0
Αγαπημένα
Καλάθι
×
Διαθεσιμότητα: 11 Σε απόθεμα

Πλαστική σακούλα κενού αέρος για την αποθήκευση ρούχων. Είναι αεροστεγής και κατάλληλη για ρούχα, κλινοσκεπάσματα και ογκώδη είδη. Αφαιρείτε τον αέρα από το ειδικό στόμιο με την ηλεκτρική σκούπα και έτσι εξοικονομείτε πολύτιμο χώρο από την ντουλάπα σας. Είναι αδιάβροχη και προστατεύει το περιεχόμενό της από σκόνη, υγρασία και οσμές.

Διαθεσιμότητα: 42 Σε απόθεμα

Θήκη αποθήκευσης ρούχων κενού αέρος, η οποία διαθέτει ειδικό στόμιο αφαίρεσης αέρα για εξοικονόμηση χώρου. Προστατεύει τα ρούχα από υγρασία, σκόνη και διάφορες μυρωδιές καθώς είναι αεροστεγής και αδιάβροχη. Μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε όσες φορές θέλετε. Διαστάσεις: 85x65cm

Διαθεσιμότητα: 446 Σε απόθεμα

Θήκη φύλαξης ιδανική για κουβέρτες και ρούχα, κατασκευασμένη από ύφασμα non-woven. Διαθέτει φερμουάρ αντοχής και στο μπροστινό της μέρος διαφανές παράθυρο ώστε να βλέπετε το περιεχόμενό της.

Διαθεσιμότητα: 890 Σε απόθεμα

Θήκη φύλαξης κατάλληλη για ρούχα, κουβέρτες και κλινοσκεπάσματα. Είναι κατασκευασμένη από non woven υλικό και στο πλάι διαθέτει διαφανές παραθυράκι ώστε να βλέπετε το περιεχόμενό της. Διατηρεί τα ρούχα καθαρά και τα προστατεύει από τη σκόνη, την υγρασία και τις οσμές.

Διαθεσιμότητα: 109 Σε απόθεμα

Θήκη φύλαξης κατάλληλη για κουστούμια, με διαφανές παραθυράκι ώστε να βλέπετε το περιεχόμενό της. Είναι υφασμάτινη και προστατεύει τα ρούχα σας από τη σκόνη διατηρώντας τα καθαρά.

Διαθεσιμότητα: 93 Σε απόθεμα

Θήκη φύλαξης κατάλληλη για παλτό. Είναι κατασκευασμένη από πλαστικό και προστατεύει τα ρούχα από την υγρασία και τις δυσάρεστες οσμές, διατηρώντας τα καθαρά.

Διαθεσιμότητα: 655 Σε απόθεμα

Πλαστική αεροστεγής σακούλα κενού αέρος για την αποθήκευση ρούχων και ογκώδη λευκών ειδών όπως κλινοσκεπάσματα. Είναι αδιάβροχη και επαναχρησιμοποιούμενη, ενώ διαθέτει ειδική βαλβίδα αφαίρεσης αέρα για την καλύτερη οργάνωση της ντουλάπας σας.

Διαθεσιμότητα: 625 Σε απόθεμα

Θήκη αποθήκευσης ρούχων κενού αέρος

Κατάλληλη για ρούχα, κλινοσκεπάσματα, ογκώδη είδη

Αφαιρέστε  τον αέρα από το ειδικό στόμιο με την ηλεκτρική σκούπα και εξοικονομείτε χώρο

Αεροστεγής & αδιάβροχη

Νέα βαλβίδα συμπίεσης 35% πιο γρήγορη

Διαστάσεις: 100x60cm

Διαθεσιμότητα: 552 Σε απόθεμα

Θήκη αποθήκευσης κενού αέρος, ιδανική για ρούχα, κλινοσκεπάματα και διάφορα ογκώδη είδη. Διαθέτει ειδικό στόμιο αποσυμπίεσης του αέρα, είναι αεροστεγής, αδιάβροχη και επαναχρησιμοποιούμενη. Διαστάσεις: 120x70cm

Φίλτρα
Βάρος
-
Τιμή
-

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας