0
Αγαπημένα
Καλάθι
×
Διαθεσιμότητα: 51 Σε απόθεμα

Μεταλλική απλώστρα ρούχων μπαλκονιού, με  αντιοξειδωτική επικάλυψη. Διαθέτει πλαστικά προστατευτικά στις γωνίες και 8 μεταλλικές βέργες απλώματος .

Οι χρήστες που την έχουν αγοράσει την ξεχωρίζουν κυρίως γιατί μετακινείται εύκολα.

Χαρακτηριστικά

Διαστάσεις: 110x56x28cm

Χρώμα: Λευκό - μπλε

Υλικό: Μέταλλο με αντιστατική βαφή

Συνολικό μήκος απλώματος: 10m

Αντοχή βάρους: 10kg

Βάρος: 1,39kg

Διαθεσιμότητα: 30 Σε απόθεμα

Η απλώστρα της εταιρείας River είναι κρεμαστή και μπορεί να τοποθετηθεί εύκολα, χωρίς την χρήση εργαλείων.

Το συνολικό μήκος απλώματος φτάνει τα 11m.

Διαθεσιμότητα: 67 Σε απόθεμα

Ένα καλάθι για μανταλάκια από την εταιρεία Κύκλωψ είναι ένα χρήσιμο και πρακτικό αξεσουάρ που σας επιτρέπει να αποθηκεύετε, να μεταφέρετε και να διατηρείτε τα μανταλάκια σας τακτοποιημένα. Τα μανταλάκια είναι μικρά και εύκολα χάνονται, οπότε ένα καλάθι για μανταλάκια σας βοηθά να τα κρατάτε οργανωμένα.

Διαθεσιμότητα: 188 Σε απόθεμα

Το Κύκλωψ σχοινί απλό μήκους 10 μέτρων είναι ένα πρακτικό και ανθεκτικό σχοινί που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλές διάφορες εφαρμογές. Τα σχοινιά απλού τύπου, όπως αυτό, συνήθως χρησιμοποιούνται για διάφορες εργασίες, είτε στον κήπο, είτε στην κατασκευή, είτε για άλλες καθημερινές ανάγκες.

Διαθεσιμότητα: 248 Σε απόθεμα

Συρματόσχοινο 20 μέτρων, της εταιρίας Cyclops, κατάλληλο για το εύκολο και βολικό άπλωμα των ρούχων στο μπαλκόνι ή την αυλή σας. Έχει μεγαλύτερη αντοχή στο χρόνο, καθώς προσφέρει ανθεκτικότητα στη διάβρωση, αλλά και στις καιρικές συνθήκες.

Διαθεσιμότητα: 74 Σε απόθεμα

Σπάγγος ο οποίος είναι πολύ χρήσιμος για καθημερινές ανάγκες, αφού χρησιμοποιείται ευρέως στη δεματοποίηση αλλά βρίσκει επιπλέον εφαρμογή στην κατασκευή διαφόρων αντικειμένων, όπως ο χαρταετός. Είναι ανθεκτικός στην τριβή και δεν φθείρεται εύκολα.

Σύρμα γαλβανιζέ 1mm 27m

1,95 €
Διαθεσιμότητα: 80 Σε απόθεμα

Το σύρμα γαλβανιζέ με διάμετρο 1mm και μήκος 27 μέτρων είναι ένα γαλβανισμένο σύρμα που έχει υποστεί επεξεργασία γαλβανισμού για να το προστατεύσει από τη διάβρωση και τη διάβρωση. Ο γαλβανισμός είναι η διαδικασία επικάλυψης του σύρματος με ψευδάργυρο (ή άλλο κράμα ψευδαργύρου) προκειμένου να προστατευτεί από την οξείδωση.

Σύρμα καρουλάκι 20m

1,90 €
Διαθεσιμότητα: 19 Σε απόθεμα

Το σύρμα καρούλακι μήκους 20 μέτρων είναι ένας πρακτικός τρόπος για να αποθηκεύσετε και να χρησιμοποιήσετε σύρμα σε διάφορες εφαρμογές. Το μεγάλο μήκος του σάς παρέχει αρκετό υλικό για πολλές εργασίες, ενώ η καρούλα επιτρέπει εύκολη αποθήκευση και αποτρέπει την ανακατεύθυνση και τον αφετηριακό μπερδεμένο σύρμα.

Διαθεσιμότητα: 12 Σε απόθεμα

Πτυσσόμενη απλώστρα που καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο. Χωράει 20 μέτρα απλωμένων ρούχων. Διαθέτει πλαστικά αξεσουάρ για την ελάττωση φθορών και επίσης μεταλλικό σύστημα για δίπλωμα της απλώστρας που δεν χαλάει εύκολα. 

Κατάλληλη για εσωτερικούς αλλά και για εξωτερικούς χώρους.

Διαθεσιμότητα: 258 Σε απόθεμα

Απλώστρα ρούχων Jolly, από ατσάλι με αντιολισθητικά πόδια. Μεγάλης αντοχής και αρίστης ποιότητας. Απλώστρα με δυο πτυσσόμενα φύλλα. Σε πλήρες άνοιγμα, οι διαστάσεις είναι 180x55x95cm, και η πλήρης διάσταση για άπλωμα είναι 18 μετρα.

Οι χρήστες που την έχουν αγοράσει την ξεχωρίζουν κυρίως γιατί μετακινείται εύκολα και κλείνει και ανοίγει με ευκολία.

Διαθεσιμότητα: 30 Σε απόθεμα

Μεταλλική απλώστρα δαπέδου, με αντιολισθητικά πλαστικά μέρη και μεγάλη αντοχή στα βάρη των βρεγμένων ρούχων. Το συνολικό μήκος απλώματος των ράβδων είναι 20m

Διαθεσιμότητα: 156 Σε απόθεμα

Το Sidirela σχοινί ρούχων απλό μήκους 10 μέτρων είναι ένα πρακτικό εργαλείο για τον αέρισμα των ρούχων στον ήλιο και τον αέρα. Είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό υλικό και συνήθως διαθέτει δυνατότητα ανάρτησης μεταξύ δύο σημείων για να μπορείτε να το τοποθετήσετε στον κήπο, το μπαλκόνι ή άλλους χώρους.

Φίλτρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας