🍚Αλεύρια - Σιμιγδάλια - Φαρίνες

Ενεργά φίλτρα

Arion food αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1kg

Το αλεύρι Arion food είναι ιδανικό για όλες τις χρήσεις στη μαγειρική και ζαχαροπλαστική. Έχει βάρος 1kg και προσφέρει υψηλή ποιότητα και απόδοση στις συνταγές σας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παρασκευή ψωμιού, γλυκών, ζυμαρικών και άλλων λαχταριστών γευμάτων. Αποτελεί αξιόπιστη επιλογή για κάθε σπίτι και επαγγελματική κουζίνα.

Τιμή 0,94 €

Arion food σιμιγδάλι χονδρό 500gr

Απολαύστε την απόλυτη γεύση και ποιότητα του Arion food σιμιγδαλιού χονδρού 500gr. Αφεθείτε στην αυθεντική γεύση και απολαύστε τη μοναδική εμπειρία της γεύσης που θα σας κερδίσει. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την απόλυτη απόλαυση!
Τιμή 0,95 €

Arion food σιμιγδάλι ψιλό 500gr

Το Arion food σιμιγδάλι ψιλό 500gr είναι η ιδανική επιλογή για νόστιμες συνταγές στην κουζίνα σας. Με την υψηλή ποιότητα της εταιρίας Arion food, το σιμιγδάλι αυτό θα σας προσφέρει απίστευτη γεύση και αίσθηση στα πιάτα σας. Απολαύστε την ποικιλία και τη φρεσκάδα του Arion food σιμιγδαλιού σε κάθε μαγειρευτό πιάτο σας.
Τιμή 0,95 €

Le farine polselli αλεύρι classica 5kg

Το αλεύρι classica 5kg της εταιρίας Polselli είναι η ιδανική επιλογή για όλους τους λάτρεις της μαγειρικής. Με την υψηλή ποιότητα και την απίστευτη γεύση του, θα μετατρέψετε κάθε μαγειρική στιγμή σε μια απολαυστική εμπειρία. Αποκτήστε το Le farine polselli αλεύρι classica 5kg τώρα και ανακαλύψτε την απόλυτη γευστική απόλαυση!
Τιμή 11,88 €

Le farine polselli αλεύρι super 5kg

Το Le farine polselli αλεύρι super 5kg της εταιρίας Polselli είναι η τέλεια επιλογή για όλους τους λάτρεις της μαγειρικής! Με την υψηλή ποιότητα και την απίστευτη γεύση του, αυτό το αλεύρι θα κάνει κάθε σας δημιουργία να ξεχωρίζει. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε τις μαγειρικές σας ικανότητες με το Le farine polselli!
Τιμή 12,13 €

Le farine polselli αλεύρι vivace 5kg

Το αλεύρι vivace 5kg της εταιρίας Polselli είναι η ιδανική επιλογή για όλους τους λάτρεις της μαγειρικής. Με την υψηλή ποιότητά του και την απαράμιλλη γεύση που προσφέρει, θα κάνει κάθε σας δημιουργία να ξεχωρίζει. Αποκτήστε το Le farine polselli αλεύρι vivace 5kg τώρα και απολαύστε τη μαγεία της γεύσης στο τραπέζι σας!
Τιμή 12,13 €

Mac Magic μίγμα προζυμιών & μαγιάς 20gr

Το Mac Magic μείγμα προζυμιών και μαγιάς 20gr είναι ένα προϊόν που χρησιμοποιείται για την παρασκευή ψωμιού και άλλων αρτοσκευασμάτων. Η προζύμωση βοηθά στην αύξηση της γεύσης και της υφής του ψωμιού, ενώ η μαγιά βοηθά στην ανάπτυξη του ζυμαρικού. Αυτό το μείγμα προζυμιών και μαγιάς είναι κατάλληλο για όσους αγαπούν την παραδοσιακή αρτοποιία και θέλουν να δημιουργήσουν νόστιμα και υγιεινά ψωμιά στο σπίτι τους.
Τιμή 0,84 €

Master chef αλεύρι για όλες τις χρήσεις 5kg

Το Master Chef αλεύρι για όλες τις χρήσεις 5kg είναι ιδανικό για την παρασκευή ψωμιού, γλυκών, αλλαντικών, ζυμαρικών και άλλων αρτοσκευασμάτων. Έχει υψηλή ποιότητα και είναι κατάλληλο για επαγγελματική χρήση. Είναι ιδανικό για όλες τις εφαρμογές στην κουζίνα και θα σας βοηθήσει να παρασκευάσετε λαχταριστά φαγητά με άψογο αποτέλεσμα. Απολαύστε τα μαγειρικά σας με το Master Chef αλεύρι για όλες τις χρήσεις 5kg!

Τιμή 6,17 €

Melissa σιμιγδάλι σκληρού σιταριού χονδρό 500gr

Ανακαλύψτε την απόλυτη γεύση και ποιότητα με το Melissa σιμιγδάλι σκληρού σιταριού χονδρό 500gr. Απολαύστε την τραγανή υφή και το αυθεντικό άρωμα που θα σας κερδίσει με την πρώτη δοκιμή. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τη μοναδική εμπειρία της γεύσης!
Τιμή 1,28 €

Misko σιμιγδάλι χονδρό 400gr

Το Misko σιμιγδάλι χονδρό 400gr είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας βοηθήσει να ετοιμάσετε νόστιμα γεύματα με ένα γρήγορο και εύκολο τρόπο. Με την πλούσια υφή και τη γεύση που προσφέρει το Misko σιμιγδάλι χονδρό, δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε στο να το προσθέσετε στο καθημερινό σας μενού. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε μοναδικές γεύσεις με την εγγύηση ποιότητας της εταιρίας Misko.
Τιμή 1,53 €

Misko σιμιγδάλι ψιλό 400gr

Το Misko σιμιγδάλι ψιλό 400gr της εταιρίας Misko είναι η ιδανική επιλογή για νόστιμα και υγιεινά γεύματα. Με την υψηλή ποιότητα και την απίστευτη γεύση που προσφέρει, θα ενθουσιάσει και τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε το σε όλες τις μαγειρικές σας δημιουργίες!
Τιμή 1,53 €

Αλλατίνη αλεύρι Αγιορείτικο με αλεύρι ολικής άλεσης πετρόμυλου 1kg

Αποκτήστε τώρα το Αλλατίνη αλεύρι Αγιορείτικο με αλεύρι ολικής άλεσης πετρόμυλου 1kg και απολαύστε την αυθεντική γεύση και ποιότητα που προσφέρει. Μείνετε σίγουροι ότι θα εντυπωσιάσετε τους φίλους και την οικογένειά σας με τις νόστιμες δημιουργίες που μπορείτε να φτιάξετε με αυτό το εξαιρετικό προϊόν. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την απόλυτη απόλαυση στο μαγείρεμα!
Τιμή 3,60 €

Αλλατίνη αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1kg

Το σιτάρι είναι από τους πιο διαδεδομένους αλλά και από τους πολυτιμότερους δημητριακούς καρπούς. Αποτελεί βασικό στοιχείο της διατροφής μας και βρίσκεται στη βάση της διατροφικής πυραμίδας. Η επιλογή των κατάλληλων ποικιλιών σιταριού προσδίδει στο Αλεύρι Αλλατίνη εξαιρετική ποιότητα καθιστώντας το ιδανικό για όλες τις χρήσεις.

Τιμή 2,13 €

Αλλατίνη αλεύρι για όλες τις χρήσεις 3x1kg

Το σιτάρι είναι από τους πιο διαδεδομένους αλλά και από τους πιο πολυτιμότερους δημητριακούς καρπούς. Αποτελεί βασικό στοιχείο της διατροφής μας και βρίσκεται στη βάση της διατροφικής πυραμίδας. Η επιλογή των κατάλληλων ποικιλιών σιταριού προσδίδει στο Αλεύρι Αλλατίνη εξαιρετική ποιότητα καθιστώντας το ιδανικό για όλες τις χρήσεις. Από εμάς που μας εμπιστεύεστε χρόνια τώρα, για εσάς που ξέρετε να προσφέρετε φροντίδα και ζεστασιά στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Τιμή 2,92 €

Αλλατίνη αλεύρι έξτρα δυνατό για τσουρέκι, brioche και ψωμιά 1kg

Το Αλλατίνη αλεύρι έξτρα δυνατό είναι η ιδανική επιλογή για την παρασκευή του τέλειου τσουρεκιού, brioche και ψωμιών. Με την υψηλή ποιότητα και απόδοση που προσφέρει, θα κάνει τις δημιουργίες σας να ξεχωρίζουν. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τον απόλυτο γευστικό πειρασμό!
Τιμή 3,89 €

Αλλατίνη αλεύρι Ηπειρωτικά ζυμώματα για χωριάτικο ψωμί και πίτες 1kg

Το Αλλατίνη αλεύρι Ηπειρωτικά ζυμώματα είναι η ιδανική επιλογή για το τέλειο χωριάτικο ψωμί και πίτες! Με την υψηλή ποιότητα και την αυθεντική γεύση του, αυτό το προϊόν θα σας μεταφέρει αμέσως στη γεύση της Ηπείρου. Αφήστε τις αισθήσεις σας να ταξιδέψουν και απολαύστε κάθε μπουκιά με το Αλλατίνη αλεύρι Ηπειρωτικά ζυμώματα! Μην αφήσετε αυτή την ευκαιρία να σας ξεφύγει - αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τη μαγεία του ψωμιού που φτιάχνετε
Τιμή 3,00 €

Αλλατίνη αλεύρι Ιταλικά ζυμώματα για pizza και focaccia 1kg

Το Αλλατίνη αλεύρι Ιταλικά ζυμώματα για pizza και focaccia 1kg είναι η ιδανική επιλογή για να δημιουργήσετε τις πιο νόστιμες και τραγανές πίτσες και φοκάτσια. Με αυτό το προϊόν, θα μπορείτε να φτιάξετε εύκολα και γρήγορα τα αγαπημένα σας ιταλικά εδέσματα στο σπίτι. Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και δημιουργήστε γεύσεις που θα σας μείνουν αξέχαστες. Αποκτήστε το Αλλατίνη αλεύρι Ιταλικά ζυμώματα τώρα και απολαύστε την απόλυτη γευστική εμπει
Τιμή 2,50 €

Αλλατίνη αλεύρι ολικής άλεσης για όλες τις χρήσεις 1kg

Το Αλεύρι Αλλατίνη ολικής άλεσης παράγεται από επιλεγμένες ποικιλίες σιταριών και περιέχει όλο το θρεπτικό πλούτο του σταριού καθώς κατά την άλεση δεν έχει αφαιρεθεί το φύτρο και το πίτουρο. Για μοναδικές δημιουργίες για τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Τιμή 2,60 €

Αλλατίνη σιμιγδάλι χονδρό 500gr

Το Αλλατίνη σιμιγδάλι χονδρό 500gr είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας προϊόντα σιμιγδάλι. Με την απαλή του υφή και την αυθεντική του γεύση, αποτελεί την ιδανική πρώτη ύλη για τις αγαπημένες σας συνταγές. Απολαύστε νόστιμα και υγιεινά γεύματα με το Αλλατίνη σιμιγδάλι χονδρό 500gr!
Τιμή 1,53 €

Αλλατίνη σιμιγδάλι ψιλό 500gr

Το Αλλατίνη σιμιγδάλι ψιλό 500gr είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας ενθουσιάσει με τη φρεσκάδα και τη γεύση του. Με τη λεπτή του υφή και την απίστευτη αρωματική νότα, το σιμιγδάλι Αλλατίνη θα απογειώσει τις γεύσεις σας και θα δώσει νέα πνοή στις δημιουργίες σας στην κουζίνα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μοναδικές γευστικές εμπειρίες!
Τιμή 1,54 €

Αλλατίνη φαρίνα 3x500gr

Η Φαρίνα Αλλατίνη προέρχεται από επιλεγμένες ποικιλίες μαλακού σίτου. Προσδίδει εξαιρετικό όγκο και φουσκώνει ομοιόμορφα μόνη της, ακόμη και χωρίς τη χρήση μίξερ.

Είναι ιδανική για κάθε γλυκιά ή αλμυρή συνταγή, χωρίς να απαιτείται επιπλέον προσθήκη σόδας ή μπέικιν πάουντερ.

Τιμή 2,85 €

Αλλατίνη φαρίνα 500gr

Η Φαρίνα Αλλατίνη προέρχεται από επιλεγμένες ποικιλίες μαλακού σίτου. Προσδίδει εξαιρετικό όγκο και φουσκώνει ομοιόμορφα μόνη της, ακόμη και χωρίς τη χρήση μίξερ.

Είναι ιδανική για κάθε γλυκιά ή αλμυρή συνταγή, χωρίς να απαιτείται επιπλέον προσθήκη σόδας ή μπέικιν πάουντερ.

Τιμή 1,25 €

Βοσινάκη αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1kg

Το αλεύρι σιταριού της εταιρείας Βοσινάκη, παράγεται από μαλακό σιτάρι και έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες και γλουτένη, με αποτέλεσμα η ζύμη να μην έχει τόση ελαστικότητα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μεγάλη ποικιλία αρτοσκευασμάτων και συνταγών ζαχαροπλαστικής όπως ψωμί, πίτσα, κουλουράκια, κέικ, τάρτες και οτιδήποτε άλλο επιθυμείτε.

Τιμή 1,70 €

Γιώτης αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1kg

Το Γιώτης αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1kg είναι η ιδανική επιλογή για νόστιμα και αφράτα αποτελέσματα στη μαγειρική σας. Με την υψηλή ποιότητα και την αξιοπιστία της εταιρίας Γιώτης, αυτό το αλεύρι θα κάνει τις δημιουργίες σας ακόμα πιο νόστιμες και απολαυστικές. Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε τη διαφορά που μπορεί να κάνει στη μαγειρική σας!
Τιμή 1,73 €

Γιώτης αλεύρι για όλες τις χρήσεις 3x1kg

Το αλεύρι ΓΙΩΤΗΣ είναι υψηλής ποιότητας, παρασκευάζεται από διαλεχτό σιτάρι, και δίνει σίγουρη επιτυχία σε κάθε είδους ζύμες, τσουρέκια, ψωμί, τάρτες, πίτες, κουλουράκια και τηγανητά.

Τιμή 14,27 €
  • Πακέτο

Γιώτης άνθος μαγιά στιγμής 3x7gr

Η μαγεία των ανθών μαγιάς στη στιγμή που αναδύεται σε τρεις φορές επτά γραμμάρια. Αφήστε το άρωμα να σας μαγέψει και να σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύσεις και αρώματα. Απολαύστε τη μοναδική εμπειρία της μαγιάς Γιώτης 3x7gr και δώστε ζωή στις δημιουργίες σας.
Τιμή 0,88 €

Γιώτης κορν φλάουρ 200gr

Το Κορν Φλάουρ ΓΙΩΤΗΣ δένει υπέροχα τις σάλτσες, προσφέρει βελούδινη υφή στις σούπες και τη μαγιονέζα, μεταμορφώνει τις κρέμες ζαχαροπλαστικής, τις τούρτες και τις πουτίγκες σας. Με αγνά υλικά και την εγγύηση ποιότητας ΓΙΩΤΗΣ, το Κορν Φλάουρ δίνει λύσεις εύκολα, γρήγορα και γευστικά! Για κάθε επιτυχημένη συνταγή, εμπιστευτείτε το Κορν Φλάουρ ΓΙΩΤΗΣ.\

Τιμή 1,08 €

Γιώτης μπέικιν πάουντερ 3x20gr

Το Baking Powder ΓΙΩΤΗΣ εξασφαλίζει ομοιόμορφο φούσκωμα και υπέροχη αφράτη υφή στα κέικ, στα γλυκά και στις διάφορες ζύμες. Για σίγουρη επιτυχία και τέλειο αποτέλεσμα σε κάθε συνταγή, το Baking Powder ΓΙΩΤΗΣ αποτελεί το απαραίτητο βοήθημα ζαχαροπλαστικής, που εδώ και χρόνια χρησιμοποιούν χιλιάδες καταναλωτές. Εμπιστευτείτε και εσείς το Βaking Powder Γιώτης για κάθε γλυκιά ή αλμυρή δημιουργία και η επιτυχία είναι σίγουρη!

Τιμή 0,44 €

Γιώτης φαρίνα βρώμης 500gr

Η Γιώτης φαρίνα βρώμης 500gr είναι το τέλειο προϊόν για όσους αναζητούν υγιεινές επιλογές διατροφής. Με την πλούσια γεύση της φαρίνας βρώμης και την υψηλή διατροφική της αξία, αυτή η προσφορά της Γιώτης θα σας ενθουσιάσει. Απολαύστε την σε πρωινό smoothie, μεγιστοποιώντας την ενέργειά σας για όλη την ημέρα. Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία να δοκιμάσετε τη Γιώτης φαρίνα βρώμης 500gr και να ανανεώσετε τη διατροφή σας!
Τιμή 2,34 €

Γιώτης φαρίνα κόκκινη 3x500gr

Η Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ, το πρώτο αλεύρι που φουσκώνει μόνο του, είναι το αλεύρι που για χρόνια εμπιστεύονται οι νοικοκυρές για να ετοιμάσουν τα πιο αφράτα νόστιμα κέικ αλλά και κάθε άλλη γλυκιά ή αλμυρή σπιτική δημιουργία. Η κλασσική για κέικ και γλυκίσματα.

Τιμή 2,60 €

Γιώτης φαρίνα κόκκινη 500gr

Η Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ, το πρώτο αλεύρι που φουσκώνει μόνο του, είναι το αλεύρι που για χρόνια εμπιστεύονται οι νοικοκυρές για να ετοιμάσουν τα πιο αφράτα νόστιμα κέικ αλλά και κάθε άλλη γλυκιά ή αλμυρή σπιτική δημιουργία. Η κλασσική για κέικ και γλυκίσματα.

Τιμή 1,29 €

Γιώτης φαρίνα ολικής άλεσης 500gr

Η Γιώτης φαρίνα ολικής άλεσης 500gr είναι η ιδανική επιλογή για νόστιμο και υγιεινό ψήσιμο. Με την υψηλή ποιότητα και τη φρεσκάδα της Γιώτης φαρίνας, θα δημιουργήσετε τα πιο λαχταριστά αρτοσκευάσματα που θα ενθουσιάσουν την οικογένειά σας. Αποκτήστε τη δική σας συσκευασία σήμερα και απολαύστε τη μοναδική γεύση και ποιότητα της Γιώτης φαρίνας!
Τιμή 2,04 €

Γιώτης φαρίνα πορτοκάλι 500gr

Η Γιώτης φαρίνα πορτοκάλι 500gr είναι η τέλεια επιλογή για να προσθέσετε μια φρουτώδη νότα στις αγαπημένες σας συνταγές. Με την πλούσια γεύση του πορτοκαλιού και την υψηλή ποιότητα των υλικών, αυτή η φαρίνα θα σας ενθουσιάσει με το αποτέλεσμα στην κουζίνα σας. Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και δημιουργήστε γλυκά και αλμυρά εδέσματα που θα κερδίσουν τις καρδιές όλης της οικογένειας.
Τιμή 1,90 €

Γρεβενιώτικο αλεύρι 3kg

Με σεβασμό στην παράδοση που ξεκινάει από την επιλογή των καλύτερων ποικιλιών μαλακού σιταριού και συνεχίζεται με ιδιαίτερη φροντίδα κατά την άλεση, κατά την πατροπαράδοτη συνταγή, παράγουμε στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας το αλεύρι γρεβενιώτικο.

Το αλεύρι γρεβενιώτικο είναι κατάλληλο για κάθε χρήση όπως λαχταριστό ζυμωτό ψωμί, παραδοσιακές χωριάτικες πίτες, κουλουράκια, γλυκά και ότι άλλο μπορείτε να δημιουργήσετε με την φαντασία σας!

Τιμή 2,94 €

Γρεβενιώτικο αλεύρι 5kg

Με σεβασμό στην παράδοση που ξεκινάει από την επιλογή των καλύτερων ποικιλιών μαλακού σιταριού και συνεχίζεται με ιδιαίτερη φροντίδα κατά την άλεση, κατά την πατροπαράδοτη συνταγή, παράγουμε στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας το αλεύρι γρεβενιώτικο.

Το αλεύρι γρεβενιώτικο είναι κατάλληλο για κάθε χρήση όπως λαχταριστό ζυμωτό ψωμί, παραδοσιακές χωριάτικες πίτες, κουλουράκια, γλυκά και ότι άλλο μπορείτε να δημιουργήσετε με την φαντασία σας!

Τιμή 5,07 €

Κούλα αλεύρι 3kg

Το Αλεύρι Κούλα αποκαλείται «τύπου 55%» γιατί παράγεται από το καλύτερο 55% του σίτου, από την ψίχα του σιταριού δηλαδή. Τα άλευρα του συγκεκριμένου τύπου καλούνται και άλευρα για όλες τις χρήσεις, καθώς είναι ιδανικά για την παρασκευή πλήθους αρτοσκευασμάτων, όπως ψωμί, κέικ αλμυρά ή γλυκά, φρυγανιές, σφολιάτες & πίτες κάθε τύπου.

Είναι ένα φυσικό και υγιεινό προϊόν από μαλακά σιτηρά, χωρίς προσθήκη συντηρητικών.

Τιμή 3,54 €

Κούλα αλεύρι 5kg

Το αλεύρι σιταριού της εταιρείας Κούλα, παράγεται από μαλακό σιτάρι και έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες και γλουτένη, με αποτέλεσμα η ζύμη να μην έχει τόση ελαστικότητα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μεγάλη ποικιλία αρτοσκευασμάτων και συνταγών ζαχαροπλαστικής όπως ψωμί, πίτσα, κουλουράκια, κέικ, τάρτες και οτιδήποτε άλλο επιθυμείτε.

Τιμή 5,73 €

Μάννα αλεύρι χρυσό για τσουρέκια 1kg

Το αλεύρι Μάννα Χρυσό κατηγορίας Μ' από Ά ποιότητας μαλακό σιτάρι είναι φτιαγμένο με μεράκι, γούστο και οικογενειακή φροντίδα από εκλεκτά δημητριακά της ευλογημένης Μακεδονικής γης. Δεν περιέχει συντηρητικά και βελτιωτικά και είναι ιδανικό για τσουρέκια, φύλλο, πίτες, κέικ, δίπλες, λουκουμάδες, κουλουράκια, τηγανίτες, σφολιάτες, κουραμπιέδες. 

Τιμή 2,16 €

Μάννα καλαμποκάλευρο 500gr

Το καλαμποκάλευρο Μάννα είναι φτιαγμένο με μεράκι, γούστο και οικογενειακή φροντίδα από εκλεκτά δημητριακά της ευλογημένης Μακεδονικής γης. Δεν περιέχει συντηρητικά και βελτιωτικά είναι ιδανικό για χωριάτικο ψωμί και καλαμποκόπιτα.

Τιμή 1,04 €

Μάννα σιμιγδάλι χονδρό 500gr

Το σιμιγδάλι της εταιρείας Αφοί Κεραμάρη, παράγεται από την άλεση σκληρού σίτου και συγκεκριμένα του εσωτερικού μέρους του καρπού. Χρησιμοποιείται συνήθως στην παρασκευή ζυμαρικών, λόγω της υψηλής περιεκτικότητας σε γλουτένη, η οποία δίνει στα ζυμαρικά ευχάριστη γεύση και διασφαλίζει ότι διατηρούν το σχήμα τους κατά τη διάρκεια της διαδικασίας μαγειρέματος. Χρησιμοποιείται επίσης και σε διάφορα ελληνικά παραδοσιακά γλυκά.

Τιμή 1,24 €

Μάννα σιμιγδάλι ψιλό 500gr

Το σιμιγδάλι της εταιρείας Αφοί Κεραμάρη, παράγεται από την άλεση σκληρού σίτου και συγκεκριμένα του εσωτερικού μέρους του καρπού. Χρησιμοποιείται συνήθως στην παρασκευή ζυμαρικών, λόγω της υψηλής περιεκτικότητας σε γλουτένη, η οποία δίνει στα ζυμαρικά ευχάριστη γεύση και διασφαλίζει ότι διατηρούν το σχήμα τους κατά τη διάρκεια της διαδικασίας μαγειρέματος. Χρησιμοποιείται επίσης και σε διάφορα ελληνικά παραδοσιακά γλυκά.

Τιμή 1,24 €

Μάννα φαρίνα 500gr

Η φαρίνα Μάννα είναι φτιαγμένη με μεράκι, γούστο και οικογενειακή φροντίδα από εκλεκτά δημητριακά της ευλογημένης Μακεδονικής γης. Δεν περιέχει συντηρητικά και βελτιωτικά και είναι ιδανικό για κέικ, μηλόπιτα, παντεσπάνι, πάστα φλώρα, πίτσες, λουκουμάδες.

Τιμή 1,02 €

Ματίνα νισεστές 400gr

Χρησιμοποιείται ευρέως στη ζαχαροπλαστική και τη μαγειρική ως πηκτικό μέσο για τις σάλτσες, τους ζωμούς, τις σούπες, τα κέικ, τις κρέμες κ. ά. Χρησιμοποιείται επίσης στην επικάλυψη των τροφίμων (ψαρι, κοτοπουλο κ. ά.).

Τιμή 1,38 €

Με τον πλάστη αλεύρι για όλες τις χρήσεις 5kg

Το αλεύρι Με τον πλάστη είναι ο απόλυτος σύμμαχος στην κουζίνα σας! Με την υψηλή ποιότητα και την απαράμιλλη γεύση του, θα μετατρέψει κάθε σας δημιουργία σε απόλαυση για τους γευστικούς σας κάλυκες. Απολαύστε την απόλυτη αίσθηση φρεσκάδας και γεύσης με το αλεύρι Με τον πλάστη, και ανακαλύψτε την πραγματική σημασία της γεύσης στη ζωή σας!
Τιμή 5,80 €

Με τον πλάστη φαρίνα 500gr

Το αλεύρι σιταριού της εταιρείας Με τον Πλάστη, χρησιμοποιείται σε συνταγές όπου το μείγμα πρέπει να διογκωθεί στο ψήσιμο για να γίνει ελαφρύ και αφράτο. Σε αυτό το είδος του αλευριού, υπάρχει εξαρχής το αλάτι, το μπέικιν πάουντερ και άλλες διογκωτικές ουσίες. Είναι κατάλληλο για την εκτέλεση συνταγών ζαχαροπλαστικής, όπως κέικ, μπισκότα, κουλουράκια και άλλα γλυκά.

Βάρος: 500gr

Τιμή 0,72 €

Μύλοι Αγίου Γεωργίου αλεύρι για pizza 1kg

Το αλεύρι για pizza 1kg της εταιρίας Μύλοι Αγίου Γεωργίου είναι η ιδανική επιλογή για να δημιουργήσετε την τέλεια ζύμη για την αγαπημένη σας πίτσα. Με την υψηλή ποιότητα και την απαράμιλλη γεύση του, αυτό το αλεύρι θα σας ενθουσιάσει από την πρώτη μπουκιά. Αποκτήστε τώρα το Μύλοι Αγίου Γεωργίου αλεύρι για pizza 1kg και απολαύστε την απόλυτη γευστική εμπειρία!
Τιμή 2,51 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού