Απορρυπαντικά πλυντηρίου ρούχων

Ενεργά φίλτρα

Ariel υγρό πλυντηρίου ρούχων colour 26μεζ 1,3lt 2τεμ

Το Ariel υγρό πλυντηρίου 26μεζ, 1,30lt color 1 1δώρο είναι το τέλειο προϊόν για να διατηρήσετε τα ρούχα σας καθαρά και λαμπερά. Με την ισχυρή του σύνθεση, απομακρύνει αποτελεσματικά λεκέδες και βρωμιές, ενώ παράλληλα προσφέρει ένα ευχάριστο άρωμα που διαρκεί. Μην αφήνετε την ευκαιρία να περάσει, αποκτήστε το τώρα και απολαύστε καθαρά ρούχα κάθε μέρα!
Τιμή 13,29 €

Ace gentile υγρό πλυντηρίου ρούχων muschio bianco & λεβάντα 2,3lt

Η Ace gentile υγρό πλυντηρίου ρούχων muschio bianco & λεβάντα 2,3lt είναι η ιδανική επιλογή για τη φροντίδα των ρούχων σας. Η μοναδική σύνθεσή του με muschio bianco & λεβάντα χαρίζει ένα ευχάριστο άρωμα που διαρκεί. Με την Ace gentile, τα ρούχα σας θα παραμείνουν καθαρά, φρέσκα και απαλά, ενώ η επαγγελματική του σύνθεση εξασφαλίζει αποτελέσματα υψηλής ποιότητας. Ανακαλύψτε τη δύναμη της Ace gentile και απογειώστε την εμπειρία πλυσίματος σας!
Τιμή 4,50 €

Ariel σκόνη πλυντηρίου ρούχων alpine 50μεζ 3,25kg

Η Ariel σκόνη πλυντηρίου ρούχων Alpine 50μεζ 3,25kg είναι το ιδανικό προϊόν για άψογο καθαρισμό των ρούχων σας. Με τη μοναδική της σύνθεση, αφήνει τα ρούχα σας φρέσκα και λαμπερά, ενώ προστατεύει τα υφάσματα από τη φθορά. Αποκτήστε την Ariel σκόνη πλυντηρίου ρούχων Alpine 50μεζ 3,25kg τώρα και απολαύστε άριστα αποτελέσματα σε κάθε πλύση!
Τιμή 13,94 €

Ariel σκόνη πλυντηρίου ρούχων color touch of lenor 50μεζ 3,25kg

Η Ariel σκόνη πλυντηρίου ρούχων color touch of lenor 50μεζ 3,25kg είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε ένα άγγιγμα φρεσκάδας και απαλότητας στα ρούχα σας. Η προηγμένη τεχνολογία της Ariel εξασφαλίζει βαθιά καθαρισμένα ρούχα, ενώ η αρωματική νότα του Lenor θα σας κερδίσει από την πρώτη ματιά. Απολαύστε κάθε πλύση ρούχων ως μια ευχάριστη εμπειρία, με την Ariel σκόνη πλυντηρίου ρούχων color touch of lenor!
Τιμή 13,94 €

Ariel σκόνη πλυντηρίου ρούχων colour 140μεζ 9,1kg

Η Ariel σκόνη πλυντηρίου ρούχων colour 140 μεζ 9,1kg θα κάνει τα ρούχα σας να λάμπουν σαν καινούργια. Με την ισχυρή της φόρμουλα, αφαιρεί αποτελεσματικά τους λεκέδες και δίνει ένα φρέσκο άρωμα που διαρκεί. Αποκτήστε τώρα το Ariel σκόνη πλυντηρίου ρούχων και απολαύστε καθαρά και αρωματικά ρούχα κάθε φορά που πλένετε.
Τιμή 31,42 €

Ariel σκόνη πλυντηρίου ρούχων professional 100μεζ 15kg

Η Ariel σκόνη πλυντηρίου ρούχων professional 100μεζ 15kg είναι η ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυριό. Με τη μοναδική της σύνθεση, εξασφαλίζει βαθιά καθαρισμένα ρούχα και άρωμα που διαρκεί. Αφήνει τα ρούχα σας αναζωογονημένα και ευωδιαστά, ενώ προστατεύει τα υφάσματα από τη φθορά. Μην αφήνετε την ευκαιρία να αποδράσει, αποκτήστε τώρα την Ariel σκόνη πλυντηρίου ρούχων professional και απολαύστε άριστα αποτελέσματα με κάθε πλύση.
Τιμή 27,57 €

Ariel υγρό απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων alpine 2,5lt

Το Ariel υγρό απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων alpine 2,5lt είναι η ιδανική επιλογή για λαμπερά και καθαρά ρούχα. Με τη μοναδική του φόρμουλα, αφήνει τα ρούχα σας φρέσκα και με ευχάριστο άρωμα που διαρκεί. Αποτελεσματικός ακόμα και στις πιο δύσκολες λεκέδες, το Ariel υγρό απορρυπαντικό είναι η επιλογή που δεν θα σας απογοητεύσει. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε άψογα αποτελέσματα σε κάθε πλύση!
Τιμή 13,94 €

Ariel υγρό απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων alpine 2x26μεζ

Το υγρό απορρυπαντικό Ariel Alpine προσφέρει εκπληκτική καθαριότητα από την 1η πλύση, ακόμη και στους 30°C. Η σύνθεσή του σχεδιάστηκε ειδικά για πλύσιμο σε κρύο νερό, και συμπεριλαμβάνει την τεχνολογία COLD BOOST. Eπίσης, το υγρό απορρυπαντικό Ariel προσφέρει, στα ρούχα σας φρεσκάδα Alpine που διαρκεί και διατίθεται σε 100% ανακυκλώσιμη συσκευασία.

Τιμή 13,29 €

Ariel υγρό απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων alpine 40μεζ 2,2lt

Ανανεωτική φρεσκάδα και απόλυτη καθαριότητα με το Ariel υγρό απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων alpine 40μεζ 2,2lt. Αποκτήστε τα πιο λαμπερά και καθαρά ρούχα με την εξαιρετική απόδοση του Ariel. Αφήστε τη μαγεία της Alpine μυρωδιάς να σας συνοδεύει καθημερινά και απολαύστε την αίσθηση της απόλυτης καθαριότητας. Αγοράστε το τώρα και αφήστε τα ρούχα σας να λάμψουν!
Τιμή 10,95 €

Ariel υγρό απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων color 75μεζ 4,125lt

Η Ariel προσφέρει ένα υγρό απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων color 75μεζ 4,125lt που θα ανανεώσει τα ρούχα σας με έντονα χρώματα και φρεσκάδα. Αποκτήστε το τώρα για αποτελέσματα που ξεχωρίζουν!
Τιμή 19,67 €

Ariel υγρό απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων regular 2x70μεζ 2x3,85lt

Ανακαλύψτε το Ariel υγρό απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων regular 2x70μεζ 2x3,85lt και αφήστε τα ρούχα σας να αναδειχθούν με φρεσκάδα και λάμψη. Η ποιότητα και η αποτελεσματικότητα της Ariel θα σας ενθουσιάσουν. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το εκπληκτικό προϊόν και να απογειώσετε το πλύσιμο των ρούχων σας!
Τιμή 31,85 €
  • Πακέτο

Ariel υγρό απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων regular 70μεζ 3,85lt

Το Ariel υγρό απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων regular 70μεζ 3,85lt της εταιρίας Ariel είναι η ιδανική επιλογή για καθαρά και φρέσκα ρούχα. Με την ισχυρή του σύνθεση, απομακρύνει αποτελεσματικά τους λεκέδες και τη βρωμιά, δίνοντας στα ρούχα σας ένα φρέσκο άρωμα που διαρκεί. Αφήνει τα ρούχα σας απαλά και λαμπερά, ενώ παράλληλα προστατεύει τα υφάσματα. Με το Ariel υγρό απορρυπαντικό, η πλυντήριο σας θα λειτουργεί αποτελεσματικά και οι ρούχα σας θα είνα?
Τιμή 18,36 €

Ariel υγρό απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων λεβάντα 20μεζ 1,10lt

Το Ariel υγρό απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων λεβάντα 20μεζ 1,10lt είναι η ιδανική επιλογή για καθαρά και φρέσκα ρούχα. Η μοναδική του φόρμουλα εξασφαλίζει αποτελεσματικό και βαθύ καθάρισμα, ενώ η ευχάριστη μυρωδιά λεβάντας θα αφήσει τα ρούχα σας ανανεωμένα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε άψογα καθαρά ρούχα κάθε φορά!
Τιμή 5,46 €

Ariel υγρό απορρυπαντικό ρούχων color Lenor 50μεζ 2,5lt

Το Ariel υγρό απορρυπαντικό ρούχων color Lenor 50μεζ 2,5lt είναι η ιδανική επιλογή για να διατηρήσετε τα ρούχα σας φρέσκα και λαμπερά. Η συνδυασμένη δύναμη του Ariel με την αρωματική νότα της Lenor θα σας καταπλήξει. Με τη μοναδική του σύνθεση, αυτό το υγρό απορρυπαντικό εξασφαλίζει εξαιρετικά αποτελέσματα στο πλύσιμο, αφήνοντας τα ρούχα σας ανανεωμένα και με μια μακράς διάρκειας αίσθηση φρεσκάδας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την απόλυτη εμπειρί
Τιμή 13,94 €

Ariel υγρό πλυντηρίου ρούχων alpine 26μεζ 1,43lt

Το ARIEL ΥΓΡΟ 26μεζ. - (1,43lt) (ALPINE) είναι η ιδανική επιλογή για το πλύσιμο των ρούχων σας. Με τη μοναδική του σύνθεση, αφήνει τα ρούχα σας καθαρά και φρέσκα, ενώ παράλληλα προστατεύει τα υφάσματα και διατηρεί τα χρώματα λαμπερά. Αποκτήστε το ARIEL ΥΓΡΟ τώρα και απολαύστε άριστα αποτελέσματα σε κάθε πλύσιμο! Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το εξαιρετικό προϊόν!
Τιμή 7,04 €

Ariel υγρό πλυντηρίου ρούχων extra clean 23μεζ 1,15lt 2τεμ

Το Ariel υγρό 23μεζ, 1,15lt extra clean 1+1 δώρο είναι η ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυρά που αναζητά την απόλυτη καθαριότητα στα ρούχα της. Με τη μοναδική του σύνθεση, αφαιρεί αποτελεσματικά και εύκολα κάθε λεκέ και βρωμιά, αφήνοντας τα ρούχα σας φρέσκα και καθαρά. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε το Ariel υγρό 23μεζ, 1,15lt extra clean 1+1 δώρο και απογειώστε το πλύσιμο των ρούχων σας!
Τιμή 13,29 €

Ariel υγρό πλυντηρίου ρούχων extra clean power 45μεζ 2,475lt

Το Ariel υγρό πλυντηρίου ρούχων extra clean power 45μεζ 2,475lt είναι η ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυρά που αναζητά την τέλεια καθαριότητα και φρεσκάδα στα ρούχα της. Με την προηγμένη τεχνολογία της Ariel, τα ρούχα σας θα είναι καθαρά, λαμπερά και μυρωδάτα σε κάθε πλύση. Αφήστε το Ariel να φροντίσει τα ρούχα σας και να σας χαρίσει την άνεση και την εμπιστοσύνη που χρειάζεστε στην καθημερινότητά σας.
Τιμή 11,72 €

Ariel υγρό πλυντηρίου ρούχων fiber care 22μεζ 1,21lt 2τεμ

Το Ariel υγρό 22μεζ, 1,21lt extra fiber care 1 δώρο είναι η ιδανική επιλογή για να φροντίσετε τα ρούχα σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η προηγμένη φόρμουλα του Ariel εξασφαλίζει εξαιρετική περιποίηση για τα ρούχα σας, διατηρώντας τα καθαρά και φρέσκα επί μακρόν. Με την προσθήκη επιπλέον φίμπερ, τα ρούχα σας θα παραμείνουν απαλά και απαλλαγμένα από ψυχρά. Αποκτήστε το Ariel υγρό τώρα και απολαύστε τα αποτελέσματα που θα σας εντυπωσιάσουν!
Τιμή 13,09 €

Ariel υγρό πλυντηρίου ρούχων fiber care 23μεζ 1,15lt 2τεμ

Το Ariel υγρό 23μεζ με fiber care 1 1 δώρο είναι η ιδανική λύση για το πλύσιμο των ρούχων σας. Με τη μοναδική του σύνθεση, αφαιρεί αποτελεσματικά τους λεκέδες και παρέχει προστασία στα ίνες των ρούχων σας. Αφήνει τα ρούχα σας απαλά, φρέσκα και ευωδιαστά, ενώ παράλληλα προσφέρει φροντίδα στο ύφασμα. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εκπληκτικό προϊόν και να φροντίσετε τα ρούχα σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Τιμή 13,29 €

Ariel υγρό πλυντηρίου ρούχων unstoppables 23μεζ 1,15lt 2τεμ

Ανακαλύψτε τη μοναδική σύνθεση του Ariel υγρού 23μεζ με τα απίστευτα Unstoppables! Απολαύστε τη μοναδική αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας που αφήνει στα ρούχα σας, και αποκτήστε τώρα ένα δώρο με την αγορά σας. Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία για ένα αποτέλεσμα που ξεπερνά κάθε προσδοκία!
Τιμή 13,29 €

Axion υγρό πλυντηρίου ρούχων με θαλάσσια αύρα 45μεζ 3lt

Καθαρίζει σε βάθος τα ρούχα, τις πετσέτες και τα υφάσματα και τα αρωματίζει υπέροχα.

Σέβεται τα χρώματα των ρούχων και δεν αφήνει υπολείμματα ούτε πάνω στα υφάσματα, ούτε στις σωληνώσεις του πλυντηρίου.

Ιδανικό για πλύσιμο στο πλυντήριο και στο χέρι.

Κανονική τιμή 2,82 € Τιμή 2,69 €
  • -0,13 €
  • -0,13 €

Axion υγρό πλυντηρίου ρούχων με λεβάντα & μανόλια 45μεζ 3lt

Καθαρίζει σε βάθος τα ρούχα, τις πετσέτες και τα υφάσματα και τα αρωματίζει υπέροχα.

Σέβεται τα χρώματα των ρούχων και δεν αφήνει υπολείμματα ούτε πάνω στα υφάσματα, ούτε στις σωληνώσεις του πλυντηρίου.

Ιδανικό για πλύσιμο στο πλυντήριο και στο χέρι.

Κανονική τιμή 2,82 € Τιμή 2,69 €
  • -0,13 €
  • -0,13 €

Bolsom υγρό πλυντηρίου για δύσκολους λεκέδες με λεβάντα 3lt

Πληροφορίες για τον προϊόν μπορείτε να βρείτε από την παρασκευάστρια εταιρίας Holchem chemicals στο τηλέφωνο επικοινωνίας 2394071169

Στοιχεία Προμηθευτή

Holchem chemicals Λητή Θεσσαλονίκης 572 00, 23940 71169, sales@holchem.eu, www.holchem.gr

Τιμή 5,76 €

Bolsom υγρό πλυντηρίου για μαύρα ρούχα 3lt

Το υγρό απορρυπαντικό ρούχων της Bolsom με άρωμα gold musk. μαλακώνει τις ίνες των ρούχων και δεν αφήνει υπολείμματα. Χρησιμοποιείται για λιπαρούς λεκέδες, όπως λάδι, τρόφιμα. Μπορεί να εφαρμοστεί τοπικά, απευθείας πάνω σε λεκέδες πριν από την πλύση.

Βρέχετε το ύφασμα, ρίχνετε ελάχιστη ποσότητα υγρού πάνω στον λεκέ, το αφήνετε μέχρι να μαλακώσει και μετά βάζετε το ρούχο στο πλυντήριο. Τοποθετήστε το στην ειδική θήκη ή κατευθείαν μέσα στον κάδο του πλυντηρίου σας.

Διαρκεί για 65 πλύσεις με τη δοσολογία να ορίζεται ως εξής, 1 μεζούρα, ή αλλιώς 1 καπάκι, για 4 με 5kg ρούχα, 1 1/2 καπάκι για 6 με 8kg ρούχα και 1/2 καπάκι είναι αρκετό για το πλύσιμο στο χέρι, σε κάθε πλύση.

Τιμή 5,75 €

Bolsom υγρό πλυντηρίου για χρωματιστά & μαύρα ρούχα 3lt

Πληροφορίες για τον προϊόν μπορείτε να βρείτε από την παρασκευάστρια εταιρίας Holchem chemicals στο τηλέφωνο επικοινωνίας 2394071169

Στοιχεία Προμηθευτή

Holchem chemicals Λητή Θεσσαλονίκης 572 00, 23940 71169, sales@holchem.eu, www.holchem.gr

Τιμή 5,75 €

Dettol απολυμαντικό ρούχων λεβάντα 1,5lt

Απολυμαντικό για τα ρούχα, που εξουδετερώνει το 99,9% των βακτηριδίων, τα απολυμαίνει και εξαφανίζει δυσάρεστες οσμές, ακόμα και σε σύντομες πλύσεις ή πλύσεις με κρύο νερό, αφήνοντας ένα ευχάριστο άρωμα καθαριότητας.

Είναι κατάλληλο για λευκά και χρωματιστά ρούχα καθώς δεν καταστρέφει τις ίνες τους.

Τιμή 5,13 €

Dettol απολυμαντικό ρούχων μπλε 1,5lt

Το Dettol Απολυμαντικό ρούχων εξουδετερώνει το 99.9% των βακτηριδίων ακόμα και σε πλύσεις με κρύο νερό ή σύντομες πλύσεις. Χρησιμοποιείται μαζί με το απορρυπαντικό για πλύσιμο στο πλυντήριο και στο χέρι κατά το ξέβγαλμα. Απολυμαίνει τα ρούχα και εξαφανίζει δυσάρεστες οσμές αφήνοντας ένα ευχάριστο άρωμα καθαριότητας.

Είναι κατάλληλο για λευκά και χρωματιστά καθώς δεν καταστρέφει τις ίνες των ρούχων. Συνιστάται ιδιαίτερα για υφάσματα που έρχονται σε άμεση επαφή με το δέρμα όπως εσώρουχα, κάλτσες, μωρουδιακά, αθλητικές φόρμες, πυτζάμες, νυχτικά.

Τιμή 5,13 €

Dettol απολυμαντικό ρούχων μπλε 2,5lt

Αναζωογονητικό απολυμαντικό ρούχων Dettol σε μπλε χρώμα, 2,5 λίτρα. Προστατεύει την υγεία σας και των αγαπημένων σας, εξουδετερώνοντας τα βακτήρια και τους ιούς. Αποτελεσματικό και εύχρηστο, για άριστη προστασία κάθε φορά που πλένετε τα ρούχα σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε έναν καθαρό και υγιή κόσμο γύρω σας.
Τιμή 6,85 €

Dixan clean & hygiene υγρό απορρυπαντικό ρούχων 48μεζ 2,16lt

Το Dixan clean & hygiene υγρό απορρυπαντικό ρούχων 48μεζ 2,16lt της εταιρίας Dixan είναι το ιδανικό προϊόν για να διατηρήσετε τα ρούχα σας καθαρά και φρέσκα. Με την ισχυρή του σύνθεση, αφαιρεί ακόμα και τους πιο δύσκολους λεκέδες, ενώ παράλληλα προσφέρει μια μοναδική αίσθηση υγιεινής και φρεσκάδας. Αποκτήστε το Dixan clean & hygiene τώρα και απολαύστε άψογα καθαρά ρούχα κάθε φορά.
Τιμή 9,49 €

Dixan σκόνη απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων φρεσκάδα άνοιξης 48μεζ 2,4kg

Η Dixan σκόνη 44μεζ, 2,4kg είναι η απόλυτη λύση για καθαρά και φρέσκα ρούχα! Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε την αίσθηση της άνοιξης στα ρούχα σας. Μην χάσετε την ευκαιρία για ένα απόλυτα καθαρό αποτέλεσμα με το Dixan σκόνη 44μεζ, 2,4kg!
Τιμή 9,91 €

Dixan σκόνη απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων φρεσκάδα ωκεανού 48μεζ 2,4kg

Η σκόνη Dixan 48μεζ, 2,4kg προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα πλύσης που θα σας εντυπωσιάσουν. Με την ειδική της σύνθεση, αφαιρεί αποτελεσματικά τους λεκέδες και τη βρωμιά, αφήνοντας τα ρούχα σας καθαρά και φρέσκα. Και μην ξεχνάτε, με την αγορά του Dixan 48μεζ, 2,4kg λαμβάνετε δωρεάν μια αίσθηση φρεσκάδας από τον ωκεανό. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία πλυσίματος!
Τιμή 9,91 €

Dixan σκόνη απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων φρεσκάδα ωκεανού 68μεζ 3,4kg

Η Dixan σκόνη 68μεζ, 3,40kg ωκεανός της εταιρίας είναι η ιδανική επιλογή για καθαρά ρούχα που μυρίζουν φρεσκάδα και καθαριότητα. Με την ισχυρή του σύνθεση, αφαιρεί τους λεκέδες και τη βρωμιά με ευκολία, ενώ παράλληλα προσφέρει προστασία στα υφάσματα. Αποκτήστε το Dixan σκόνη 68μεζ σήμερα και απολαύστε καθαρά και δροσερά ρούχα με ένα μόνο πλύσιμο.
Τιμή 12,06 €

Dixan σκόνη πλυντηρίου ρούχων λεβάντα 44μεζ 2,2kg

Η σκόνη πλυντηρίου ρούχων Dixan με άρωμα λεβάντας 44μεζ 2,2kg είναι η ιδανική λύση για άψογα καθαρά ρούχα. Με τη μοναδική της σύνθεση, αφήνει τα ρούχα σας φρέσκα και λαμπερά, ενώ προσφέρει εξαιρετική απόδοση στο πλύσιμο. Αποκτήστε τη σκόνη πλυντηρίου Dixan και απολαύστε το άρωμα της λεβάντας κάθε φορά που πλένετε τα ρούχα σας. Αφήστε τα αποτελέσματα να μιλήσουν από μόνα τους!
Τιμή 8,85 €

Dixan σκόνη πλυντηρίου ρούχων φρεσκάδα άνοιξης 44μεζ 2,2kg

Η Dixan σκόνη πλυντηρίου ρούχων φρεσκάδας άνοιξης 44 μεζ 2,2kg είναι ο απόλυτος σύμμαχος για καθαρά και αρωματικά ρούχα. Αφαιρεί αποτελεσματικά τους λεκέδες και τη βρωμιά, ενώ παράλληλα χαρίζει μια μοναδική αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί. Με τη Dixan, τα ρούχα σας θα είναι πάντα καθαρά και μυρωδάτα, έτοιμα να κλέψουν τις εντυπώσεις.
Τιμή 8,85 €

Dixan σκόνη πλυντηρίου ρούχων ωκεανός 44μεζ 2,2kg

Η Dixan σκόνη πλυντηρίου ρούχων ωκεανός 44μεζ 2,2kg είναι η ιδανική επιλογή για ένα άψογο αποτέλεσμα πλύσης. Η προηγμένη τεχνολογία της Dixan εξασφαλίζει βαθιά καθαριότητα και φρεσκάδα για τα ρούχα σας, ενώ παράλληλα προστατεύει τα υφάσματα από τη φθορά. Αφήστε τη Dixan να φροντίσει τα ρούχα σας και απολαύστε άριστα αποτελέσματα κάθε φορά.
Τιμή 8,85 €

Dixan υγρό απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων clean & hygiene 70μεζ 3,315lt

Το Dixan υγρό πλυντηρίου gel 70 μεζ, 3,315lt clean and hygiene είναι η ιδανική επιλογή για άψογα καθαρά και υγιή ρούχα. Με την προηγμένη του σύνθεση, αφαιρεί αποτελεσματικά τους λεκέδες και τη βρωμιά, προσφέροντας βαθιά καθαρισμένα ρούχα που μυρίζουν φρεσκάδα. Αφήνει μια μακράς διάρκειας αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας που διαρκεί μέχρι το επόμενο πλύσιμο. Αποκτήστε το τώρα και αφήστε τα ρούχα σας να λάμψουν!
Τιμή 11,04 €

Dixan υγρό απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων total blue 3+1 55μεζ 2,475lt

Dixan υγρό πλυντηρίου 55μεζ, 2,475lt total 3 1 blue είναι η τέλεια επιλογή για κάθε νοικοκυριό. Με τη μοναδική του φόρμουλα, εγγυάται λαμπερά και καθαρά ρούχα σε κάθε πλύση. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την άριστη ποιότητα και αποτελεσματικότητα που προσφέρει στα ρούχα σας.
Τιμή 8,24 €

Dixan υγρό απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων total colour 3+1 55μεζ 2,475lt

Το Dixan υγρό πλυντηρίου 55μεζ, 2,75lt total 3 1 χρωματιστά είναι η ιδανική επιλογή για καθαρά και φρέσκα ρούχα. Με τη μοναδική του σύνθεση, αφαιρεί αποτελεσματικά τις λεκέδες και αφήνει ένα ευχάριστο άρωμα που διαρκεί. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε άψογα αποτελέσματα κάθε φορά που πλένετε τα ρούχα σας.
Τιμή 8,24 €

Dixan υγρό απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων δύναμη φρεσκάδας 53μεζ 2,385lt

Το Dixan υγρό gel 2,385lt με δύναμη φρεσκάδας 48 5μεζ είναι η ιδανική επιλογή για καθαρά και φρέσκα ρούχα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την απόλυτη φρεσκάδα σε κάθε πλύση, με δώρο από την εταιρία. Μην το χάσετε!
Τιμή 8,53 €

Dixan υγρό απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων φρεσκάδα άνοιξης 53μεζ 2,385lt

Το Dixan υγρό gel 2,385lt 53μεζ, με τη φρεσκάδα της άνοιξης, είναι η ιδανική επιλογή για άψογα καθαρά ρούχα. Με μοναδική σύνθεση που απομακρύνει αποτελεσματικά και τους πιο δύσκολους λεκέδες, δίνει στα ρούχα σας μια μοναδική αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εξαιρετικό προϊόν με το δώρο της εταιρίας που θα σας εντυπωσιάσει. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε καθαρά και φρέσκα ρούχα κάθε μέρα!
Τιμή 8,53 €

Dixan υγρό απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων φρεσκάδα υγιεινής 53μεζ 2,385lt

Το Dixan υγρό gel 2,385lt είναι η ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυρά που αναζητά την τέλεια φρεσκάδα και υγιεινή στα ρούχα της. Με τη μοναδική του σύνθεση, προσφέρει εξαιρετική απόδοση στο πλύσιμο, εξασφαλίζοντας ότι τα ρούχα σας θα είναι πάντα καθαρά και φρέσκα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την αίσθηση της απόλυτης καθαριότητας στα ρούχα σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε και ένα δώρο από την εταιρία μας!
Τιμή 8,53 €

Dixan υγρό απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων φρεσκάδα ωκεανού 53μεζ 2,385lt

Το Dixan υγρό gel 2,385lt με φρεσκάδα ωκεανού είναι η ιδανική επιλογή για άψογα καθαρά ρούχα. Με μοναδική σύνθεση που αφήνει μια αίσθηση φρεσκάδας στα ρούχα σας, θα αισθανθείτε ότι βρίσκεστε στον ωκεανό κάθε φορά που ανοίγετε την πόρτα του πλυντηρίου. Μην το χάσετε - με το δώρο της εταιρίας, αυτή η προσφορά είναι ακόμα πιο αξίας!
Τιμή 8,53 €

Dixan υγρό απορρυπαντικό ρούχων power gel δύναμη φρεσκάδας 48μεζ 2,16lt

Το Dixan υγρό απορρυπαντικό ρούχων power gel δύναμη φρεσκάδας 48μεζ 2,16lt είναι η ιδανική επιλογή για καθαρά και φρέσκα ρούχα. Η ισχυρή του φόρμουλα εξασφαλίζει αποτελεσματικό καθάρισμα και διάρκεια φρεσκάδας που διαρκεί για 48 ώρες. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε άψογα αποτελέσματα κάθε φορά που πλένετε τα ρούχα σας.
Τιμή 9,49 €

Dixan υγρό απορρυπαντικό ρούχων power gel φρεσκάδα ωκεανού 70μεζ 3,15lt

Το Dixan υγρό απορρυπαντικό ρούχων power gel φρεσκάδα ωκεανού 70μεζ 3,15lt είναι η ιδανική επιλογή για καθαρά και φρέσκα ρούχα. Με τη μοναδική του φόρμουλα, εξασφαλίζει βαθιά καθαρισμένα ρούχα με αναζωογονητικό άρωμα ωκεανού που διαρκεί. Αφήστε το Dixan να αναλάβει τη φροντίδα των ρούχων σας και απολαύστε την αίσθηση της απόλυτης φρεσκάδας κάθε φορά που τα φοράτε.
Τιμή 11,04 €

Dixan υγρό απορρυπαντικό ρούχων power gel φρεσκάδα ωκεανού 70μεζ 3,5lt

Ανανεωτική φρεσκάδα του ωκεανού στα ρούχα σας με το Dixan υγρό απορρυπαντικό power gel 3,5lt. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε καθαρά και δροσερά ρούχα κάθε μέρα!
Τιμή 11,27 €

Dixan υγρό απορρυπαντικό ρούχων φρεσκάδα άνοιξης 48μεζ 2,16lt

Το Dixan υγρό απορρυπαντικό ρούχων φρεσκάδας άνοιξης 48μεζ 2,16lt από την εταιρία Dixan θα σας χαρίσει την αίσθηση της φρεσκάδας και της καθαριότητας που χρειάζεστε για τα ρούχα σας. Αφήστε τα ρούχα σας να μυρίζουν όπως ποτέ πριν με το απορρυπαντικό Dixan, το απόλυτο μυστικό για άψογα καθαρά ρούχα.
Τιμή 9,49 €

Dixan υγρό απορρυπαντικό ρούχων φρεσκάδα ωκεανού 48μεζ 2,16lt

Το Dixan υγρό απορρυπαντικό ρούχων φρεσκάδα ωκεανού 48μεζ 2,16lt της εταιρίας Dixan θα σας χαρίσει τη μοναδική αίσθηση φρεσκάδας του ωκεανού στα ρούχα σας. Με τη δύναμη του Dixan, τα ρούχα σας θα είναι καθαρά, αρωματισμένα και φρέσκα για πολύ καιρό. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία καθαριότητας και φρεσκάδας!
Τιμή 9,49 €

Essex Multi σκόνη πλυντηρίου ρούχων 50μεζ 2,40kg

Η Essex Multi σκόνη πλυντηρίου ρούχων 50μεζ 2,40kg είναι η ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυρά που επιθυμεί άψογα καθαρά ρούχα. Με την προηγμένη της σύνθεση, εξασφαλίζει αποτελέσματα που ξεπερνούν κάθε προσδοκία. Αποκτήστε την Essex Multi σκόνη πλυντηρίου ρούχων τώρα και απογειώστε την εμπειρία πλυσίματος σας!
Τιμή 5,72 €

Essex Multi υγρό πλυντηρίου ρούχων 45μεζ 2,25lt

Χάρη στην εξελιγμένη σύνθεση πολλαπλών ενζύμων και ενεργού οξυγόνου, το Νέο Essex Multi καταπολεμά όλους τους καθημερινούς, επίμονους λεκέδες. Το νέο ESSEX Multi, χάρη στη «STAINS STOP» δραστική του σύνθεση, είναι η απόλυτη λύση καθαριότητας, φρεσκάδας και οικονομίας. Cool Confidence είναι η απόλυτη σιγουριά για αστραφτερά λευκά και χρωματιστά ρούχα χωρίς λεκέδες, που ευωδιάζουν καθαριότητα κάθε φορά! Αυτή είναι η υπόσχεση του νέου ESSEX Multi.

Τιμή 5,63 €

Essex Touch σκόνη πλυντηρίου ρούχων 50μεζ 2,40kg

Η Essex Touch σκόνη πλυντηρίου ρούχων 50μεζ 2,40kg της εταιρίας Essex είναι η τέλεια επιλογή για λαμπερά και καθαρά ρούχα. Με τη μοναδική της σύνθεση, αφαιρεί αποτελεσματικά τις λεκέδες και τη βρωμιά, αφήνοντας τα ρούχα σας φρέσκα και αρωματικά. Ξεχάστε τις ανησυχίες για το πλύσιμο των ρούχων σας με την Essex Touch σκόνη πλυντηρίου ρούχων. Απλά προσθέστε μια μικρή ποσότητα στο πλυντήριο και απολαύστε άψογα αποτελέσματα. Αγοράστε την τώρα και κάντε το ?
Τιμή 5,72 €

Essex Touch υγρό πλυντηρίου ρούχων 45μεζ 2,25lt

Νιώστε τη σιγουριά της απόλυτης καθαριότητας και φρεσκάδας του νέου Essex Touch που διαρκεί, χάρη στην τεχνολογία “Aroma – Encapsulation Technology” με συνεχή απελευθέρωση αρώματος σε κάθε άγγιγμα!

Το νέο ESSEX Touch χάρη στην «AROMA NON-STOP» σύνθεση του, κάνει τα ρούχα να ευωδιάζουν σε κάθε άγγιγμα με ένα υπέροχο άρωμα λουλουδιών ακόμα και μέρες μετά το πλύσιμο.

Cool Confidence είναι η απόλυτη σιγουριά για αστραφτερά λευκά και χρωματιστά ρούχα χωρίς λεκέδες, που αποπνέουν ένα υπέροχο άρωμα λουλουδιών, για μέρες, σαν φρεσκοπλυμένα. Αυτό είναι η υπόσχεση του νέου Essex Touch.

Τιμή 5,63 €

Felce azzurra υγρό πλυντηρίου ρούχων color 1,6lt

Το υγρό πλυντηρίου ρούχων Felce Azzurra Color έχει χωρητικότητα 1,6 λίτρα και είναι σχεδιασμένο ειδικά για τον καθαρισμό και τη διατήρηση των χρωμάτων των ρούχων σας. Η απαλή του φόρμουλα προστατεύει τα υφάσματα και διατηρεί τα χρώματα φρέσκα και λαμπερά. Επιπλέον, το άρωμά του αφήνει ένα ευχάριστο άρωμα στα ρούχα σας. Αποτελεί μια αξιόπιστη επιλογή για τη φροντίδα των ρούχων σας.

Τιμή 5,58 €

Felce azzurra υγρό πλυντηρίου ρούχων κλασικό 1,6lt

Το μαλακτικό FELCE AZZURA με την μακρά του Ιταλική παράδοση χαρίζει αξεπέραστο ιδιαίτερο άρωμα στα ρούχα σας με εσάνς πούδρας και μια αίσθηση απαλότητας που με το ενεργό οξυγόνο διατηρεί τα ρούχα μαλακά με ένα μόνο καπάκι.

Τα 130 χρόνια πορείας το κάνουν ένα μοναδικό προ'ι'όν με σφραγίδα Ιταλικής προέλευσης και παράλληλα μία οικονομική λύση που συμπληρώνει το πλύσιμο των ρούχων σας.Έντονα αρωματικά μαλακτικά στοιχεία για άψογο αποτέλεσμα με το χαρακτηριστικό άρωμα,αξίζει τη δοκιμή...

Πλήρως πιστοποιημένο κατά την παραγωγή στα καλύτερα εργοστάσια της Ιταλίας σύμφωνα με όλα τα πρότυπα ασφαλείας,κατάλληλο και για μάλλινα για να προσφέρει την ίδια φροντίδα όπως χρειάζεται και το δέρμα.

Τιμή 5,58 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού