Αξεσουάρ κατοικιδίων

Ενεργά φίλτρα

Tns ανοιχτή τουαλέτα κατοικιδίων πλαστική 59x39x5,5cm

Η Tns ανοιχτή τουαλέτα κατοικιδίων πλαστική 59x39x5,5cm είναι η ιδανική λύση για τη φροντίδα του αγαπημένου σας κατοικιδίου. Με υψηλή ποιότητα κατασκευής και λειτουργικό design, η τουαλέτα αυτή θα κάνει την καθημερινή φροντίδα του κατοικιδίου σας εύκολη και άνετη. Αποκτήστε τώρα την Tns ανοιχτή τουαλέτα και εξασφαλίστε την ευεξία και την υγιεινή του φίλου σας!
Τιμή 11,60 €

Tns κλουβί μεταφοράς κατοικιδίων 32,5x48x31cm

Αγοράστε το Tns κλουβί μεταφοράς κατοικιδίων 32,5x48x31cm για να εξασφαλίσετε την άνεση και την ασφάλεια του αγαπημένου σας κατοικιδίου κατά τη μεταφορά του. Ιδανικό για ταξίδια και εκδρομές, το κλουβί της Tns θα κάνει το κατοικίδιό σας να νιώσει άνετα και προστατευμένο. Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία να προσφέρετε στον φίλο σας την καλύτερη δυνατή εμπειρία μεταφοράς!
Τιμή 10,68 €

Tns ταϊστρα κατοικιδίων πλαστική 38x38x35cm

Η Tns ταϊστρα κατοικιδίων πλαστική 38x38x35cm της εταιρίας Tns είναι η ιδανική λύση για τη διατήρηση της τάξης και της οργάνωσης στο χώρο σας. Με τις διαστάσεις της να είναι 38x38x35cm, αυτή η πλαστική ταινία προσφέρει αρκετό χώρο για τη φύλαξη των τροφίμων του αγαπημένου σας κατοικιδίου. Επιπλέον, η ανθεκτική κατασκευή της εξασφαλίζει τη μακροχρόνια χρήση της, ενώ το μοντέρνο design της θα δώσει μια αισθητική πινελιά στον χώρο σας. Μην αφήσετε το κατ?
Τιμή 7,37 €

Υπόστρωμα εκμάθησης για κατοικίδια 60x40cm 20τεμ

Το υπόστρωμα εκμάθησης για κατοικίδια 60x40cm 20τεμ είναι ο τέλειος τρόπος για να διατηρήσετε το σπίτι σας καθαρό και το κατοικίδιό σας ευτυχισμένο. Με υψηλή ποιότητα και απορροφητικότητα, αυτό το υπόστρωμα θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τον χώρο σας υγιή και καθαρό. Αγοράστε τώρα και απολαύστε άνετες και ευχάριστες στιγμές με το αγαπημένο σας κατοικίδιο!
Τιμή 2,60 €

Υπόστρωμα εκμάθησης για κατοικίδια 60x60cm 20τεμ

Αυτό το υποστρώματα εκμάθησης για κατοικίδια είναι η ιδανική λύση για τη διαμονή του αγαπημένου σας κατοικιδίου. Με διαστάσεις 60x60cm και ποσότητα 20 τεμαχίων, παρέχει άνεση και υγιεινές συνθήκες για το κατοικίδιο σας. Απορροφά γρήγορα τα υγρά και είναι εύκολο στη χρήση και αντικατάσταση. Αποκτήστε το τώρα και βεβαιωθείτε ότι το αγαπημένο σας κατοικίδιο θα έχει την καλύτερη δυνατή φροντίδα.
Τιμή 3,71 €

Υπόστρωμα εκμάθησης για κατοικίδια 60x90cm 10τεμ

Το υπόστρωμα εκμάθησης για κατοικίδια είναι το ιδανικό προϊόν για να βοηθήσετε το αγαπημένο σας κατοικίδιο να μάθει να χρησιμοποιεί την τουαλέτα εύκολα και γρήγορα. Με μέγεθος 60x90cm και ποσότητα 10 τεμάχια, αυτό το υπόστρωμα προσφέρει άνεση και υγιεινή για το κατοικίδιό σας. Αποκτήστε το τώρα και δείτε τη διαφορά στην εκπαίδευση του κατοικιδίου σας!
Τιμή 3,15 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού