kg από την εταιρία Flash είναι η ιδανική λύση για να διατηρήσετε το τζάκι σας καθαρό και λειτουργικό. Με τη μοναδική του σύνθεση, απομακρύνει αποτελεσματικά τις ακαθαρσίες και τα υπολείμματα, εξασφαλίζοντας ένα ασφαλές και αποτελεσματικό καύσιμο. Αποκτήστε τον Flash κορμό καθαρισμού τζακιού τώρα και απολαύστε μια άνετη και ζεστή ατμόσφαιρα στο σπίτι σας.
Τιμή 6,21 €

MOUFFLON ΠΡΟΣΑΝΑΜΜΑΤΑ ΠΑΡΑΦΙΝΗΣ 48τεμ

Ανανεωτικά παραφινης MOUFFLON 48 τεμ. Αποκτήστε τώρα το πιο αποτελεσματικό προϊόν προσανατολισμού για τα προβλήματα μυών και αρθρώσεων. Με την ισχυρή σύνθεσή του, το MOUFFLON ΠΡΟΣΑΝΑΜΜΑΤΑ ΠΑΡΑΦΙΝΗΣ 48τεμ εξαλείφει τους πόνους και τη φλεγμονή, προσφέροντας άμεση ανακούφιση. Μην αφήνετε τον πόνο να σας εμποδίζει, αποκτήστε το MOUFFLON σήμερα και απολαύστε τη ζωή σας χωρίς περιορισμούς.
Τιμή 0,89 €

Platinum Fire προσάναμμα παραφίνης κύβου τζακιού 48τεμ

Το Platinum Fire προσάναμμα παραφίνης κύβου τζακιού 48τεμ είναι η ιδανική επιλογή για να ανάψετε το τζάκι σας γρήγορα και εύκολα. Με την υψηλή ποιότητα και την αξιοπιστία της εταιρίας Platinum, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα έχετε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε ζεστασιά και φωτιά στον χώρο σας με το Platinum Fire προσάναμμα παραφίνης κύβου τζακιού 48τεμ!
Τιμή 0,66 €

Pyrra μπρικέτα ξύλου 36τεμ 2,5kg

Μπρικέτες οι οποίες αποτελούν το ιδανικό υποκατάστατο του ξύλου ή του κάρβουνου καθώς είναι στερεές και συμπαγείς και ένα από τα κυριότερα χαρακτηριστικά τους είναι η χαμηλή περιεχόμενη υγρασία, αλλά και ο πιο αργός ρυθμός καύσης, κάτι που σας εξασφαλίζει οικονομία. Έχουν επίσης ελάχιστα υπολείμματα στάχτης και ένα από τα οικολογικότερα χαρακτηριστικά τους είναι η σχεδόν απουσία καπνού κατά την καύση τους.

Τιμή 5,24 €

River υγρό προσάναμα 800ml

Το River υγρό προσάναμα 800ml είναι η ιδανική επιλογή για τη φροντίδα των ρούχων σας. Με τη μοναδική του σύνθεση, αφήνει τα ρούχα σας φρέσκα και καθαρά, ενώ παράλληλα προστατεύει τα υφάσματα από τη φθορά. Αφήστε το River υγρό προσάναμα να φροντίσει τα αγαπημένα σας ρούχα και θα απολαύσετε μια αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί. Αποκτήστε το τώρα και απογειώστε την εμπειρία σας στο πλύσιμο!
Τιμή 3,06 €

Sky fire μπρικέτα άνθρακα 10kg

Η Sky Fire μπρικέτα άνθρακα 10kg είναι η ιδανική επιλογή για το μπάρμπεκιου σας! Απολαύστε τη γεύση του φαγητού σας ψημένου σε αυτήν την ποιοτική μπρικέτα άνθρακα, που θα σας ενθουσιάσει με την απόδοσή της. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε την Sky Fire μπρικέτα άνθρακα 10kg και να αναβιώσετε τις αισθήσεις του καλοκαιριού στο μπαλκόνι ή την αυλή σας!
Τιμή 20,78 €

Sky fire προσανάμματα κύβοι 48τεμ

Οι κύβοι προσανάμματος Sky Fire μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο άναμμα φωτιάς στο μπάρμπεκιου, τζάκι, σόμπα κ.λπ. Τοποθετήστε 2-3 κύβους Sky Fire σε ένα λεπτό στρώμα από ξύλα ή σταχτη και καλύψτε τους με μικρά κομμάτια από ξύλα και κάρβουνα. Ανάψτε τους κύβους. Όταν η φωτιά ανάψει καλά προσθέστε περισσότερα ξύλα ή κάρβουνα.

Τιμή 0,66 €

Wunderblitz προσάναμμα φυσικό κύβος 100τεμ

Το Wunderblitz προσάναμμα φυσικό κύβος 100τεμ είναι η ιδανική λύση για γρήγορο και αποτελεσματικό ανάφλεξη του μπάρμπεκιου σας. Με τη μοναδική του σύνθεση, εξασφαλίζει άμεσο ανάφλεξη και διατηρεί τη φωτιά σας αναμμένη για ώρες. Αποκτήστε το Wunderblitz τώρα και απολαύστε το μπάρμπεκιου σας χωρίς καθυστερήσεις!
Τιμή 7,25 €

Wunderblitz προσάναμμα φυσικό σε ρολά 32τεμ

Το Wunderblitz προσάναμμα φυσικό σε ρολά 32τεμ είναι ένα προϊόν που θα σας εντυπωσιάσει με την απόδοσή του. Με μοναδική φόρμουλα που εξασφαλίζει γρήγορο και αποτελεσματικό προσάναμμα, το Wunderblitz είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σας ανάγκη. Μην χάνετε άλλο χρόνο και αποκτήστε το Wunderblitz σήμερα για να απολαύσετε άμεσα τα οφέλη του!
Τιμή 6,29 €

Θερμός κάρβουνα 5kg

Ανακαλύψτε την τέλεια λύση για το μπάρμπεκιου σας με το Θερμός κάρβουνα 5kg! Με την υψηλή ποιότητα και τη μακρά διάρκεια καύσης, αυτό το προϊόν θα σας ενθουσιάσει με τα αποτελέσματά του. Απολαύστε την τέλεια γεύση και την εύκολη χρήση σε κάθε μπάρμπεκιου σας με το Θερμός κάρβουνα 5kg!
Τιμή 6,05 €

Θερμός μπριγκέτα ξυλοκάρβουνο 10kg

Μπρικέτες από ξυλοκάρβουνα, το ιδανικό υποκατάστατο του ξύλου ή του κάρβουνου καθώς είναι στερεές και συμπαγείς και ένα από τα κυριότερα χαρακτηριστικά τους είναι η χαμηλή περιεχόμενη υγρασία, αλλά και ο πιο αργός ρυθμός καύσης, κάτι που σας εξασφαλίζει οικονομία.Αφήνουν ελάχιστα υπολείμματα στάχτης και ένα από τα οικολογικότερα χαρακτηριστικά τους είναι η σχεδόν απουσία καπνού κατά την καύση τους.

Τιμή 18,54 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού