Απλώστρες - Μανταλάκια - Σχοινιά

Ενεργά φίλτρα

Gimi jolly silver απλώστρα πτυσσόμενη τριπλή δαπέδου 18m

Η απλώστρα Gimi jolly silver προσφέρει μια ευέλικτη και πρακτική λύση για το στέγνωμα των ρούχων. Με τη δυνατότητα πτυσσόμενης σχεδίασης και μήκος 18m, αυτή η απλώστρα είναι ιδανική για κάθε σπίτι. Αγοράστε τώρα και απολαύστε την άνεση και την πρακτικότητα που προσφέρει η Gimi jolly silver απλώστρα!
Τιμή 17,23 €

Sidirela απλώστρα πτυσσόμενη δαπέδου μεταλλική 20m

Η Sidirela απλώστρα πτυσσόμενη δαπέδου μεταλλική 20m είναι η ιδανική λύση για την ανάρτηση των ρούχων σας με άνεση και ασφάλεια. Με την ευκολία του πτυσσόμενου μηχανισμού, μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε σε οποιοδήποτε χώρο του σπιτιού σας και να εξοικονομήσετε χώρο. Η ανθεκτική κατασκευή της εξασφαλίζει ότι θα σας υπηρετήσει για πολλά χρόνια, ενώ ο μεγάλος της μήκος 20m σας επιτρέπει να αναρτήσετε πολλά ρούχα ταυτόχρονα. Αποκτήστε την Sidirela
Τιμή 12,07 €

Sidirela σχοινί απλώματος πλαστικό 10m

Το Tns σχοινί απλώματος πλαστικό 10m είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε νοικοκυρά. Με την ανθεκτική πλαστική κατασκευή του και το μήκος των 10 μέτρων, το σχοινί αυτό θα σας βοηθήσει να απλώσετε τα ρούχα σας γρήγορα και εύκολα. Μην χάνετε άλλο χρόνο και αποκτήστε το Tns σχοινί απλώματος πλαστικό 10m τώρα!
Τιμή 0,63 €

Sidirela σχοινί ρούχων απλό 10m

Το Sidirela σχοινί ρούχων απλό μήκους 10 μέτρων είναι ένα πρακτικό εργαλείο για τον αέρισμα των ρούχων στον ήλιο και τον αέρα. Είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό υλικό και συνήθως διαθέτει δυνατότητα ανάρτησης μεταξύ δύο σημείων για να μπορείτε να το τοποθετήσετε στον κήπο, το μπαλκόνι ή άλλους χώρους.

Τιμή 0,53 €

Tns μανταλάκια πλαστικά χρωματιστά 24τεμ

Τα μανταλάκια πλαστικά χρωματιστά της εταιρείας TNS διατίθενται σε συσκευασία 24 τεμαχίων με κωδικό προϊόντος D0851. Τα μανταλάκια αυτά είναι κατάλληλα για να κρατάτε τα χαρτιά σας τακτοποιημένα και ταχεία πρόσβαση σε αυτά. Είναι ιδανικά για χρήση στο γραφείο, το σχολείο ή το σπίτι.
Τιμή 1,23 €

Tns μανταλάκια σιλικόνης 12τεμ

Τα Tns μανταλάκια σιλικόνης 12τεμ d 08411 είναι το απόλυτο αξεσουάρ για κάθε κουζίνα! Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής τους και την ευκολία στη χρήση, αυτά τα μανταλάκια θα γίνουν ο αναντικατάστατος βοηθός σας σε κάθε μαγειρική σας περιπέτεια. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε τα δικά σας Tns μανταλάκια σιλικόνης σήμερα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με στιλ και λειτουργικότητα!
Τιμή 1,00 €

Tns σχοινί απλώματος 10m

Το "TNS σχοινί απλώματος 10m" φαίνεται να αναφέρεται σε ένα σχοινί που χρησιμοποιείται για τον απλωτήρα, τον μηχανισμό που χρησιμοποιείται για να απλώνουμε τα ρούχα και άλλα αντικείμενα κατά τη διάρκεια του στεγνώματος.

Τιμή 0,88 €

Tns σχοινί απλώματος 20m

Το "TNS σχοινί απλώματος 20m" φαίνεται να είναι ένα σχοινί σχεδιασμένο για χρήση στον απλωτήρα, το μέσο που χρησιμοποιείται για να απλώνονται τα ρούχα και άλλα αντικείμενα κατά τη διάρκεια του στεγνώματος.

Τιμή 1,43 €

Απλώστρα ρούχων μπαλκονιού μικρή

Η απλώστρα είναι κρεμαστή και μπορεί να τοποθετηθεί εύκολα, χωρίς την χρήση εργαλείων. Στερεώνεται στο κάγκελο του μπαλκονιού σας, είτε εσωτερικά είτε εξωτερικά της κουπαστής.

Τιμή 5,32 €

Κύκλωψ river απλώστρα ρούχων κρεμαστή μεταλλική 11m

Η απλώστρα ρούχων River είναι η ιδανική λύση για τον χώρο σας! Με μήκος απλώματος 11m, αυτή η κρεμαστή απλώστρα από μέταλλο θα σας βοηθήσει να απολαύσετε μεγαλύτερη ευελιξία και οργάνωση στον χώρο σας. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε την άνεση και την πρακτικότητα που προσφέρει στην καθημερινότητά σας!

Τιμή 11,79 €

Κύκλωψ status απλώστρα μεταλλική λευκή-κόκκινη 18m

Η απίστευτη απλώστρα Κύκλωψ status είναι η ιδανική λύση για το σπίτι σας! Με μεταλλική κατασκευή σε λευκό και κόκκινο χρώμα, αυτή η απλώστρα 18m είναι η απόλυτη επιλογή για να στεγνώσετε τα ρούχα σας με άνεση και στυλ. Μην αφήνετε τα ρούχα σας να κρεμαστούν στη μέση του δωματίου, αποκτήστε τώρα την απλώστρα Κύκλωψ status και απολαύστε την οργάνωση και την αισθητική που προσφέρει!
Τιμή 13,25 €

Κύκλωψ απλώστρα ρούχων 18m αλουμινίου πτυσσόμενη τριπλή

Η "Κύκλωψ απλώστρα ρούχων 18m αλουμινίου πτυσσόμενη τριπλή" φαίνεται να είναι μια απλώστρα ρούχων που κατασκευάζεται από αλουμίνιο και διαθέτει τρία επίπεδα απλώματος, συνολικού μήκους 18 μέτρων.

Τιμή 19,93 €

Κύκλωψ απλώστρα ρούχων πτυσσόμενη τριπλή δαπέδου 18m

Η τριπλή δαπέδου απλώστρα ρούχων Κύκλωψ 18m είναι η ιδανική λύση για τον χώρο σας! Με την ευρεία της επιφάνεια μπορείτε να στεγνώσετε με άνεση μεγάλο όγκο ρούχων, ενώ η πτυσσόμενη σχεδίασή της εξοικονομεί χώρο όταν δεν χρησιμοποιείται. Εύκολη στη μεταφορά και απόλυτα ανθεκτική, η απλώστρα Κύκλωψ θα σας διευκολύνει στην καθημερινή σας ζωή. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε την άνεση και την πρακτικότητα που προσφέρει!
Τιμή 14,24 €

Κύκλωψ καλάθι για μανταλάκια

Ένα καλάθι για μανταλάκια από την εταιρεία Κύκλωψ είναι ένα χρήσιμο και πρακτικό αξεσουάρ που σας επιτρέπει να αποθηκεύετε, να μεταφέρετε και να διατηρείτε τα μανταλάκια σας τακτοποιημένα. Τα μανταλάκια είναι μικρά και εύκολα χάνονται, οπότε ένα καλάθι για μανταλάκια σας βοηθά να τα κρατάτε οργανωμένα.

Τιμή 1,21 €

Κύκλωψ καλάθι για μανταλάκια οβάλ

Ένα καλάθι για μανταλάκια οβάλ από την Κύκλωψ είναι πιθανόν να είναι μια πρακτική λύση για την αποθήκευση και τη χρήση μανταλακιών στο σπίτι σας. Αυτά τα καλάθια είναι συνήθως κατασκευασμένα από ανθεκτικό πλαστικό υλικό και διαθέτουν ειδικό σχεδιασμό που επιτρέπει την εύκολη αποθήκευση και πρόσβαση στα μανταλάκια.

Τιμή 1,21 €

Κύκλωψ σχοινί απλό 10m

Το Κύκλωψ σχοινί απλό μήκους 10 μέτρων είναι ένα πρακτικό και ανθεκτικό σχοινί που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλές διάφορες εφαρμογές. Τα σχοινιά απλού τύπου, όπως αυτό, συνήθως χρησιμοποιούνται για διάφορες εργασίες, είτε στον κήπο, είτε στην κατασκευή, είτε για άλλες καθημερινές ανάγκες.

Τιμή 0,71 €

Κύκλωψ σχοινί απλώματος απλό 20m

Το σχοινί απλό της Κύκλωψ με μήκος 20 μέτρων είναι πιθανό να είναι ένα πολυχρηστικό σχοινί που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διάφορους σκοπούς, όπως στην αγροτική εργασία, στην οικιακή χρήση, στο camping, σε ναυτικές εργασίες και άλλες δραστηριότητες.

Τιμή 1,21 €

Κύκλωψ σχοινί ρούχων tender special 20m

Συρματόσχοινο 20 μέτρων, της εταιρίας Cyclops, κατάλληλο για το εύκολο και βολικό άπλωμα των ρούχων στο μπαλκόνι ή την αυλή σας. Έχει μεγαλύτερη αντοχή στο χρόνο, καθώς προσφέρει ανθεκτικότητα στη διάβρωση, αλλά και στις καιρικές συνθήκες.

Τιμή 1,56 €

Μανταλάκια πλαστικά μεγάλα 24τεμ

Τα μανταλάκια πλαστικά μεγάλα 24τεμ είναι ο απόλυτος σύμμαχος στην καθημερινότητά σας. Με ανθεκτική κατασκευή και μοντέρνο design, αποτελούν την ιδανική λύση για κάθε χρήση. Αποκτήστε τα τώρα και αναβαθμίστε τον τρόπο που οργανώνετε τον χώρο σας!
Τιμή 0,63 €

Σπάγγος κουβάρι 80m 1τεμ

Δεν υπάρχει καταγεγραμμένο προϊόν με την περιγραφή "Σπάγγος κουβάρι 1x80m". Θα μποροϋσατε να δώσετε περισότερες πληροφορίες ή να διευκρινίσετε το είδος του προϊόντος που αναζητάτε; Εάν πρόκειται για κάποιο είδος σπάγγου ή κουβαριού, θα πρέπει να προσδιορίσετε τις διαστάσεις και το υλικό που χρησιμοποιείται. Με περισσότερες πληροφορίες θα μποροώσω να σας βοηθήσω να βρείτε το κατάλληλο προϊόν.

Τιμή 1,60 €

Σύρμα γαλβανιζέ 1mm 27m

Το σύρμα γαλβανιζέ με διάμετρο 1mm και μήκος 27 μέτρων είναι ένα γαλβανισμένο σύρμα που έχει υποστεί επεξεργασία γαλβανισμού για να το προστατεύσει από τη διάβρωση και τη διάβρωση. Ο γαλβανισμός είναι η διαδικασία επικάλυψης του σύρματος με ψευδάργυρο (ή άλλο κράμα ψευδαργύρου) προκειμένου να προστατευτεί από την οξείδωση.

Τιμή 1,95 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού