Αντλίες κρεμοσάπουνου

Ενεργά φίλτρα

Cisne συσκευή σαπουνιού διαφανής με χωρητικότητα 1lt

Η Cisne συσκευή σαπουνιού διαφανής με χωρητικότητα 1lt είναι ο ιδανικός σύντροφος για το μπάνιο σας. Με τον μοντέρνο σχεδιασμό της και την διαφάνεια που την χαρακτηρίζει, προσδίδει μια πολυτέλεια στον χώρο σας. Η μεγάλη χωρητικότητά της σας εξασφαλίζει ότι δεν θα λείψει ποτέ το σαπούνι στο μπάνιο σας. Αποκτήστε την Cisne συσκευή σαπουνιού τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο μπάνιο!

Τιμή 8,29 €

Estia boho αντλία σαπουνιού επιτραπέζια κεραμική λευκή

Η Estia boho αντλία σαπουνιού είναι ένα μοναδικό και κομψό προϊόν που θα δώσει έναν αέρα πολυτέλειας στο μπάνιο σας. Η κεραμική λευκή σχεδίαση της την κάνει ιδανική για κάθε τύπο μπάνιου, ενώ η λειτουργικότητά της θα σας διευκολύνει στην καθημερινή σας ρουτίνα περιποίησης. Μην αφήσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το υπέροχο προϊόν να πάει χαμένη - αποκτήστε την Estia boho αντλία σαπουνιού τώρα και ανανεώστε το μπάνιο σας με στυλ!
Τιμή 5,72 €

Sterk συσκευή τοίχου κρεμοσάπουνου 500ml

Η Sterk συσκευή τοίχου κρεμοσάπουνου 500ml είναι η ιδανική λύση για το μπάνιο σας. Με τον μοντέρνο σχεδιασμό της και την πρακτική της χρήση, θα σας εντυπωσιάσει από την πρώτη στιγμή. Το ευρύ φάσμα αρωμάτων που προσφέρει θα σας χαλαρώσει και θα σας δώσει μια αίσθηση φρεσκάδας κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Αποκτήστε το τώρα και απογειώστε την εμπειρία σας στο μπάνιο!

Τιμή 2,82 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού