Θήκες ρούχων - χαλιών - κουβερτών

Ενεργά φίλτρα

Sidirela θήκη ρούχων 40x50x15cm

Θήκη φύλαξης κατάλληλη για ρούχα, κουβέρτες και κλινοσκεπάσματα. Είναι κατασκευασμένη από non woven υλικό και στο πλάι διαθέτει διαφανές παραθυράκι ώστε να βλέπετε το περιεχόμενό της. Διατηρεί τα ρούχα καθαρά και τα προστατεύει από τη σκόνη, την υγρασία και τις οσμές.

Τιμή 1,16 €

Sidirela θήκη ρούχων 40x60x40cm

Θήκη φύλαξης ιδανική για κουβέρτες και ρούχα, κατασκευασμένη από ύφασμα non-woven. Διαθέτει φερμουάρ αντοχής και στο μπροστινό της μέρος διαφανές παράθυρο ώστε να βλέπετε το περιεχόμενό της.

Τιμή 1,63 €

Sidirela θήκη ρούχων 90x50x50cm

Μπορείτε να βρείτε μια θήκη ρούχων των διαστάσεων 90x50x50cm στην εταιρεία Sidirela. Αυτή η θήκη είναι ιδανική για την αποθήκευση ρούχων και άλλων αντικειμένων και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε σπίτια, γραφεία ή ακόμη και σε αποθήκες. Επικοινωνήστε με την Sidirela για περισσότερες πληροφορίες και για να αγοράσετε αυτή τη θήκη ρούχων.

Τιμή 2,32 €

Sidirela θήκη ρούχων decor 40x50x15cm

Η Sidirela θήκη ρούχων decor 40x50x15cm είναι ο τέλειος τρόπος για να οργανώσετε τα ρούχα σας με στυλ. Με το μοντέρνο σχεδιασμό της και τις λειτουργικές λεπτομέρειες, αυτή η θήκη ρούχων θα προσθέσει ένα αίσθημα πολυτέλειας στον χώρο σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο κομψό και πρακτικό προϊόν για το σπίτι σας. Αγοράστε τώρα τη Sidirela θήκη ρούχων decor 40x50x15cm και ανανεώστε τον χώρο σας με στυλ!
Τιμή 1,79 €

Sidirela θήκη ρούχων decor 40x60x40cm

Η θήκη ρούχων Sidirela decor έχει διαστάσεις 40x60x40εκ. Είναι ιδανική για την αποθήκευση ρούχων και αξεσουάρ με στυλ και οργάνωση. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας υλικά, η θήκη ρούχων Sidirela decor προσφέρει αντοχή και αισθητική στον χώρο σας. Ιδανική λύση για την τακτοποίηση της ντουλάπας σας και την προστασία των ρούχων σας από σκόνη και υγρασία.

Τιμή 2,43 €

Tns θήκη φύλαξης ρούχων non-woven 60x45x30cm

Η θήκη φύλαξης ρούχων non-woven της TNS με διαστάσεις 60x45x30cm φαίνεται να είναι μια πρακτική λύση για την οργάνωση και τη φύλαξη ρούχων, καθώς και άλλων αντικειμένων στο σπίτι ή σε οποιονδήποτε άλλο χώρο.

Τιμή 1,91 €

Tns θήκη φύλαξης ρούχων αεροστεγής 65x85cm

Θήκη αποθήκευσης ρούχων κενού αέρος, η οποία διαθέτει ειδικό στόμιο αφαίρεσης αέρα για εξοικονόμηση χώρου. Προστατεύει τα ρούχα από υγρασία, σκόνη και διάφορες μυρωδιές καθώς είναι αεροστεγής και αδιάβροχη. Μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε όσες φορές θέλετε. Διαστάσεις: 85x65cm

Τιμή 1,28 €

Tns θήκη φύλαξης ρούχων αεροστεγής 70x110cm

Πλαστική σακούλα κενού αέρος για την αποθήκευση ρούχων. Είναι αεροστεγής και κατάλληλη για ρούχα, κλινοσκεπάσματα και ογκώδη είδη. Αφαιρείτε τον αέρα από το ειδικό στόμιο με την ηλεκτρική σκούπα και έτσι εξοικονομείτε πολύτιμο χώρο από την ντουλάπα σας. Είναι αδιάβροχη και προστατεύει το περιεχόμενό της από σκόνη, υγρασία και οσμές.

Τιμή 1,61 €

Tns σακούλες κουβέρτας 4τεμ

Οι σακούλες κουβέρτας της TNS σε ένα πακέτο 4 τεμαχίων είναι μια πρακτική λύση για τη φύλαξη και την προστασία κουβερτών στο σπίτι σας. Αυτές οι σακούλες συνήθως έχουν μεγάλες διαστάσεις για να φιλοξενούν μεγάλες κουβέρτες, παπλώματα ή ακόμη και μεγάλα σεντόνια.

Τιμή 0,49 €

Θήκη φύλαξης ρούχων αεροστεγής 55x80cm

Πλαστική αεροστεγής σακούλα κενού αέρος για την αποθήκευση ρούχων και ογκώδη λευκών ειδών όπως κλινοσκεπάσματα. Είναι αδιάβροχη και επαναχρησιμοποιούμενη, ενώ διαθέτει ειδική βαλβίδα αφαίρεσης αέρα για την καλύτερη οργάνωση της ντουλάπας σας.

Τιμή 0,81 €

Θήκη φύλαξης ρούχων αεροστεγής 60x100cm

Θήκη αποθήκευσης ρούχων κενού αέρος

Κατάλληλη για ρούχα, κλινοσκεπάσματα, ογκώδη είδη

Αφαιρέστε  τον αέρα από το ειδικό στόμιο με την ηλεκτρική σκούπα και εξοικονομείτε χώρο

Αεροστεγής & αδιάβροχη

Νέα βαλβίδα συμπίεσης 35% πιο γρήγορη

Διαστάσεις: 100x60cm

Τιμή 0,99 €

Θήκη φύλαξης ρούχων αεροστεγής 70x120cm

Θήκη αποθήκευσης κενού αέρος, ιδανική για ρούχα, κλινοσκεπάματα και διάφορα ογκώδη είδη. Διαθέτει ειδικό στόμιο αποσυμπίεσης του αέρα, είναι αεροστεγής, αδιάβροχη και επαναχρησιμοποιούμενη. Διαστάσεις: 120x70cm

Τιμή 1,16 €

Θήκη χαλιών υφασμάτινη 48x250cm

Η υφασμάτινη θήκη χαλιών διαστάσεων 48x250cm είναι ο τέλειος τρόπος για να προστατεύσετε τα χαλιά σας και να τα διατηρήσετε σε άριστη κατάσταση. Με υψηλή ποιότητα υφάσματος και ανθεκτική κατασκευή, αυτή η θήκη θα προστατέψει τα χαλιά σας από σκόνη, υγρασία και φθορές. Επιπλέον, με το μοντέρνο σχεδιασμό της, θα προσθέσει στυλ και κομψότητα στον χώρο σας. Αποκτήστε τώρα τη θήκη χαλιών υφασμάτινη 48x250cm και απολαύστε την αίσθηση της ασφάλειας ?
Τιμή 2,09 €

ΟΕΜ προστατευτικό νάυλον 4x5 m

Το ΟΕΜ προστατευτικό νάυλον με διαστάσεις 4x5 μέτρα προσφέρει αποτελεσματική προστασία από τη βροχή, τον ήλιο και τον αέρα. Ιδανικό για χρήση σε κήπους, μπαλκόνια, κατασκήνωση και άλλες εξωτερικές δραστηριότητες. Είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικό και είναι ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες. Αποτελεί μια οικονομική και πρακτική λύση για την προστασία από τα αντικείμενα.

Τιμή 0,52 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού